Boyle akrabaları olanlar ne yapıyor?

DrStrange

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
347
178
18
Akraba zulmü yaşıyorum resmen. Hayatımdan çıkarmak değil ama uzaklastirmak istiyorum mümkün olmuyor.

2 teyzem ve bir dayım var. Bunlar ve aileleri ile aile olarak çok içli disliyiz. Ama samimiyet eksik ilişkilerde. Teyzelerim ve yengem koca parasıyla hava atmayı çok seven herşeye burun kıvıran, eleştirmeyi yaşam tarzı olarak benimsemiş insanlar. Kocaları da eğitimsiz fakat parayı vurmuş insanlar. Aynı frekanslara gelemiyoruz bir türlü. Bir araya geldiğimizde kendimi ifade edemiyorum onlara ve rahat hissedemiyorum.

Anneme durumu anlatiyorum benim başka kimim var diyor. Bende mezun olup ailemin yanına geldim bir sınava hazırlanıyorum mecburen buradayim.

Okuyan, bilen araştıran insanlara değil parası olan insanlara değer veren tipler. Ve çağımızın hastalığı herşeyi faceden görüp bildiklerini sanıyorlar. Ruhum daralıyor anlatırken bile arkadaş.

Ne yapacağım ben bir yardım? Ailemi uzak tutma ihtimali dışında bir öneriniz var midir?

Onlar geldiklerinde odanızda oturun.Çıkın arada hoşgeldiniz deyin ve sonra sınavı bahane edip odanıza dönün.Ders çalışıyorum dersiniz.Az muhatap olursanız canınız daha az sıkılır.Bu arada bende abla zulmü yaşıyorum.Kelin ilacı olsa misali oldu sanırım benimkisi.

e ne konuşuyosun ki? konuşma. kendin ifade edecek nasıl bi durum oluyor yani neyi açıklamaya çalışıyosun?

herkesin var böyle akrabaları valla benim de sinir olduklarım var ama ses etmiyorum. zaten nadiren görüşürüm onda da onlarla aynı tarzdaymış gibi trollerim. oh kafam rahat. bize geliyolarsa yrogunum derim odadan çıkmam.

Herşeyi eleştiriyorlar
Sürekli onları arayıp dedikodu yapmadığım için soğuk oluyorum mesela ama onlar giydiğim kıyafeti bile eleştiriyorlar daha süslü olmaliymis
Ha bu tavırları genel bu arada sadece bana değil
Ve gayet normal buluyorlar bu durumu. Ben birşey söyleyince soğuk oluyorum sacmasapan muhabbetler

Anlattiklarin karsindakinin anlayabildigi kadardir ancak. Onlarin hayati onlarin bakis acisi, kimseyi degistiremezsin oldugu gibi kabulleniceksin. Geldiklerinde yanlarinda cok fazla takilmazsin ders calisma bahanesiyle odana cekilirsin

bana da yabani filan diyolar. ben de biliyorum. umursamıyorum.

Konuşmak muhatap olmak zorunda değilsin, ben öyle yaptım.

Anlattiklarin karsindakinin anlayabildigi kadardir ancak. Onlarin hayati onlarin bakis acisi, kimseyi degistiremezsin oldugu gibi kabulleniceksin. Geldiklerinde yanlarinda cok fazla takilmazsin ders calisma bahanesiyle odana cekilirsin
Nereye kadar odama cekilcem ki sonucta hep hayatimda olacaklar belli ki
Ve etkileniyorum söylediklerinden herşeye bir eleştirileri var ben soğuk ben kibirli oluyorum sonra

Bende de onlardan çok, hep odamdayım neredeyse ergen gibi. Onlar beni yabanilikle, değişik olmakla falan suçluyorlar zerre kadar takmıyorum.

boşver akrabayı ya

içinden dalga geç görünüşte bi saygısızlık etme ki göze çarpma

hatta rol yap canım teyzelerim çok seviyorum sizi de sarıl

karşına almaya değmez. sen yoluna bak.

(bana da dediler dinlemedim sen dinle tecrübe konuşuyor)

Benimde aynen böyle bir yakınım var .milletle dalga gecmeler kendi çapında.baktim olmuyor kendi çapında bende onlarla dalga geçiyorum.tabi doğru ya falan diye.yapacak bir şey yok sizde iyi kötü bir iletişim şekli gelistirin

Ben muhattap olmuyorum. Ne derlerse he diyorum münakaşaya girmiyorum. Minimum aynı ortamda bulunuyorum. Arkamdan yabani falan diyorlarmış umrumda değil insan olanla her türlü anlaşıyorum, olamayanlarla durum böyle.

Konusmak samimi olmak zorunda degilsiniz, merhaba ,hosgeldiniz ,iyi gunler ,bitti. Bizde de var boyle insanlar ,inanin herkesin de vardir sacma akrabasi

Kimseyi degistiremezsiniz. Uzgunum ama abartiyorsunuz da. Anlattiginiz kadariyla akrabalariniz kotu veya size zarar verecek tipler degil. Begenmeyebilirsiniz. Yetersiz bulabilirsiniz. Gorgu ve kapasite insanlara zorla edindirilemeyecek seylerdir. Geldiklerinde hos geldin bes gittin 10 dakika durun ders calismaya gecin odaniza.

Ya hayatımızın her alanindalar resmen
Sözde çok yakınız ama samimiyet yok ki bende gelemiyorum böyle şeylere

Ben muhattap olmuyorum. Ne derlerse he diyorum münakaşaya girmiyorum. Minimum aynı ortamda bulunuyorum. Arkamdan yabani falan diyorlarmış umrumda değil insan olanla her türlü anlaşıyorum, olamayanlarla durum böyle.
Ya mesela teyzemin kızı yaşından aşırı olgun onlar gibi gösterisi dedikoduyu seven bir tip
Sürekli arkamdan bizi karsilastirdiklarini duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…