- Konu Sahibi Nomannocry
-
Arkadaşlar;
1 ay önce saçlarımı kestaneye boyattım siyah gibi oldu. Burdan okuduklarıma göre sabunla rengini akıttım. Kendi saç rengim açık kumral olduğu için daha kolay aktı. bayramdan sonra bitkisel açıcıyla rengini biraz daha açtırmayı düşünüyorum. Sorum; ne kadar daha beklesem saç rengim eski rengine döner? ya da döner mi ?:18: açıcı işine bulaşmak istemiyorum.
ben kuaforumle konuştum canım düşük volumlu bitkisel acıciyla yavaş yavaş acicak rengini. bayramdan sonra yaptiricam bakalım. sende güvendiğin bi kuaföre git bence. cogu kuafor acimio basio oryali cunkucanım bende boyalı siyah saçtan kurtulmak istiyorum..sadece oryal ile kurtulabilirmişim(
Bende o hatayi yaptim koyu kestane boya alip boyadim sacim simsiyah oldu sonradan akti akti degisik bi renk oldu sonra kuafore gittim actirdim karamele boyattim simdi cok memnunum :)
Sen kaç ay sonra açtırdın cnm? Bnm 3 ay oldu. Kızıla dönmeye başladı
benim 1 buçuk sene geçmişti canım ama evde bi kere kendim boyamıştım çünkü çok değişik bi renk olmuştu evde kendim ışıltılı kahveye boyamıştım galiba o biraz idare etmişti beni sonrada en son işte geçen kış kuaföre gidip karamele boyattım
Ben akıtmıştım şekerim ta 16 sene önce siyaha ilk boyattığımda ilk bir iki ay sevmiştim de sıkılınca hacı şakirle yıkamıştım. İnanılmaz aktı öyle ki küvet ilk defa sipsiyah olmuştu , baya etkili ama hacı şakirden sonra saç kremi kullan canım saç yıpranır mahvolur mazallah
Ben akıtmıştım şekerim ta 16 sene önce siyaha ilk boyattığımda ilk bir iki ay sevmiştim de sıkılınca hacı şakirle yıkamıştım. İnanılmaz aktı öyle ki küvet ilk defa sipsiyah olmuştu , baya etkili ama hacı şakirden sonra saç kremi kullan canım saç yıpranır mahvolur mazallah
zeytınyağlı sabunla akıtıldıgını duydum ama sıyah boyanın tamamen sactan akması ve farklı bır rengı tutturmak ıcın kesınlıkle actırma veya akıtma ıslemıyapılması gerekıyor cok uzun yıllar sıyah renk kullandım gecen ay cıkolata rengıne heves ettım ve saclarımı mecburen actırmak zorunda kaldım ama cok sukur begendım rengı pısman olmadım.doğal yollarla malesef cok uzun beklersın hemen acılmıyor.
tek çare kuaför gözüküyor bu durumda. Sordum 3sene beklersin eski haline dönmesi için dediler ki o kdr ömrümüz var mı bakalım. Bugün cuma için randevu aldım sonucu yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?