Onlar geldiklerinde odanızda oturun.Çıkın arada hoşgeldiniz deyin ve sonra sınavı bahane edip odanıza dönün.Ders çalışıyorum dersiniz.Az muhatap olursanız canınız daha az sıkılır.Bu arada bende abla zulmü yaşıyorum.Kelin ilacı olsa misali oldu sanırım benimkisi.Akraba zulmü yaşıyorum resmen. Hayatımdan çıkarmak değil ama uzaklastirmak istiyorum mümkün olmuyor.
2 teyzem ve bir dayım var. Bunlar ve aileleri ile aile olarak çok içli disliyiz. Ama samimiyet eksik ilişkilerde. Teyzelerim ve yengem koca parasıyla hava atmayı çok seven herşeye burun kıvıran, eleştirmeyi yaşam tarzı olarak benimsemiş insanlar. Kocaları da eğitimsiz fakat parayı vurmuş insanlar. Aynı frekanslara gelemiyoruz bir türlü. Bir araya geldiğimizde kendimi ifade edemiyorum onlara ve rahat hissedemiyorum.
Anneme durumu anlatiyorum benim başka kimim var diyor. Bende mezun olup ailemin yanına geldim bir sınava hazırlanıyorum mecburen buradayim.
Okuyan, bilen araştıran insanlara değil parası olan insanlara değer veren tipler. Ve çağımızın hastalığı herşeyi faceden görüp bildiklerini sanıyorlar. Ruhum daralıyor anlatırken bile arkadaş.
Ne yapacağım ben bir yardım? Ailemi uzak tutma ihtimali dışında bir öneriniz var midir?
Herşeyi eleştiriyorlare ne konuşuyosun ki? konuşma. kendin ifade edecek nasıl bi durum oluyor yani neyi açıklamaya çalışıyosun?
herkesin var böyle akrabaları valla benim de sinir olduklarım var ama ses etmiyorum. zaten nadiren görüşürüm onda da onlarla aynı tarzdaymış gibi trollerim. oh kafam rahat. bize geliyolarsa yrogunum derim odadan çıkmam.
Kucuk bir şehir memleketimOdaya kapanmak,ders çalışma bahanesiyle.
Herşeyi eleştiriyorlar
Sürekli onları arayıp dedikodu yapmadığım için soğuk oluyorum meselaama onlar giydiğim kıyafeti bile eleştiriyorlar daha süslü olmaliymis
Ha bu tavırları genel bu arada sadece bana değil
Ve gayet normal buluyorlar bu durumu. Ben birşey söyleyince soğuk oluyorum sacmasapan muhabbetler
Keşke olmasamKonuşmak muhatap olmak zorunda değilsin, ben öyle yaptım.
Nereye kadar odama cekilcem ki sonucta hep hayatimda olacaklar belli kiAnlattiklarin karsindakinin anlayabildigi kadardir ancak. Onlarin hayati onlarin bakis acisi, kimseyi degistiremezsin oldugu gibi kabulleniceksin. Geldiklerinde yanlarinda cok fazla takilmazsin ders calisma bahanesiyle odana cekilirsin
Ya hayatımızın her alanindalar resmenboşver akrabayı ya
içinden dalga geç görünüşte bi saygısızlık etme ki göze çarpma
hatta rol yap canım teyzelerim çok seviyorum sizi de sarıl
karşına almaya değmez. sen yoluna bak.
(bana da dediler dinlemedim sen dinle tecrübe konuşuyor)
Ya mesela teyzemin kızı yaşından aşırı olgun onlar gibi gösterisi dedikoduyu seven bir tipBen muhattap olmuyorum. Ne derlerse he diyorum münakaşaya girmiyorum. Minimum aynı ortamda bulunuyorum. Arkamdan yabani falan diyorlarmış umrumda değil insan olanla her türlü anlaşıyorum, olamayanlarla durum böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?