Hala genellemelerinize devam ediyorsunuz.Batıda da insanlar puansız üniversiteye giriyor.O insanlara okumayı bile yakıştıramıyorsunuz,çok ilginç ve vahim geldi.
işte diyorumya sen gelde tek tek ayıkla iyiyi kötüyü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala genellemelerinize devam ediyorsunuz.Batıda da insanlar puansız üniversiteye giriyor.O insanlara okumayı bile yakıştıramıyorsunuz,çok ilginç ve vahim geldi.
işte diyorumya sen gelde tek tek ayıkla iyiyi kötüyü
Okudum okudumm,ağlıyordum okudukca dahada coğaldı gözyaslarım..
sayın Lirik güzel yada herneyse..
sizin tabirinizle 'b.k yoluna' benim abim yarın teslim oluyor.. hani siz poponuzun üstünde rahatça oturun. çok değerli oğluşunuzla gezin eşinizle gününüzü gün edin diye benim abim,ASKERİM yarın teslim oluyor..
neden ?
bu onun görevi. bu bir kısır döngü.. siizin babanız bizim için askere gitti bizim abilerimz sizin cocuklarınız icin gidiyor.. ama görüyorumki artık zihniyet değişmiş.. asker ocağı olmus b.k yolu.. nasıl terbiyeniz müsade ediyo böyle cümleler kurmanıza..
annem,babam,ben herkes aglıyor. yedi kat yabancı insan askere gideceğini öğrendiğinde iyi dileklerini iletiyor.. kimse evladını sokakta bulmadı. benim annem bayılarak mı gönderiyor gözünün nurunu. ama bi yerde durun bakalım ! bu vatani görev. ha zenginsindir çok değerli biricik oğlunuzu sakınırsınız gönderirsiniz bedelliyle herkes rahat eder. ülkenin böyle zihniyete sahip insanların cocuklarına ihtiyacıda yok zaten..
ama size acıyorum.. ne yazıkki şehitlik mertebesinin değerini anlayamamışsınız..
şunuda unutmayın olur mu hanımefendi 'SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR'..
Sen görevini yapamıyorsun orda günün dolsun 1 gün kalmazsın,savunmak gerekse (topla ,tüfekle) nasıl savunacaksın bilmiyorum . :) Öyle diyorsunuz ya sabahtan beri.Savaş yanlısısınız ya,ondan soruyorum.Merak ettim doğrusu.
senin yazdıkların o kapıya çıkar .askerlik bir görevdir vatan borcudur .kutsaldır .yukardekiler öle dediği için değil öyledir .tartışmak senle en son istediğim şey çünkü biliçnsiz insanlara laf anlatmak çok zor .çözüm öner bakalım o zaman ne yapılsın ?teröre destek verilerek mi o masum insanların canı kurtulcak .
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.:)Olamayan çocuğum için yaptığınız iyi dilekleriniz için ! Ben sizin için aynı şeyi düşünmüyorum.Umarım askeriniz sağ salim gelir.Bu kan ,kavga olmasaydı da böyle ağlaya ağlaya askere yollamasaydınız canınızı.Bu iyi dilek umarım sizin ne demek istediğimi algılamanızı sağlar !Okudum okudumm,ağlıyordum okudukca dahada coğaldı gözyaslarım..
sayın Lirik güzel yada herneyse..
sizin tabirinizle 'b.k yoluna' benim abim yarın teslim oluyor.. hani siz poponuzun üstünde rahatça oturun. çok değerli oğluşunuzla gezin eşinizle gününüzü gün edin diye benim abim,ASKERİM yarın teslim oluyor..
neden ?
bu onun görevi. bu bir kısır döngü.. siizin babanız bizim için askere gitti bizim abilerimz sizin cocuklarınız icin gidiyor.. ama görüyorumki artık zihniyet değişmiş.. asker ocağı olmus b.k yolu.. nasıl terbiyeniz müsade ediyo böyle cümleler kurmanıza..
annem,babam,ben herkes aglıyor. yedi kat yabancı insan askere gideceğini öğrendiğinde iyi dileklerini iletiyor.. kimse evladını sokakta bulmadı. benim annem bayılarak mı gönderiyor gözünün nurunu. ama bi yerde durun bakalım ! bu vatani görev. ha zenginsindir çok değerli biricik oğlunuzu sakınırsınız gönderirsiniz bedelliyle herkes rahat eder. ülkenin böyle zihniyete sahip insanların cocuklarına ihtiyacıda yok zaten..
ama size acıyorum.. ne yazıkki şehitlik mertebesinin değerini anlayamamışsınız..
