Saç Rengi ve Saç Boyama boyalı saç

Cennetim33

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
62
14
8
35
Arkadaşlar saç rengimi omble yanı uç balyaj ve yıpratacak diye çok korkuyorum. Saç Rengim siyah. Yapanlar varmı arkadaşlar sorunlarınızı bekliyorum

Bu saçınızın sağlık durumuna göre değişir ilk kez boyadıysanız pek sorun olacağını sanmıyorum fakat daha önceden de çok işlem görmüş bir saç ise yıpranabilir.

Ombre saç açılarak uygulanan bir işlem olduğu için muhakkak bir miktar yıpratacaktır. Üstüste yaptırmazsanız sorun olmaz.
Ama siyah saça ombre nasıl olur bilemedim.

Omre elbetteki azda olsa yipratiyor sonucta acici kullaniliyo.bende yaptiricam ama bir turlu karar veremiyorum yipranmasindan korktugum icn

1 yıldır boyamıyordum geçen ay evde kendim boyadim. Şimdi tekrar boyamak istiyorum. Ve saç Rengim siyah olduğu için açtirici kullanırlar ve yanar diye korkuyorum boyamakta istiyorum. Duyduğum kadarıyla keçi yünü gibi oliyormuş

Siyah saca sari yaptiracak degilsindr herhalde bikac ton acigi guzel durur ve o kdr yipranmaz

Bence siyah saça ombre yakışmaz. Tümünü kahverengiye boyatıp kumral ombre olabilir

siyah saça ombre güzel olmaz, saçı komple 6-7 tonlarına getirip öyle yaptırmanız gerekir. bu da açma işlemi demek, saçınız tümden açılır, tümden kumral tonlarında boyanır sonra uçlara tekrar açıcıyla ombre yapılır ve oldukça yıpranır zaten uçlar çabuk yıpranıyor, iki kere açma işlemi onları mahveder. hindistan cevizi yağı öneririm katı olanlardan. toparlamaya yardımcı oluyor ama ombrenin de bence modası geçti herkesin saçı ombre ben de de vardı valla bastım geçtim koyu renk boyayı çok daha mutlu oldum 3 kızdan 2 tanesinin saçı ombre.

Önce kendi saçınızı açtırmalısınız ki bu zaten bi kere yıpranması demek. Üste de açma uygulaması tabi ki yıpratacak. O yüzden eğer böyle bi niyetniiz varsa önce saçınızı kahve tonlarına getirin. ( Açıcısız olsun derseniz evde bi kaç kere üst üste açık renk boyayabilirsinz. ) Benim saçım açık kumral olduğu halde ombre çok yıprattı maalesef.

Siyah sacta kızıl ombre gördüm birçok kere...gayette hoştu...ama başka renk olmaz eğer actirmazsaniz rengini...

Ben doğal saçıma 4 ton falan açığıyla Ombre yaptırdım.Çok güzel ve doğal durdu.Acma Islemi olmadigi icin de yipranma olmadi.Ben cok memnum kaldim.1 yildir kullaniyorum ve tekrar yaptirmayi dusunuyorum.Ama benim sacim orta kumral siyahta nasil durur bilemedim ama ben oneririrm.

Siyah saça ombre güzel durmuyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…