Saç Rengi ve Saç Boyama Boya

kardeleny

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
2
0
6
29
saçlarım yaklaşık 4-5 senedir kızıl, çok memnunumda renginden ama bırak değişiklik yapmak istiyorum ve siyaha boyatıcam. Saçımın doğal rengi de koyu kahve. Siyahtan sıkılıp kızıla geri dönmem zor olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü boyatıp boyatmamak da çok kararsız kaldım

Siyahtan kızıla dönmek zor. Siyahın üstüne kızıl kolay tutmadığı için saçı iyice açmak gerekiyor, o da eğer saçınız çok sağlıklı değilse yıpratabilir.

Bence siyahi her her renge dönüştürmek zor.açıcı kullanmadan acamiyorlar acıcıda yakiyor sacı. bence siyaha degilde koyu kahveye falan boyayın.

kızılın rengi şuanda nasıl. yeni mi boyadın. yeni boyadınsa beklemeni tavsiye ederim. zaten cabuk akıyor sarımtrak olduğunda geçiş daha kolay. tam kızıldan sıyaha gecısı saçını aktırtmadan yapamazsın cunku.

ben siyahtan kızıla geçiş renklerini çok beğenirim.kızıldan siyaha geçişin zorluğu kızılın tonlarına da bağlı bu arada

Yaklaşık bir ay oluyor boyadığım ama artık renk saçımla bütünleştiği için rengi çok akmıyor sadece dip boyası geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…