böyle yetiştirilen çocuklara çok üzülüyorum...
benim bir arkadaşım vardı.. 6 yaşındaki kızına file çorapla mini etek giydirir dudaklarına parlatıcı sürerdi...
çok uyardık ama maalesef devam ediyor çocuğu kadın gibi giydirmeye. çok merak ediyorum bu çocuk 20 yaşına geldiğinde nasıl olacak?
aslında en güzel çözüm: anne-baba kursları açılsın.. sonunda da sınav olsun. başarılı olamayanlara çocuk yapma izni verilmesin:)))
evlat edinirken sorulan soruların, yapılan prosedürlerin yarısı uygulansa yeter herhalde:)))
ne kadar dogru yazmissinn cocuk istismarinin onune nasil gecebiliriz diye yol ararken bu kadinin yaptiklarina bakkkkk
ben zaten çocuğunu böyle süsleyenlerin psikolojilerini rahatlıklarını hiç anlamıyorum.
geçen ay bir alışveriş merkezinde küçük kızım altında külotlu çorap varken koltuğa oturup bacaklarını havaya kaldırdı. o sırada bir adamı ona bakarken gördüm... o kadar paranoyaklaşmışım ki çocuun üstüne resmen atladım, oturuşunu hemen düzelt diye.. bir de adam duysun diye yüksek sesle "kızım, kötü niyetli insanlar var.." gibi birşeyler söyledim.. o kadar sinirlendim ki adamın bakışlarına tam ne dedim hatırlamıyorum. zaten sözüm kızıma değil adamaydı. kızım da bir şey anlamadı:)))
ben kısa etek giydirsem bile altına tayt giydiriyorum artık... çok dikkat etmek lazım.. zaman çok kötü..
daha önce başka bir konuda bahsetmiştim.. bir arkadaşımın çocuğunun başına çok kötü şeyler geldi. çocuk arkadaşımın çalıştığı yerde, bir iş arkadaşı tarafından tacize uğramış..
Belki korkutuyorum yazdıklarımla ama malesef gerçek ufakken böyle bir tacize de ben uğradım uzun sürede çıkmadı aklımdan yapan kişi de polisti üstelik , çok ileriye gidememişti ama uygun ortamı bulsa yapacaktı belki,biraz büyüyünce anneme söyledim bir gün kapıdan geçerken anneme selam verdi annem de aldı ayakkabıyı eline defol seni sapık o çocu bir daha seni kızımın etrafında görürsem öldürürüm mü öyle bişey demişti o olmuştu bir daha yaklaşamadı.Bir gün ablamla parktan eve dönüyoruz hava yeni kararmaya başlamış kimsede yok sokakta genç bi çocuk indirdi fermuarını, ablamın beni nasıl çektiğini hatırlamıyorum bilebunu cocuguna yapan psikolojik rahatsiz ebeveyn(!)dir..
kucuk kadinlar yaratiyorlar ve amerikada bunun guzellik yarismalari oluyor..
yazik gunah bu cocuklara...
ya bu arada akidem aklimi aldin allah korusunya ben parcalarim birinden boyle bisey duysam heralde tirnaklarimla..
bizim de kizimiz olacak allahim yarabbim sen koru sen kolla.
Belki korkutuyorum yazdıklarımla ama malesef gerçek ufakken böyle bir tacize de ben uğradım uzun sürede çıkmadı aklımdan yapan kişi de polisti üstelik , çok ileriye gidememişti ama uygun ortamı bulsa yapacaktı belki,biraz büyüyünce anneme söyledim bir gün kapıdan geçerken anneme selam verdi annem de aldı ayakkabıyı eline defol seni sapık o çocu bir daha seni kızımın etrafında görürsem öldürürüm mü öyle bişey demişti o olmuştu bir daha yaklaşamadı.Bir gün ablamla parktan eve dönüyoruz hava yeni kararmaya başlamış kimsede yok sokakta genç bi çocuk indirdi fermuarını, ablamın beni nasıl çektiğini hatırlamıyorum bile
İnsan etkisin de kalıyor büyüdükçe anladım bunda benim bir kabahatim olmadığını boşuna suçluluk duyduğumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?