D ddash Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2012 7 0 16 İstanbul 29 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ddash #1 arkadaslar sacım bu renk açık karamele yani bu renge nasıl dönüstürebilirim yardım ltf
LadyCedar Guru Kayıtlı Üye 7 Nisan 2011 2.509 897 373 29 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ddash #2 Koyu karamele boyarsan zemin açık olduğu için biraz daha açık tutar. Ama büyük ihtimalle yıkadıkça aradan sarılar çıkacak, üstüste boyaman gerekecek. Ne güzelmiş saç rengin boyama benceeeeee, ben sarıdan kahveye döndüm. Binpişmanım.
Koyu karamele boyarsan zemin açık olduğu için biraz daha açık tutar. Ama büyük ihtimalle yıkadıkça aradan sarılar çıkacak, üstüste boyaman gerekecek. Ne güzelmiş saç rengin boyama benceeeeee, ben sarıdan kahveye döndüm. Binpişmanım.
dogaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2009 757 17 118 İstanbul 30 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ddash #3 bu renk karamelden çok kumrala benziyor, bilemedim :26: bu arada şu anki saçların tam istediğim gibi, kendin mi boyuyordun, ne renge boyanıyordu?
bu renk karamelden çok kumrala benziyor, bilemedim :26: bu arada şu anki saçların tam istediğim gibi, kendin mi boyuyordun, ne renge boyanıyordu?