kızlar kadının kendi ağzından dinlediğim bi hikaye bu kadın 23 yaşında bi oğlu var ama mazisi karanlık neyse evleniyo bi oğlu oluyo çocuğu 3 yaşındayken eşi cezaevine giriyor ve eşi cezaevine girerkende kadın 4 aylık hamile bi gün yolda biyere giderken çocukluk aşkını görüyo kocasını bırakıp sevgilisiyle kaçıyo (hamile yanlız) 3 ay orda burda kalıyolar ama kaçtığı çocuk bu kadını kullanıyo 7 aylıkken doğum yapıyo çocuğu hastanede bırakıp cıkıp sevgilisinin yanına geliyo tekrar aklım durdu duyduğumda en son bizim komşu memlekete gitmişti oğluda bekar eve arkadaşları gelip gidiyo felan ama dikkatimi çekti kaçtane erkeğin içinde hep bi kadın gelip gidiyo ve tanımadığım biri neyse bi bahaneyle kapıyı çaldım bu kadın çıktı komşumun nezaman geleceğini felan sordum oda bilmiyorum dedi siz kimsiniz dedim ben komşumun oğlunun nişanlısı olduğunu söyledi biliyorum yalan olduğunu neyse tanıştığıma sevindim felan dedim cay yapıorum gel oturalım felan geldi hiç arkadaşım yok sıkıldım ankaradan geldim ben vs.vs anlatmaya başladı sonra işte başından bi evlilik geçtğini komşumun oğlunun ilk aşkı olduğunu görünce kaçtıklarını felan anlattı çocukları kaynanasındaymış düşünsenize ikiside bebek hele hele bitanesi prematüre ya deliriyorum bir erkek için insan çocuklarından nasıl vazgecer kıza bişey söylemedim ama komşumu aradım memleketten hemen gelmesini söyledim detaylı deilde üstü kapalı anlattım kadın şok oldu komşum bi kaçgün sonra geldi oğluna haber bile vermemiş kadın kıyameti kopardı kaç tane erkeğin arasında bitane kadın görmüş deliye döndü kadın hayretler içindeyim hala inanın kendi derdimi unuttum bu hikayeyi duyunca yuh dedim yaa