merhaba arkadaşlar yine ben
(Konularımdan da hatırlarsınız belki beni şu an bir geçiş dönemi yaşıyorum sanki işim yok aylardır evdeyim bir sınava hazırlanıyorum ama çoook ümitsizim .Daha önce önemli bir kurumun sınavını sadece 1 puanla kaybetmiştim ve büyük bir yıkım yaşamıştım .Hala da atlatamadım o sınavın şokunu atlatabilmiştim değilim.Bir arkadaşım ise bu sınavı kazandı ve çalışmaya başladı .Bu arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi üniversite yıllarımızda .Keza okul bittikten sonra da öyle.Okul biter bitmez kız evlendi eve kapanmak zorunda kalmıştı .O yıl beni günde 2-3 kez arar saatlerce konuşurdu.Bu sınavdan sonra aramaları seyrekleştirmiş olsa da kuruma yerleşene kadar yine aradı.Daha sonra kuruma yerleşti ve aramaları kesti .Kendisinin çok iyiliğini gördüğüm için 2-3 kez aradım cevap vermedi .Geri dönüp tekrar aramadı bile .Ayriyeten msn i açtım orda online dı yazmadı saatlerce ben de yazmadım sonra dayanamadım ve yazdım niye böyle yapıyorsun sana bişey mi yaptım dedim cevap vermedi yine .Belki PC başında değildir sonra yazar dedim bir baktım çıkmış .O kadar üzüldüm ki anlatamam gereksiz yere bu tavırlarının nedenini anlamadım.Günde 3 kez arayyan kıza ne oldu .Bu insanı tel rehberimden ve netten de silmek istiyorum sizce haksız mıyım ?