• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle adamdan cocuk yapilirmi?

Merhaba kızlar sorumluluk sahibi evine elinden geldiğince bakabilen faturaları daha ertesi gün yatıran borçtan korkan bütün ödemeleri zamanında yapan aldatmayan (hiç hissetmedim yakalamadim) hafta sonları yemek yapmanıza yardım eden özel günleri unutmayan arada yemege eğlenceye goturen ailenize saygılı arkadaşlarıyla gorusecekse haberdar eden işten geç gelecekse haber veren eve gelirken bişey lazim mi diye soran eksik bişey varsa alan evde bişey bozulsa hemen tamir ettiren geniş olmayan işe kalkmak için 2 telefon kuran patronuna son derece saygılı.............. ama bir o kadarda ağzından küfür eksik olmayan evde sürekli onun sözünün geçtiği yapicagim yemekten hangi dizi izlenecek hangi fincanda kahve yapılacak ona kadar karışan buzdolabında peynirin zeytinin meyvenin sebzenin bile nereye konucagina o karar veren buzluga kışlık için hazırlık yaptırmayan herşeye karışan herşeye burnunu sokan giyeceginiz kiyafetlerinize karışan açık giyinmediginiz halde onun dediği olmazsa şiddet gösteren ilk evlendiginizde pazar poşetleri elinizde ağır diye lokanta önünde saçından surekleyen perdeleri kendi zevkime göre yaptım diye yine şiddete maruz kalan azıcık sesinizi yukseltseniz sizi tukuruklere boğan içki icince sonunu getirmeyen yine kafasında kurup kurup size hakaret eden döven söven akrabasina iftara giderken önüme bakarak yürüyorum diye çarşı ortasında döven sonrada pişman olup gel sana telefon alalım diyen daha neler neler ne anlatayimki o kadar çok yazicak şeyim var o kadar çok şeyler yasadimki bu 2 sene içinde çok yıprandım çok ağladım yaslandim resmen hiç birseyide aileme anlatmadim sırf onlar üzülmesin beni mutlu bilsinler diye ben bi hata yapsam gerizekali salak olurum küfür yerim ama o yapsa asla suçlu o olmaz (örnek çay dokse şeker dökse bardakta sekerlikte suç arar o hatasizdir çünkü) hep yazmak istedim buraya zor tuttum kendimi daha anlaticak çok şey var belki ama su an kelimeler bogazimda düğümlendi bu arada bu adam azosperm yani doğal yolla hamile kalmam imkansız zaten hep hayirlisiysa olsun diye dua ettim allah ima ilk evlendigim günden beri bu adam beni bu kadar uzuyor dövüyor sovuyor sonra yaptıkları için ayaklarıma kapanıp özür diliyor af diliyor pişmanlık duyuyor vicdan azabı çekiyor söz veriyor 1 ay iyiyse 1 ay sonra yine aynı değişmiyor değişmiyor bana neler diceksiniz bilmiyorum belki ayrıl belki bekle yorumlariniza ihtiyacım var ama böyle tutarsız bi öyle bi böyle olan bi adamdan çocuk olunca belki düzelir ümidiyle tüp bebek yapmayı denermiydiniz?
Hayatiniza onsuz devam etmenin yollarini arayin Venice. Allah yardimciniz olsun!

Ne çocugu,allah yüzüne gülmüş resmen.çocukta yok ayakkabilarini giy kac kurtul,kendine yazik etme

Merhaba kızlar sorumluluk sahibi evine elinden geldiğince bakabilen faturaları daha ertesi gün yatıran borçtan korkan bütün ödemeleri zamanında yapan aldatmayan (hiç hissetmedim yakalamadim) hafta sonları yemek yapmanıza yardım eden özel günleri unutmayan arada yemege eğlenceye goturen ailenize saygılı arkadaşlarıyla gorusecekse haberdar eden işten geç gelecekse haber veren eve gelirken bişey lazim mi diye soran eksik bişey varsa alan evde bişey bozulsa hemen tamir ettiren geniş olmayan işe kalkmak için 2 telefon kuran patronuna son derece saygılı.............. ama bir o kadarda ağzından küfür eksik olmayan evde sürekli onun sözünün geçtiği yapicagim yemekten hangi dizi izlenecek hangi fincanda kahve yapılacak ona kadar karışan buzdolabında peynirin zeytinin meyvenin sebzenin bile nereye konucagina o karar veren buzluga kışlık için hazırlık yaptırmayan herşeye karışan herşeye burnunu sokan giyeceginiz kiyafetlerinize karışan açık giyinmediginiz halde onun dediği olmazsa şiddet gösteren ilk evlendiginizde pazar poşetleri elinizde ağır diye lokanta önünde saçından surekleyen perdeleri kendi zevkime göre yaptım diye yine şiddete maruz kalan azıcık sesinizi yukseltseniz sizi tukuruklere boğan içki icince sonunu getirmeyen yine kafasında kurup kurup size hakaret eden döven söven akrabasina iftara giderken önüme bakarak yürüyorum diye çarşı ortasında döven sonrada pişman olup gel sana telefon alalım diyen daha neler neler ne anlatayimki o kadar çok yazicak şeyim var o kadar çok şeyler yasadimki bu 2 sene içinde çok yıprandım çok ağladım yaslandim resmen hiç birseyide aileme anlatmadim sırf onlar üzülmesin beni mutlu bilsinler diye ben bi hata yapsam gerizekali salak olurum küfür yerim ama o yapsa asla suçlu o olmaz (örnek çay dokse şeker dökse bardakta sekerlikte suç arar o hatasizdir çünkü) hep yazmak istedim buraya zor tuttum kendimi daha anlaticak çok şey var belki ama su an kelimeler bogazimda düğümlendi bu arada bu adam azosperm yani doğal yolla hamile kalmam imkansız zaten hep hayirlisiysa olsun diye dua ettim allah ima ilk evlendigim günden beri bu adam beni bu kadar uzuyor dövüyor sovuyor sonra yaptıkları için ayaklarıma kapanıp özür diliyor af diliyor pişmanlık duyuyor vicdan azabı çekiyor söz veriyor 1 ay iyiyse 1 ay sonra yine aynı değişmiyor değişmiyor bana neler diceksiniz bilmiyorum belki ayrıl belki bekle yorumlariniza ihtiyacım var ama böyle tutarsız bi öyle bi böyle olan bi adamdan çocuk olunca belki düzelir ümidiyle tüp bebek yapmayı denermiydiniz?
Ne cocugu direk boşa gitsin ne bu boyle gavur eziyeti niye cekiyorsun bir insan bana gore bi hatayi en fazla 3 kez yapar o bile fazla da neyse hadi bosanmana birsey demiyeyim ama cocuk yapayim deme cok duydum cocuk yapinca duzelir esim diyeni ama sonuc hep ayni . Ne olucak bu sefer de cocuk var diye kimseye anlatmican omrun oyle gidicek . Cok ii dusun ve kimse icin hayatini karartma

