Saç Rengi ve Saç Boyama Boya

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
53
37
İyi geceler herkese
Konunun yeri burası degil,eminim ban yiyecegim ama baska soracagım bi yer yok
Saçlarımın özellikle ön tarafları cok beyaz
Bugune kadar hep kahve,fındık kabugu tonlarında boyattım
Her ay kuaförde dip boya yapmaktan bıktım
Sac boyası alsam tonunu tutturamam,cünkü cok anlamıyorum

Sorum şu; saçlarımı siyaha boyatsam ,sonra dipler cıkınca marketten siyah renk boya alsam beyazları kapatmak kolay olurmu
Siyah renk boya hakkında hiç bir bilgim yok,lütfen aydınlatın beni
Tesekkürler

Siyah kesinlikle olmaz der ve susarım =)

İlave olarak Ben bile kendi sacımı kendim boyuyorum.(renklerden anlamam ve güzellik konusunda el becerim yok denecek kadar azdır) yani ben yapabiliyorsam sizde yaparsınız. Benim sansım organik boyaları tercih etmem sanırın. Yani markette sarılanlar bazen cok koyu ya da cok acık cıkabiliyoemus Die dedim. Renginize yakın bir boya kutusu alıp uygulamasını önce evdeki birinden yardım alarak uygulayabilirsiniz. Ana renkler her zaman daha ii kapatıyor beyazları orası kesin. Kumral tonları yapabilirsiniz. Hem cok koyu olmaz hem de beyazlar belli olmaz. Bir kez bütün saca uygulayıp sonrasındaki ay dip yaparsınız. Kuaför arkadaslar yanlısım varsa düzeltir =)

Açıkcası bu iş zaman gerektirmiyor boyada anlamıyorsanız genelde istediğiniz rengin 1 ton açığını alın,mesela koleston 2 ton koyu cıkar hep eger orta kumral istiyorsanız koleston 7.1,palette, hepsinde 7 tonlarında alabilirsiniz ama koleston 7.1 6.1 gibi rengi daha koyu kumral gibi olur siyah yapmayın çunku sacınızı actırmadıkça yada komple kazıtmadıkça asla bir ışıltı bile tutmaz saçta,o nedenle eğer siyah gibi olsun ama ısıltı tutsun derseniz garnier yada 4.0 5.0 gibi tonları kullanın bunlar koyu kestane tonlarıdır siyah gibi olmaz ama koyu olur ve acılması da güç olmaz.

Cok güzel acıklamışsınız gercekten
Tesekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…