- Konu Sahibi gxuxbxuxxsx

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vital in kahve köpüğü, taban rengi açık kumralla altın sarısını karıştırmıştım kızılıklar vardı,simdi sevdim bu rengi,,,
rojdaya benzeten arkadaşa tşk ederim:)...
Canım ben Palettenin kahve köpüğüne boyadım birkaç gün önce.Koyu bir renk oldu.Bakırımsı bir renk.Vital nasıl çıkmıştı ilk boyadığında?
boyadan önceki haliimm...
boyadan sonraki halim....
Eskiii haliiii buu, sarı haliii... Ben sarıları artırmak istedim, balyaj attırdım, benim çoooookkk becerikli kuaförüm balyajlarımı sarı yerine turuncu yapıncaaa, sinirden kapansın diye ıVOLAnın KOYU KARAMELıNE boyattım.. Şimdi Sarıya dönmek istiyorumm ama iş işten geçtii, çook pişmanımmVe üstelikk şuan karamel aktı ve dipten balyajlarım gözüküyor
Not: Başta zemin açık olduğu için koyu karamel biraz açık durdu.. Zemini koyu renk olan saçlara, AÇIK KARAMEL öneririm..
ılk Halimmm..
![]()
Bu da sooonn : (((((( ıVOLA - KOYU KARAMEL
![]()
Eskiii haliiii buu, sarı haliii... Ben sarıları artırmak istedim, balyaj attırdım, benim çoooookkk becerikli kuaförüm balyajlarımı sarı yerine turuncu yapıncaaa, sinirden kapansın diye ıVOLAnın KOYU KARAMELıNE boyattım.. Şimdi Sarıya dönmek istiyorumm ama iş işten geçtii, çook pişmanımmVe üstelikk şuan karamel aktı ve dipten balyajlarım gözüküyor
Not: Başta zemin açık olduğu için koyu karamel biraz açık durdu.. Zemini koyu renk olan saçlara, AÇIK KARAMEL öneririm..
ılk Halimmm..
![]()
Bu da sooonn : (((((( ıVOLA - KOYU KARAMEL
![]()