şunuda unutmayın olur mu hanımefendi 'SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR'..
Yok kemikleşmiş bi zihniyet var,kimse ölmesin deyince damgayı basıyorlar.Sanki kötü bir şey diliyorsun.Kardeşlik,barış istemek ne zamandan beri suç olmuş,hayretler içerisindeyim.Uzun uzun meksikada ezln'in İngiltere'de İRA'nın bitirilişinde hükümetin ılımlı adımlarının etkisini filan yazıyordum ki şimdiden teröre destek vermekle suçlandığımı farkedip sildim. Hayır insanlar boşu boşuna ölmesin ölmesin diyince bile teröre destek veriyor oluyoruz, yargılanmadan mantıklı bir konuşma yapmanın imkanı yok.
Uzun uzun meksikada ezln'in İngiltere'de İRA'nın bitirilişinde hükümetin ılımlı adımlarının etkisini filan yazıyordum ki şimdiden teröre destek vermekle suçlandığımı farkedip sildim. Hayır insanlar boşu boşuna ölmesin ölmesin diyince bile teröre destek veriyor oluyoruz, yargılanmadan mantıklı bir konuşma yapmanın imkanı yok.
Yok kemikleşmiş bi zihniyet var,kimse ölmesin deyince damgayı basıyorlar.Sanki kötü bir şey diliyorsun.Kardeşlik,barış istemek ne zamandan beri suç olmuş,hayretler içerisindeyim.
önerin ne peki, sence ne yapmalı devlet, gerçekten merak ediyorum anladık savaş olmasın kardeşiz diyosun ee somut adımlar ne olmalı, televizyon dediler açıldı, üniversitelerde bölümler açıldı, anayasadan Türk ibareside çıkarılacak yakında, başka ne olsun istiyosun barış önerin ne
önerin ne peki, sence ne yapmalı devlet, gerçekten merak ediyorum anladık savaş olmasın kardeşiz diyosun ee somut adımlar ne olmalı, televizyon dediler açıldı, üniversitelerde bölümler açıldı, anayasadan Türk ibareside çıkarılacak yakında, başka ne olsun istiyosun barış önerin ne
Bu benim önerimle olacak bir şey değil ki.Devlet sırrını,olanı biteni ben nerden bileyim.Koskaca devlet bunu yapamaz mı,yapar...O gün gelecek ben inanıyorum.Arkamıza dönüp baktığımızda 30 küsur yıl onca canımız boşa gitmiş,çözümü bu kadar mı kolay mıymış diyeceğiz.Ben buna inanıyorum.Hiçbir şeyin çözümsüz olmayacağını düşünüyorum.Biz düşman değiliz,buna inanmıyorum.
Bu benim önerimle olacak bir şey değil ki.Devlet sırrını,olanı biteni ben nerden bileyim.Koskaca devlet bunu yapamaz mı,yapar...O gün gelecek ben inanıyorum.Arkamıza dönüp baktığımızda 30 küsur yıl onca canımız boşa gitmiş,çözümü bu kadar mı kolay mıymış diyeceğiz.Ben buna inanıyorum.Hiçbir şeyin çözümsüz olmayacağını düşünüyorum.Biz düşman değiliz,buna inanmıyorum.
Uzun uzun meksikada ezln'in İngiltere'de İRA'nın bitirilişinde hükümetin ılımlı adımlarının etkisini filan yazıyordum ki şimdiden teröre destek vermekle suçlandığımı farkedip sildim. Hayır insanlar boşu boşuna ölmesin diyince bile teröre destek veriyor oluyoruz, yargılanmadan mantıklı bir konuşma yapmanın imkanı yok.
yetmez cunku onların derdi baska![]()
benim önerimlede olacak iş değil ama en azından fikir sunuyorum boşa konuşmuyorum, sende de ki şöyle yapılsın ellerimizde güllerle kapı kapı gezelim de mesela bişey de, de ki saatlerdir karşımda harbiden dolu biri varmış diyim