Saç Rengi ve Saç Boyama Boyalı sarı saçlarım mı kınalı kızıl saçım mı RESİMLİ

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Kızlar ben sarı halimi özledim geri de dönemiyorum kınanın üzerine boya tutmadığı için.sizce hangisi daha güzel :KK43: sarıya nasıl dönerim :KK43: kınanın üzerine boya nasıl tutabilir

Bence iki türlüde çok güzel :KK37:
Boya konusunda benimde bilgim yok ama en kötü uzatıp kendi rengine boya vurmak oda zaman alır çok. Kınayla boyadığında zamanla oda akıyor mu boya gibi?

Kafkim boya açıcılar varya o fayda etmiyor mu acaba bnmde pek bi bilgim yok
Yakar saçını diyolar korkuyorum pembişko :KK43: zaten sarıya boyatırken açtırmıştım doğal saçımın üstüne o zaman bile yıprandı birde kınanın üstüne yaparsam mahvolur :KK43:

Bence iki türlüde çok güzel :KK37:
Boya konusunda benimde bilgim yok ama en kötü uzatıp kendi rengine boya vurmak oda zaman alır çok. Kınayla boyadığında zamanla oda akıyor mu boya gibi?
Mesela kızılın üstüne siyah hint kınası yapmıştım. siyahlar aktı kızıl tekrar açıldı. kendi rengine degil de sarıya boyatmak istiyorum ama tutmuyor boya :KK43:
Tesekkur ederim daisycim :oops:

Bu arada sarı hint kınası açar belki diye onuda denedim saçım yeşilimsi oldu bende tekrar kızıl hint kınası yaptım

Mesela kızılın üstüne siyah hint kınası yapmıştım. siyahlar aktı kızıl tekrar açıldı. kendi rengine degil de sarıya boyatmak istiyorum ama tutmuyor boya :KK43:
Tesekkur ederim daisycim :oops:

Bu boya işleri çok zor mutlaka vardır bir yöntemi. Anneme sordum şimdi oda tutmaz diyor. Tek yol uzatmak sanırım :KK43:

Kafkim fotoğraflar açamadım. komple mi kına var saçında ? uçlarda mı? göremedim de.. ben zamanında uçlara yaptım kına, pişman olursam diye ki öyle oldu kestirince gitmişti.

Kafkim fotoğraflar açamadım. komple mi kına var saçında ? uçlarda mı? göremedim de.. ben zamanında uçlara yaptım kına, pişman olursam diye ki öyle oldu kestirince gitmişti.
Komple kına. 1 kere değil uzadıkça sürekli kına yaptım hemde

Back
X