Saç Rengi ve Saç Boyama Boya Tavsiyesi İstiyorum

picaru

Schwarzkopf
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
195
9
68
Ağrı
Saçlarım yıpranık bunu göz önünde bulundurarak cevap vermenizi istiyorum,

Saçlarımın rengi aktığı için boyamak istiyorum ama zararsız olarak...

organik boyalar boyalı saça tutmadığı için amonyaksız kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl?

Şimdilik Amonyaksıza karar verdim sizler kullandınız mı? Normalinden daha mı zararsız yoksa aynı mı,

Hangi Markayı Tavsiye ediyorsunuz? Ben Garnier Olia ya da amonyaklı loroel paris almayı düşünüyorum.

Bizim burada tek o var çünkü garnier ya da loroel alacağım ama loroel amonyaklı olsa da diğerlerine göre daha az yıpratıyormuş ....

Ne kadar zararsız, o kadar kalıcılığı düşük demektir.amonyaksız boya tavsiye etmem.zaten saçınızdaki boyanın akmasından şikayetçisiniz.profesyonel boyalar daha pigmentlidir.kuaför malzemeleri satan biryerden edinebilirsiniz.boyanın miktarını da arttırın, 2 katına çıkarın.istediğiniz rengin 1 ton koyusunu tercih ederseniz aktıkça istediğiniz renge dönecektir.

Saçınızın rengi ve istediğiniz rengi de paylaşırsanız belki başka önerilerim de olabilir.

Teşekkürler saç rengim açık kumral resim atamıyorum ama yıpranık olduğu için güvenemiyorum diğerlerine...

Teşekkürler saç rengim açık kumral resim atamıyorum ama yıpranık olduğu için güvenemiyorum diğerlerine...
Yine açık kumrala mı boyayacaksınız? Bu arada saça asıl zararı veren amonyak değildir, oksidandır.saçınızı daha açık bir renge boyamayacaksanız boyayı ve oksidanı ayrı alıp oksidanı 10luk alın.Hazır satılan setlerde 20 volume veya 30 volume oluyor oksidanlar.bulamaz ve hazır boya setlerinden alırsanız, içindeki oksidanın volumuna bakın, 20yse mesela yarım ölçü oksidanı eşit miktarda saç kremiyle karıştırarak kullanın.30 sa 1/3 oksidan, 2/3 krem olacak şekilde volümü 10a düşürün.Beyazınız var mı bilmiyorum ama beyaz kapatmada en başarılı 20 volumdur.açık kumral renk 8 numaradır, firmalar garip garip isimler koyuyor yanılmayın, 8 numara boya alın.yıpranmış saçlarınıza da magicare maske öneririm, kuaför malzemesi satan yerlerden veya netten alabilirsiniz.Boya seçeneği azsa yaşadığınız yerde boyayı da maskeyle beraber netten sipariş edebilirsiniz.loreal majirel, igora royal gibi profesyonel boyalar kullanmanız daha iyi sonuç verecektir.

Altta platin gibi açık bir renk boya varsa ve bu yüzden akıyorsa saç boyanız, 8 yerine 7 de kullanabilirsiniz.başta koyu gelse de kısa zamanda açılacaktır renk.

kesinlikle garnier in olia serisini tavsiye ederim. amonyaksız ve %60'ı doğal çiçek yağından oluşuyor. ben lorealden çabuk aktığı için memnun kalmadım. bu boyayla saçını yıkadıktan sonra yumuşacık oluyor. kokusu da kötü değil.

Yorum ıcın teşekkürler bugun aldım olia bakalım deneyeceğim

Altta platin gibi açık bir renk boya varsa ve bu yüzden akıyorsa saç boyanız, 8 yerine 7 de kullanabilirsiniz.başta koyu gelse de kısa zamanda açılacaktır renk.
Boyayı denedim açık kumral saçlarıma kahverengi (çikolata) aldım sadece 1-2 ton fark etti koyu kumral oldum hiç tavsiye etmem sadece daha az yıpratıyor boyayacaksanız düzgün boyayla boyayın saçlarınızı sağlıklıysa

Olia açık çikolata 6.35 rengini kullandınız sanırım.6 zaten koyu kumraldır, yani sizin saçınız açık kumral 8 tonu olduğuna göre 2 ton farketmesi zaten normal olanı.Yani tavsiye etmememe rağmen aslında olia vadini yerine getirmiş.boya alırken isimlere değil numaralarına bakmalıyız.yok büyülü kahve yok bilmemne garip garip isimler koyuyorlar.olia 6.35 e çikolata demiş, x firma 4.77 ye çikolata diyebiliyor.bu arada ben açık kumral boyamak istediğinizi sanarak önerilerde bulunmuştum, iyi ki beni dinlemediniz yoksa daha da açık renk olacaktı :) Keşke istediğiniz rengi de yazsaydınız, ona göre öneride bulunurduk, istediğiniz renk olurdu bari saçınız.Bir dahaki boyanızda istediğiniz rengi tutturabilmeniz için numaraların anlamlarını paylaşacağım.

ben kararsızdım işte biraz saçlarım koyulaşsın istedim nasılsa akıyor hemde boya pigmenti fazla diye saçı besler diye düşünerek koyu aldım güya tahmininiz doğru Açık çikolata aldım aklım ermedi çünkü kullanan arkadaşlar koyu çıkıyo demişti koyu kahve olur diye düşündüm hafif biraz koyuldu sadece koyu kahve alsaymışım daha iyi olurmuş işte yorumlara aldandım malesef olia açık renkli saçları ve beyazları kapatmıyormus beyaz saçım yok ama sonucta saçlarım çok akmıştı sarıya yakın kumraldı dediğim gibi onun da etkisi var kapatmadı fazla saçlarımı pişman mıyım birazcık koyusunu alsaymışım daha iyi olurmuş ama yine olsun saçlarım bakımlanmış oldu yumuşak oldu bidahakine 3 ay bekleyeceğim artık...

Alırken hiç numaralara bakmam aslında önemli olan oymuş onlara da bakacağım artık...

Normalde çikolata koyu tutan bir renk kahve tonlarından ama organik boya olunca hiç tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…