Saç Rengi ve Saç Boyama Boyalı siyah saçtan kurtulma

Nomannocry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
31
0
46
Ankara
Arkadaşlar;
1 ay önce saçlarımı kestaneye boyattım siyah gibi oldu. Burdan okuduklarıma göre sabunla rengini akıttım. Kendi saç rengim açık kumral olduğu için daha kolay aktı. bayramdan sonra bitkisel açıcıyla rengini biraz daha açtırmayı düşünüyorum. Sorum; ne kadar daha beklesem saç rengim eski rengine döner? ya da döner mi ?:18: açıcı işine bulaşmak istemiyorum.

eski rengine kesinlikle dönmez canim..

canım bende boyalı siyah saçtan kurtulmak istiyorum..sadece oryal ile kurtulabilirmişim(
ben kuaforumle konuştum canım düşük volumlu bitkisel acıciyla yavaş yavaş acicak rengini. bayramdan sonra yaptiricam bakalım. sende güvendiğin bi kuaföre git bence. cogu kuafor acimio basio oryali cunku

Nette arama yaparken konumu okuyanlar son durumu merak edenler için; henüz sac rengimi açtırmış cesaretini gösteremedim. Üç beş tane beyaz sacınız varsa sakın boya işine girişmeyin. Siyah boyayı hiç düşünmeyin

Bende o hatayi yaptim koyu kestane boya alip boyadim sacim simsiyah oldu sonradan akti akti degisik bi renk oldu sonra kuafore gittim actirdim karamele boyattim simdi cok memnunum :)

Sen kaç ay sonra açtırdın cnm? Bnm 3 ay oldu. Kızıla dönmeye başladı

benim 1 buçuk sene geçmişti canım ama evde bi kere kendim boyamıştım çünkü çok değişik bi renk olmuştu evde kendim ışıltılı kahveye boyamıştım galiba o biraz idare etmişti beni sonrada en son işte geçen kış kuaföre gidip karamele boyattım

sen baya beklemiştin cnm. O sabır keşke bende de olsa

Ben akıtmıştım şekerim ta 16 sene önce siyaha ilk boyattığımda ilk bir iki ay sevmiştim de sıkılınca hacı şakirle yıkamıştım. İnanılmaz aktı öyle ki küvet ilk defa sipsiyah olmuştu , baya etkili ama hacı şakirden sonra saç kremi kullan canım saç yıpranır mahvolur mazallah

zeytınyağlı sabunla akıtıldıgını duydum ama sıyah boyanın tamamen sactan akması ve farklı bır rengı tutturmak ıcın kesınlıkle actırma veya akıtma ıslemıyapılması gerekıyor cok uzun yıllar sıyah renk kullandım gecen ay cıkolata rengıne heves ettım ve saclarımı mecburen actırmak zorunda kaldım ama cok sukur begendım rengı pısman olmadım.doğal yollarla malesef cok uzun beklersın hemen acılmıyor.

Burdan okuyup onu da denedim :) aktı baya benim de havlum simsiyah olmuştu. ama bazı yerler hala koyu duruyor.

Burdan okuyup onu da denedim :) aktı baya benim de havlum simsiyah olmuştu. ama bazı yerler hala koyu duruyor.

Kusura bakmayın telefondan girdiğim için aynı mesajı bir kaç kez göndermiştim farkında olmadan. silmeyi de beceremedim açıkcası :44:

tek çare kuaför gözüküyor bu durumda. Sordum 3sene beklersin eski haline dönmesi için dediler ki o kdr ömrümüz var mı bakalım. Bugün cuma için randevu aldım sonucu yazarım.

tek çare kuaför gözüküyor bu durumda. Sordum 3sene beklersin eski haline dönmesi için dediler ki o kdr ömrümüz var mı bakalım. Bugün cuma için randevu aldım sonucu yazarım.

Boya sildirme yaptırmayı dene , ben küllü açık kumral dan şarap kızılı vişne rengi karışım gibi bir şeye boyattım ağustosda sonra kızıldan hevesimi aldım eylülde boya sildirme yapıp doğal rengime geri döndüm kuaför değiştirdim bide sözde nişantaşının müstesna kuaförü ama iyi oldu evime yakın (bebekte) bir kuaför buldum memnun kaldım fiyatı tuzluydu ama saçım için değerdi ve kızıl hasreti yine sardı beni tüh dedim keşke bozmasaydım ama bu sefer şarap kızılı istemiyordum akaju diye tutturdum kuaförde beni bildiğinden kızılla akajuyu karıştırdı hoop şahane bir renk 6-7 tonlarında ama bana hafif koyu geliyor. Şimdi kızım siyah saç diye aklıma giriyor ama 16 sene önce siyaha boyattım daha da boyatmam ! Belki doğal koyu kumrala geçerim (sarı hevesim vardı onuda yazın aldım )

Ben de bi daha ne siyaha ne kestaneye boyatirim. Saçlarımı açtırdım. Size tavsiyem eger açma işlemi yaptıracaksaniz çıkan saclara açıcı uygulatmayın. Renk farkı oluo dipler daha cok acilio. Ben benim kuaföre dedim ama dinlemedi. Israrcı olsaydım keske diyorum. Bitkisel açıcı demişti ama saclarım turuncu oldu. Cok igrenc bi görüntüydu. Sonra saçlarımı karamel rengine boyadı. Simdi renk akmaya basladi. Turuncumsu bakirimsi bi tenk oldu. Oturunca tekrar boya yapacak ve ben bi daha kuaförün yanından dahi geçmeyi dusunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…