aa ne güzel kocaymış diye okudum baştan sonunda dondum kaldım. artılarını eksileri götürüyor bide daha çok eksileri kalıyor bu adamın. bence sen tüp bebek denemeden önce onun tedavi olması gerektiğini söyle ve gitmeden düzelmeden sakın bebek düşünme. Allahın bi bildiği var ki bebek nasip etmemiş size. lütfen tedavi olmadan düzelceğini düşünme böyle kendi haline düzelmez kesinlikle. tedavisi bitince de en az 6 ay herşey yolunda gidiyorsa bebek düşün kendine yazık etme hiçbişey senin sağlığından önemli değil canım...

asla çocuk yapmaz,kendimi de kurtarmaya bakardım

Avmde gördüğüm baba gözümün önüne geldi. Oğlumla gidiyoruz arkadan şak diye bir ses geldi döndüm 1 yaşında var yok bebek arabasında çocuk babası nasıl vuruyor ağlama diye çocuk korkuyla nasıl bakıyor annesi de yanında.Dondum kaldım onları izledim öyle içim yandı oğlumun elini nasıl tuttuysam anne elim acıdı dedi kendime geldim. Yapmayın lütfen herkes anne baba olmayı hak etmiyor. Çocuktan önce bu adamdan nasıl kurtulursunuz onu düşünün

Görümcemin yakın bir arkadAşı var onunda kocası tıpa tıp sizin kocanız gibi hatta yaşı ve iki oğlu olmasa sizmisiniz acaba diyeceğim, kadının yaşadıklarını ve çocuklarını nasıl büyüttüğünü anlatıyorda aman allahım insanlar nasıl katil oluyor anlayabiliyorum derim hep, çocuklar büyümüş tabi üniversite çağındalar şuan ve çıkıp gitmişler, eve bile uğramıyorlar artık, kadın onca yıla ve iki çocuğa rağmen hala aynı adamı çekiyor ve adamda hiç bir değişiklik yok.. Bilmem anlatabildimmi.. sanırım kocalarımızın bu kadar benzeme sebebi aynı pisikolojik rahatsızlığa sahip olmaları, tam bir teşhis yok tabi ama bir doktor falan görse kesin tıpta bir adı vardır bu durumun

ezik ezik ezecek seni bu adam zamanla.yıllar yıllar sonra bi ümit düzelir.bence sorunları var çocuklutan gelen.öfkesini kontrol edemiyor.tek erkekmi

İlk paragraf güzel başladı
Sonra bahsettiğiniz sanki bambaşka bi adam gibi
Ne çocuğu yahu akıl sağlığını koruduğuna şükret

Hep istedim ayrılmak her kavgada ailesine gittim annesi babası benimle beraber ağladı ailemin yanina gittim evde tek kalsın kararını versin diye çünkü ben onu istemiyordum bu evliliğin sonu varmı diye çok sordum her seferinde evet var dedi hep özür diledi hep ruh hastası diyorum ya ben dava açmaya kalksam belkide vurur beni bazen diyorum ki allah im o kadar iyi insanlar hayatını kaybediyorki keşke o kadar çocuk babasız kalicagina şehitler olucegine keşke benim eşim ölse büyüden hocadan korkarım çok günah olduğunu bildiğim halde bazen bu düşünceler bile giriyor aklıma...

Yok artık ilk başta yazıyı okurken ne iyi adammis niye böyle bir başlık atmış ki konu sahibi dedim. Ama sonrasını okuyunca gözlerim Büyüdü resmen bide çocuk yapılır mı diyorsun senin bu adamın yanında ne işin var yaa konuyu düzelt bence böyle adam sinirlenince beni öldürür mu sizce demelisin

Ve ona asla asla asla hakkımı helal etmicem buda günah belki ama hak helal edilecek bir adam değil oda bunun farkında

bende eşime hakkımı helal etmiyorum.günah olduğunu bilmiyordum ama günahsa bile etmeyecem.
durumunuz içler acısı. çocuk yapmayın. hatta kendinize yeni bir hayat kurun.

Bencede siz yollarınızı ayırın kendinize yeni bir hayat kurun .gerekirse savcılıktan koruma talep edin ..hasta belli ki eşiniz :(

Burada "Başlık bulamadim" diye bir konu var. Okuyun çocuk olursa neler olacağı konusunda fikriniz olsun.

Back
X