• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle adamdan cocuk yapilirmi?

Gururunuz yok mu hanımefendi?! Sokak ortasında saçınızdan sürükleniyorsunuz sürekli dayak yiyorsunuz... Kadınlığımdan insanlığımdan utandım. Yok ya, yok. Bu kadarı fazla, insan muamelesi görmemekten sadece şurda sızlanacak kadar rahatsızsınız. Hala bu adamdan çocuk yapmayı düşünebiliyorsunuz. Yapın ya banane... Yiyin dayağınızı da. İnsan olduğunuzu unutmuşsunuz siz. O çocuğu yaptıktan sonra hatırlarsınız belki ama biraz geç olur.

adamın ruhu resmen arafta kalmış
iyice piskopat hali bu,ve bence söylediklerinin hiçbiri bu adamla evli kalmaya yeterli sebep değil sen bide kalkıp çocuk konusu açıyorsun,
yapma arkadaşım ,sana bunca zulmü eden adam yarın öbürgün çocuğunada yaparsa napcaksın sonuçta belliki akli melekeleri pek yerinde değil,
hani bir söz varya ALLAHIN verdiğide vermediğide imtihandır diye,belkide senin hakkında hayırlısı budur bu adamın düzeldiğine kesin kanaat getirmeden(ki bide düzelirmi orası var)çocuk fikrini rafa kaldır bile bile lades deme..

Sakin ola cocuk dusunmeyin.
Esinizin duzelebilmesi icin ne geliyorsa elinizden sarfedin.
Kabul ederse tedavi olsun.
Eger kotu huylarinda duzelme olursa o zaman dusunursunuz.

Bekle basini bu adamin elbet bir gun ucuncu sayfa haberi okursun. Tovbe Tovbe
Allah aşkına çocukları maşa olarak kullanmayın, onların dünyaya geliş amacı sizin evliliğinizi kurtarmak olmamalı. çocuk huzurlu bir ortama doğmalı. ha diyorsan ki ben anne olmak istiyorum bu adamdan beklentim yok analığı tadayım o ayrı. ama öteki türlü yapma bu kez ya o yavruyu da döverse?

işin zor, bence ikna et bi doktora gidin.
çok haklısınız asla düşüncesiz bi insan değilim her an ağzımda hayırlısı kelimesi var tabiki anne olmayı istiyorum bebek görünce içim titriyor allahım zaten nasip etmiyorsun böyle bi adamdan vardır bunun hayiri diyorum

Önce aayyy ne hooşş :KK36: sonra aabooo :KK57: dedim kaldım öyle...

Bencil biriyle yaşamak çok zor. Allah yardımcın olsun ne desem bilemedim...

Canım eşin tedavi olmadan tüp bebek tutmaz
1 ayda düzelicek bir hastalık değil
belki de hiç olmayacak
inmemiş testis ameliyatı 2 yaşından sonra olsa da
her sene size zarar ziyan ve ateşli hastalık geçirdiyse de
çünkü benim eşimde azosperm yani kader arkadaşımsın
bu adam çocuk yapıyim diye düşünüyorsan
sakın derim o çocuğun hem hayatı hem senin hayatını mafeder
önce eşinin psikolojik tedavi görmesi lazım
evliliğine yatırım yapmalısın herşeyden önce
çok geçmiş olsun
Dondurulmuş spermleri var zaten kp ilgilendi hep fsh 2.1 biliyorum baskada bişey bilmiyorum her seferinde düzelip düzelip aynı hataları tekrarlayinca hastaneye falan gitmiyorum

Canim okumaya basladigimda ilk aman Allah nazardan saklasin dedim sonra okudum okudum hicte iyi biri degilmis seni asagilamasi dövmesi herseyine karismasi disarda milletin icinde bile tamam iyi huylarida var ama sakin evliligim düzelirmi diye cocuk yapma pisman olursun
Bende yeni bosandim ve sükrediyorum iyiki cocugum olmamis o adamdan diye yoksa hic kolay olmazdi belki kendimi cocugum icin ona katlanmak zorunda hissederdim. Bu durumda kesinlikle cocuk yapmazdim
Bazen bir an önce ölse de kurtulsam diyorum

