Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakar saçını diyolar korkuyorum pembişkoKafkim boya açıcılar varya o fayda etmiyor mu acaba bnmde pek bi bilgim yok
Mesela kızılın üstüne siyah hint kınası yapmıştım. siyahlar aktı kızıl tekrar açıldı. kendi rengine degil de sarıya boyatmak istiyorum ama tutmuyor boyaBence iki türlüde çok güzel
Boya konusunda benimde bilgim yok ama en kötü uzatıp kendi rengine boya vurmak oda zaman alır çok. Kınayla boyadığında zamanla oda akıyor mu boya gibi?
Mesela kızılın üstüne siyah hint kınası yapmıştım. siyahlar aktı kızıl tekrar açıldı. kendi rengine degil de sarıya boyatmak istiyorum ama tutmuyor boya
Tesekkur ederim daisycim![]()
Bu boya işleri çok zor mutlaka vardır bir yöntemi. Anneme sordum şimdi oda tutmaz diyor. Tek yol uzatmak sanırım![]()
saçlarım uzayana kadaaarr
Çok sey denemiştim ama soganı denemedim onada bi bakayım balım tesekkurlerHızlı uzatmak için bir sürü kür uyguluyorlar ama. Soğan sarımsak falan güçleştiriyormuş sanırım.
Komple kına. 1 kere değil uzadıkça sürekli kına yaptım hemdeKafkim fotoğraflar açamadım. komple mi kına var saçında ? uçlarda mı? göremedim de.. ben zamanında uçlara yaptım kına, pişman olursam diye ki öyle oldu kestirince gitmişti.
Ay cidden mi herkes sarıyı daha çok yakıştırınca pişman oldumKızıl ol farklı ol![]()
Komple kına. 1 kere değil uzadıkça sürekli kına yaptım hemde
Hangisi daha hoş, niye açılmadı ki bitanemHiç bilgim yok kafkim..inşallah istediğini yaparsın ama foto açılmadan baktım bu da hoş geldi
Ayy sağol abla herkes sarı daha iyiydi diyince moralim bozulduKızıl daha hoş gözüküyor sanki..
Ayy sağol abla herkes sarı daha iyiydi diyince moralim bozuldu![]()