Boyle adamdan cocuk yapilirmi?

mmervevizzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
49
11
1
37
Merhaba kızlar sorumluluk sahibi evine elinden geldiğince bakabilen faturaları daha ertesi gün yatıran borçtan korkan bütün ödemeleri zamanında yapan aldatmayan (hiç hissetmedim yakalamadim) hafta sonları yemek yapmanıza yardım eden özel günleri unutmayan arada yemege eğlenceye goturen ailenize saygılı arkadaşlarıyla gorusecekse haberdar eden işten geç gelecekse haber veren eve gelirken bişey lazim mi diye soran eksik bişey varsa alan evde bişey bozulsa hemen tamir ettiren geniş olmayan işe kalkmak için 2 telefon kuran patronuna son derece saygılı.............. ama bir o kadarda ağzından küfür eksik olmayan evde sürekli onun sözünün geçtiği yapicagim yemekten hangi dizi izlenecek hangi fincanda kahve yapılacak ona kadar karışan buzdolabında peynirin zeytinin meyvenin sebzenin bile nereye konucagina o karar veren buzluga kışlık için hazırlık yaptırmayan herşeye karışan herşeye burnunu sokan giyeceginiz kiyafetlerinize karışan açık giyinmediginiz halde onun dediği olmazsa şiddet gösteren ilk evlendiginizde pazar poşetleri elinizde ağır diye lokanta önünde saçından surekleyen perdeleri kendi zevkime göre yaptım diye yine şiddete maruz kalan azıcık sesinizi yukseltseniz sizi tukuruklere boğan içki icince sonunu getirmeyen yine kafasında kurup kurup size hakaret eden döven söven akrabasina iftara giderken önüme bakarak yürüyorum diye çarşı ortasında döven sonrada pişman olup gel sana telefon alalım diyen daha neler neler ne anlatayimki o kadar çok yazicak şeyim var o kadar çok şeyler yasadimki bu 2 sene içinde çok yıprandım çok ağladım yaslandim resmen hiç birseyide aileme anlatmadim sırf onlar üzülmesin beni mutlu bilsinler diye ben bi hata yapsam gerizekali salak olurum küfür yerim ama o yapsa asla suçlu o olmaz (örnek çay dokse şeker dökse bardakta sekerlikte suç arar o hatasizdir çünkü) hep yazmak istedim buraya zor tuttum kendimi daha anlaticak çok şey var belki ama su an kelimeler bogazimda düğümlendi bu arada bu adam azosperm yani doğal yolla hamile kalmam imkansız zaten hep hayirlisiysa olsun diye dua ettim allah ima ilk evlendigim günden beri bu adam beni bu kadar uzuyor dövüyor sovuyor sonra yaptıkları için ayaklarıma kapanıp özür diliyor af diliyor pişmanlık duyuyor vicdan azabı çekiyor söz veriyor 1 ay iyiyse 1 ay sonra yine aynı değişmiyor değişmiyor bana neler diceksiniz bilmiyorum belki ayrıl belki bekle yorumlariniza ihtiyacım var ama böyle tutarsız bi öyle bi böyle olan bi adamdan çocuk olunca belki düzelir ümidiyle tüp bebek yapmayı denermiydiniz?

Canımdan korkar ayrılırdım şiddetin dozu artarak devam eder çünkü

Kocanız çift kişilikli mi bilmiyorum, ama ruh hastası olduğu kesin. Bırakın çocuk yapıp, kendinizi ölene kadar ona bağlamayı, evli kaldığınız hata.

Başta okurken çok iyi bir şekilde okudum ama sonrası tam bir kabus... Bebeği düşünceğine bi avukata git bence ... Ömür gemez bu adamla yarın öbür gün çocuğunuda döver...

Sokak ortasinda dovmeler mi esiniz rahatsiz..kac kurtar kendini bide cocuk diyosun aklin yerindeyse aslaaa

Yapta gör ,kibar olmaya karar verdim:))))

Arkana bile bakmadan kaçılır bu adamdan,
Hem de şener şen misali ayakların totoya vura vura kaçılır...
Yemişim onun çocuğunu

EE onu affedeceksiniz ki bir daha dövüp küfredebilsin. Şaka mı bu?değil çocuk sizi bile hak etmiyor. Dayak asla affedilir birşey değil ki kaç kez uluorta dövmüş. Kendinizi biraz sevin ve değer verin.bu kötülüğü bir bebeğe yapmayın. Onun yanında da dayak yemiyceniz ne malum. Babasının annesini dövdüğünü görecek korkacak ağlayacak...yapmayın...

daha 20li yaslardasin dimi..
guzelim kacip kurtarsana kendini..aklini mi kacirdin bu bozayidan cocuk yapmak senin sonun olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…