Ah canımmmmmmmm sende benim gibisin ama benden daha betersin benimkinde şiddet şimdilik gerçekleşmedi o başta saydığın iyi özelliklerin hepsi ve daha fazlası benim kocamdada var ama gıcıklıklıkları seninki kadar olmasada yakın ve ben artık tahammül edemiyorum boşanmak istediğimi hep söylüyorum ama kabul etmiyor ortalığı kaldırıyor şiddete yöneliyor geri susup oturuyorum Allah beni bir an önce kendiliğinden kurtarsın diye dua ediyorum inşallah sende canım kurutulursun bir an önce sakın bebek olursa düzelir deme o çok büyük bir yanlış bzim 2 çocuğumuz var gittikçe daha beter oluyor evlendiğimz sıralardada çekemiyordum şimdi hiç çekemiyorum bence hiç sabretme elinden geliyorsa hemen ayrıl yakınlarında bir an önce duysun bak ben hep sustum aman onlar duymasın dedim ömrümden ömür gitti şimdi gene duydular 2 çocuğun üzerine önce bir şok geçirdiler hayret ettiler ama şimdi alıştılar kendilerini hazırladırlar ve hemen ayrıl diyorlar ailenin bir an önce duyması ve bebeğiniz olmadan ayrılman senin en büyük avantajın olur o piskopattan
benim bir arkadaşım vardı ilk kocasına kaçarak evlendi ama adam aynı sizin kocanız gibiydi kavga kıyamet ayrıldılar ve ikinciye bir polisle evlendi polis ailesine hiç dememiş eşinin dul olduğunu hiç bilmemişler şimdi çok mutlular çocuklarıda oldu yani çevremde çok örneği var ikinciye çok mutlu olanlardan aman gözünü seveyim bebek yaparak ikinci bir hata sakın yapma!...
Asla o bosamaz beni çünkü benim gibisini bulamicagini bilir bütün akrabalarının yanında över beni kimse cekemez allah razı olsun bu kızdan der ama içimi kimse bilmez bende çok yalvarıyorum allahım a her ezan sesinde allah im beni kendiliğinden kurtar diyorum bu yaşta dul kalayım anamin babamın yanina döneyim onların kölesi olayım diyorum

Asla o bosamaz beni çünkü benim gibisini bulamicagini bilir bütün akrabalarının yanında över beni kimse cekemez allah razı olsun bu kızdan der ama içimi kimse bilmez bende çok yalvarıyorum allahım a her ezan sesinde allah im beni kendiliğinden kurtar diyorum bu yaşta dul kalayım anamin babamın yanina döneyim onların kölesi olayım diyorum

Neden boşanmıyorsun?

çok haklısınız asla düşüncesiz bi insan değilim her an ağzımda hayırlısı kelimesi var tabiki anne olmayı istiyorum bebek görünce içim titriyor allahım zaten nasip etmiyorsun böyle bi adamdan vardır bunun hayiri diyorum

kıyamam ya...
off..
şuan nasıl davranışları peki?
anne olmak istiyorsan hiç bişi diyemem o duyguyu biliyorum çünkü. bol bol dua et ve iyi anında doktor meselesini konuş ama birlikte gidin.

Dondurulmuş spermleri var zaten kp ilgilendi hep fsh 2.1 biliyorum baskada bişey bilmiyorum her seferinde düzelip düzelip aynı hataları tekrarlayinca hastaneye falan gitmiyorum

o zaman süper vallahi dondurulmuş varsa 10 sene içinde çocuk olur
eşin önce psikolojik tedaviye ikna ettir

Basta dedim oo cicim ayi heralde iki uc aylik evliler ne tatlış, ama devami tam bi felaket. Sen cocuk yapsan bu sefer cinsellik yok diye sana hayati zindan edicek, bu cocuk niye agladi gece gece diye sacini yolucak, altini degistir dedigi an degistirmezsen seni duvardan duvara yapistiricak, yaninda emzirdiginde belki kiskanicak. Bu riski goze alabiliyo musun

Allah askına bu adamdan çocuk yapılır mı diye bir ümidin mi var hala.Yapma lütfen kendı canını hiç mi seviyorsun.Çocuk olduktan sonra hem senı hem çocugu dövmeyecegı ne malum.Üstelik ALKOL alınca sonu gelmıyor demıssınız.ASLA ve ASLA

komik misin?
nesi iyi bu adamın?
kadına işkence ediyor, bu mu iyi adam?
bir de bir işkenceye ortak mı gelsin?
inanamıyorum ben bu kadınlara.
canım ya dikkatli okusaydın ya mesajımı ben iyi demedim ki olumlu yanları da var dedim.tekrar okusana arkadaşın yazdığüı mesajı en baştan.hemen çocuk yapsın demiyorum.tedavi olsun diyorum.kendi yazdıklarımda olumsuz bir durum görmedim ben.:KK3:

Canım sakın.. Düzelir mi acaba denilip de düzelen kaç erkek var? Çocuğa yazık her şeyden önce. Yarın öbür gün bu durum devam ettiğinde çocuğa kötü davranmasa bile sana böyle davranırsa çocuğunun gözü önünde, ne olacak? Sen bırakıp gidemiyorsun herhalde ama bir an önce kendini kurtarmaya bak

Back
X