Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Boyadan yıpranmış saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Evet konu belli napabilirm bunun için saçlarımı kestirmek istemiyorum o kadar uzattım kıyamam..
Kırıklarını kendim alıyorum ama yıprandığı için ertesi gün yıkayıp kuruttuğumda tekrar kırılmış oluyor:18:

canm ya kırıklarla yaşamayı öğreniceksn benm gibi :)) ya kestiriceksin başka yolu yok ..bende kıyamayanlardanımmm

kendin alırsan daha çok kırılır bence kuaföre git o daha iyi alır kırıklarını.
benim de saçım çok fena yıprandı ben saç maskesi kullanıyorum gerçekten yumuşacık yapıyo.
ama bırakınca gene eskisi gibi oluyo

Kuaförde saçlarının kırıklarını aldırmaktan başka çaren yok.. Kırıklarını aldırırsan, saçların daha çabuk uzar ve de sağlıklı olurlar...

Kuaförde saçlarının kırıklarını aldırmaktan başka çaren yok.. Kırıklarını aldırırsan, saçların daha çabuk uzar ve de sağlıklı olurlar...

Mecbur öyle yapıcam sanırım..

Bende 7 yıldır saçlarımı boyuyorum ve belime kadar uzattığımda yıprandığını anladım. Benim sana tavsiyem saçlarını boyamadan bir gün önce
1 yumurta sarısı
zeytinyağı
fındık yağı
bephanten iğne
evigen iğne

bunları karıştır biraz buharda benmari usulu ılıt saçlarına sür 3 saat beklet. hem boyanın zarar vericiliğini azaltıyor hemde boyanın kalıcılığını uzun süre tutuyor. Birde her banyo sonrası mutlaka saç uçlarına serum uygula. saçlarını fön ile kurutma ve mutlaka eczaneden bir şampuan al onu kullan çok etkili oluyor. Ben prozinc die bir şampuanın boyalı saçlar için olanını aldım bide başka bir nemlendirici şampuan aldım yine eczaneden. şampuanlama sonrası bir banyonda prozinci kullanıp 5 dk bekletiyorum başka gün banyomda diğer şampuanımı. Ayrıca arada bir güneşe çıkıp saç uçlarımı kontrol ediyorum eğer çatal varsa ucundan azcık kesiyorum tek tek zaten çatallar hep ense tarafında yoğun oluyor. Çok etkili bir yöntem isterseniz deneyin. Ben serum olarak elsevenin yapını kullanıyorum. ayrıca 2 ayda bir mutlaka saç uçlarımdan 2 cm aldırıyorum

Son düzenleme:
Su ara hc complex kullanıyorum. Saçlarım in yarısını kestirdim yinede dökülme kırık vardı. Bu yağı ilk gün sürdüm anında dökülme bile kesildi.bende çok renk değiştirmiştim. İyi geldi kaşlarımada sürüyorum bayagi kalınlaştırdı.tavsiye ederim

Simdi bana gulceksiniz bekli ama
Elidorun su havuz yipratir acilislar yipratirli reklami var ya. Onun urunleri iyi diyorlar.
Ben sadece o durulanmayan spreyi ile bayagi rahat ediyorum.

Nerden temin edebiliriz peki katkısız keratini.

Ayy aklımda dursun buda.

Simdi bana gulceksiniz bekli ama
Elidorun su havuz yipratir acilislar yipratirli reklami var ya. Onun urunleri iyi diyorlar.
Ben sadece o durulanmayan spreyi ile bayagi rahat ediyorum.

Halil İbrahim göker'in vine ı geldi aklıma
Ben bugün boyucam saçlarını bakalım artık. Dua edin kötü olmasın

elidor saçları daha fazla kırıyor!
keratin yap

Keratim bakım, iyi bir şampuan ve ay takvimine göre saç kesimi.
Bunlar bende çok işe yarıyor

Nereden aldınız? Markası nedir?Benim yaptırdığım Davines.

ben kırıklarımla yaşıyorum valla hiçte dokunmuyor yılda bir kere belki kuaföre gider aldırırm oda belki

Neden aldınız hangi marka

Ben de röfle yaptırdım ve çok kuruyup yıprandı.

Banyodayken saç kremi ile kremliyorum (Pantene, özel bir şey değil) Saçlarıma iyice yayıyorum kremi. Mandallı toka ile topuz yapıp 10 dk bekletiyorum. O esnada vücudumu keseliyorum, sabunluyorum, yüzüme maske yapıyorum vs.

10 dk sonra duruluyorum. Çıkınca da argan yağı sürüyorum.

Bütün kuruluk ve yıpranma gitti.

Tavsiye ederim.

Avonun papatya aloe veralı saç kremini kullanıyorum çok memnunum.

Nereden aldınız? Markası nedir?Benim yaptırdığım Davines.
Ben katkısız keratin yazınca internette karşıma çıktı. Bir damla bile kımyasal ıcermez dediler bende güvendim aldım inanın çok çok memnun kaldım. Üstelik etkisi hala devam ediyor, Etkısı azalsa 2. şişeyı de yapacağım ama şu an çok ıyı. Tabi argan da kullanıyorum.

Ben de yıpranmış saçlarından yıpranan biri olarak, aynı dertteyim. Fakat bu katkısız keratin ve katkısız argan tavsiyelerinizi mutlaka deneyeceğm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…