• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Boyalı düzletiriciden aşırı yıpranmış saçlarrr :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cello_263

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
117
16
623
Merhaba arkadaşlar saçlarım çok fena yıpranmış durumda ve uçları tel tel çalı süpürgesi gibi resmen urban'ın ıntense keratin saç bakım maskesi ve keratin sıvı saç kremini aldım ikisi de aşırı yıpranmış saçlar için bu ürünleri kullanan var mıı aranız daa :/

gratiste çalışırkan urbandan çok satardık baya memnundu müşteriler ama ben hiç denemedim
benimde şuan çalı gibi sıcak zeytinyagı sürdüm bugün bakalım haftada iki kere devam edicem
etkisi olmazsa başka yollar denicem

bende ürünü kullanmadım saçlarım bu sıralar kuru ve yıpranmış duruyor birde ben boya rengim açılsın diye yaş maya falan sürdüm kuruttu iyice bu forumda bir konu buldum muskatla yapılan bir tarif 3 gündür bekliyordum yapmak için bugün yaptım yumuşacık oldu çok da memnun kalan olmuş o yüzden denedim ben de böyle şeyler de deneyebilirsin

canım ben saçlarımı açtım ve sonra iki kez boyadım o kadar kotu olmuştu ki anlatamam. Badem yğı ısırgan yağı çam yağı zeytin yağı karışımım vardı onlardan surdum çok iyi geldi ilk seferde bile sende yapabilirsn öyle kremlere falan çok para harcamaya gerek yok ben bunu anladım

Arkadaşlar ben bugün ilk önce glissin 3 kat konsantre sıvılaştırılmış keratinli şampuanı var çok yıpranmış ve kuru saçlar için ilk onunla yıkadım sonra maskeyi yaptım çıktıktan sonra havluyla suyunu aldıktan sonra da sıvı saç kremini sıktım inanmıcaksınız ama saçlarımda ki kırıklar hiiiç belli olmuyor ki benim saçım için artık yıpranmış bile az kalırdı gerçekten ilk denememde sonuç bu valla çok mutluyummmm bennn inşallah böyle devam ederrr

çok ince telli ve cansız saçlarım var.nerdeyse hiç fön maşa vs yapmamama rağmen çok çabuk kırılıyor saçlarım üstelik koyu olan saçlarımı orialle açtırdım ister istemez yıprandı.bu durum beni gercekten çok üzüyordu ve artık bakım yapmaya karar verdim.oturup arastırdım doğal maskeleri,yağları.takvimi aldım elime..planlama yaptım.haftada 1 gün yağ maskesi (akzer saç bakım yağı-içinde yanlış hatırlamıyosam 18 çeşit yağ var)1 gün de protein maskesi yapıyorum(yumurta,yoğurt,sirke)saçlarıma. en az 2 gün geçmedikçe yıkamıyorum.bitkisel bir şampuan aldım(down under naturel's nude).şampuanlamadan sonra Loreal Elseve Total Repaır Instant Mıracle Saç Kremi Komple Onarıcı ile kremleyip duruluyorum.saç kremi gibi yumusatıyor ayrıca maske görevide yapıyor çünkü saçları canlandırıp onarıcı özelliği var.saç diplerinize de sürüyorsunuz yumusacık oluyor tararken kolayca taranıyor.ayrıca fön,düzleştirme,maşa vs.yapacağım zaman önce gliss saç kremini az miktarda sıkarak saç uclarıma sürüyorum.saçlarımı mecbur kalmadıkça kurutma makinesiyle kurutmuyorum.ortadan ikiye ayırıp 2 tane balık sırtı örüyorum yatıyorum sabah açıyorum su dalgası oluyor.ne kurutma makinesi ne de başka bişeye gerek olmadan şekil vermiş oluyorum.ayrıca saçlarımı tekrar koyu renge boyatacağım.çünkü sarı saç zaten cansız saçlarımı iyice yıpranmış gösteriyor.çok azda kestireceğim her ay uçlarından.kırılan saç teli asla onarılmaz..uçlarından aldırarak kırıklardan kurtulup,yağlarla ve maskelerle saçlarımı güclendirerek sağlıklı saçlara sahip olacağımı düşünüyorum.Saçlarım diplerden canlanmaya başladı ayrıca çoğaldı.minicik saçlarım fışkırdı kafamın her yanından. .nacizane paylaşım yapmak istedim belki faydam dokunur..

Arkadaşlar, Saçlarınız için Evin Ampul(Eski adı Evigen Ampul) bugün eczanelere verilmeye başlanmış,daha önce üretim bir süreliğine durmuştu, Firma tekrar üretmeye ve satmaya başlamış, mutlaka deneyin, inanılmaz bir şekilde saçlarınız bakımlı şekle giren, saç dökülmesi yaşamayacak hale gelecek ve yenilenecek. Ben çok memnun kaldım. (Hem 5 TL gibi bütçenizi sarsmayacak bir rakama.)

Valla arkadasim benim saclarim her xaman bakimlidir ve uzun sukur nazar degmesin ama bende cok duzlestirdigim zaman kırılıyor dogal olarak tabi mada yapıyorum diyosun masa da baya yakar saçı daha cok dogal halinde birakmaya calis derim ben

cellost: 36796035 .!.:
Merhaba arkadaşlar saçlarım çok fena yıpranmış durumda ve uçları tel tel çalı süpürgesi gibi resmen urban'ın ıntense keratin saç bakım maskesi ve keratin sıvı saç kremini aldım ikisi de aşırı yıpranmış saçlar için bu ürünleri kullanan var mıı aranız daa :/
Canim bunlar kimyasal seyler bende bu tarz kullandim da en iyisi saclarini duzenli araliklarla yikamak cok oymanamak duzlesyirici masa gibi boya hele acayippp yipratiyor benden söylemesi bide kirik aldircan tanam

Ben sacima perma yaptrdim tutmadi iki gun sora ustune tekrar yapildi o da olmadi ve saclarim ta tepeden asagi kadar kirilmaya basladi zaten boyaliydi da onceden ustune bidaha uclarini actrdim artik saclar error verdi uclardan kopmalar basladi bende 4 5 parmak kestrdim katlardan da aldrdım biraz canlandı yazdığım ürünlere de devam ediorm ilk etkisi kalmadıı ama memnunum şimdilik bemix sinameki ve badem yağı yapıodm uzasın die saçı beslior da aynı zman da tekrar yapmayı düşünüyorum çünküü saçlarım kısaldı ve uzun saç hastası bi insanım tekrardan eski haline getrmem lazım.

Back
X