Saç Rengi ve Saç Boyama Boyadan matlaşmış saçlar için nasıl bir bakım önerirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
boyadan sonra saçlarım iice matlaştı,hangi ürünü önerirsinizz,yada evde hazırlanıcak bişi de olabilir :uhm::a015:

canım kullandığım şampuanın içine bir miktar bal ekleyip çalkala ve şampuanını öyle kullan..
saçlarını kuruttuktan sonra da üzerinde çok çok az miktarda saçını fazla yağlamıycak kadar bademyağı gezdir 1-2 damla bademyağını saçının üstlerine yay...ben öyle yapıyorum...gözlerine inanamıyacaksın..
pırıl pırıl cilalı gibi yapıyor..hatta saçın boyalıysa tıpkı yeni boyanmışcasına parlıyor

canım kullandığım şampuanın içine bir miktar bal ekleyip çalkala ve şampuanını öyle kullan..
saçlarını kuruttuktan sonra da üzerinde çok çok az miktarda saçını fazla yağlamıycak kadar bademyağı gezdir 1-2 damla bademyağını saçının üstlerine yay...ben öyle yapıyorum...gözlerine inanamıyacaksın..
pırıl pırıl cilalı gibi yapıyor..hatta saçın boyalıysa tıpkı yeni boyanmışcasına parlıyor

benimde boyadan matlaştı dur şunu bende deneyim sağol canım a.s.

arkadaşlar en güzel saç parlatma şekli yoğurt evet saçınıza ev yoğutları olursa daha iyi olur sürün çok parlatıyor her tarafına sürün haftada 1 veya 2 kez isterseniz içine yumurtada koyabilirsiniz deneyin 1 2 ay süper oluyor

Back
X