böyle arkadaş olur mu?

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar yine ben:((Konularımdan da hatırlarsınız belki beni şu an bir geçiş dönemi yaşıyorum sanki işim yok aylardır evdeyim bir sınava hazırlanıyorum ama çoook ümitsizim .Daha önce önemli bir kurumun sınavını sadece 1 puanla kaybetmiştim ve büyük bir yıkım yaşamıştım .Hala da atlatamadım o sınavın şokunu atlatabilmiştim değilim.Bir arkadaşım ise bu sınavı kazandı ve çalışmaya başladı .Bu arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi üniversite yıllarımızda .Keza okul bittikten sonra da öyle.Okul biter bitmez kız evlendi eve kapanmak zorunda kalmıştı .O yıl beni günde 2-3 kez arar saatlerce konuşurdu.Bu sınavdan sonra aramaları seyrekleştirmiş olsa da kuruma yerleşene kadar yine aradı.Daha sonra kuruma yerleşti ve aramaları kesti .Kendisinin çok iyiliğini gördüğüm için 2-3 kez aradım cevap vermedi .Geri dönüp tekrar aramadı bile .Ayriyeten msn i açtım orda online dı yazmadı saatlerce ben de yazmadım sonra dayanamadım ve yazdım niye böyle yapıyorsun sana bişey mi yaptım dedim cevap vermedi yine .Belki PC başında değildir sonra yazar dedim bir baktım çıkmış .O kadar üzüldüm ki anlatamam gereksiz yere bu tavırlarının nedenini anlamadım.Günde 3 kez arayyan kıza ne oldu .Bu insanı tel rehberimden ve netten de silmek istiyorum sizce haksız mıyım ?

kimse için kendinizden ödün vermeyin belli ki istemiyor görüşmek sizde istemeyin muhtaç değilsiniz sonuçta onun varlığına öyle değil mii ??

sen elinden geleni yapmışsın arkadaşın seninle konuşmak istemiyor demek ki

yapacak bir şey yok.öküz ölmüş ortaklık bozulmuş

teşekkürler canım evet istemediği belli ama nedeni?önceden istiyordu ama:((

sormalısın o zaman görme imkanı yok mu onu? senin varlığına ihtiyaç duymuyodr belki böyle insanlara sinir oluyorm sonradan görme havaları tripleri faln boşverin sizde. ama önce emn olun onu farketmeden kırmadığınzdan.

sormalısın o zaman görme imkanı yok mu onu? Senin varlığına ihtiyaç duymuyodr belki böyle insanlara sinir oluyorm sonradan görme havaları tripleri faln boşverin sizde. Ama önce emn olun onu farketmeden kırmadığınzdan.
ona eminim canım kırmadım kesinlikle.benim varlığıma ihtiyaç duymuyor evet canım çünkü artık 4 duvar arasında değil

Bazen insanlarin binbir sikintisi oluyor,
hemen zanla süphe ile hareket etmeyelim önce eger imkanin varsa yüz yüze bir görüsmeye calis derim...

Kimi insanlar vardır yakınlarının degerini bilir kimileri vardır yeni bir ortama girip yeni arkadaslar edinince zor günlerinde yanında olanları unutuverirler kadir kıymet bilmezler ve bu insanların arkasından üzülmemek gerekir tam tersine daha fazla zamanımızı almayacakları icin mutlu olmak gerekir

mail attım cevap vermedi canım mail demeyelim de online iken yazdım görmedi sandım sonra çıkmış çıkarken görmüş olması gerekmez mi?

görememisde olabilir ben cok üzülüyorum böyle güzel arkadasliklarin bitmesine
insallah bir yanlis anlasilma olmustur.
Bir aralar bizim lap top´ta sorun vardi,masallah beni 24 saat msnde online göstermis ama benim haberim bile yok
arkadaslarim o kadar yazmis ki bana ,sonra lap top´a format felan attirdik
bir bakarim ki arkadaslarimin cogu bana tavir takiniyor,tabi o sirada yolladiklari mailleride acamamistim
neyseki konusunca sorunu halletim hamd olsun..o yüzden dedim mail yada yüzyüze görüsme imkanin olabilirmi diye.

görememisde olabilir ben cok üzülüyorum böyle güzel arkadasliklarin bitmesine
insallah bir yanlis anlasilma olmustur.
Bir aralar bizim lap top´ta sorun vardi,masallah beni 24 saat msnde online göstermis ama benim haberim bile yok
arkadaslarim o kadar yazmis ki bana ,sonra lap top´a format felan attirdik
bir bakarim ki arkadaslarimin cogu bana tavir takiniyor,tabi o sirada yolladiklari mailleride acamamistim
neyseki konusunca sorunu halletim hamd olsun..o yüzden dedim mail yada yüzyüze görüsme imkanin olabilirmi diye.

canım zaten o iş bulunca biraz değişmişti.ama aradım kaç kez geri dönemez miydi kaç gün geçti.

acaba ne yapmam gerekir onu hayatımdan tamamen silsem mi yoksa biraz daha zaman mı versem?Çünkü üniversite yıllarında da böyle tuhaf davranışları olmuştu.Sonra tekrar aramız düzeldi söyledim ben eşeklik etmişim sen bana bişey yapmadın demişti

acaba ne yapmam gerekir onu hayatımdan tamamen silsem mi yoksa biraz daha zaman mı versem?Çünkü üniversite yıllarında da böyle tuhaf davranışları olmuştu.Sonra tekrar aramız düzeldi söyledim ben eşeklik etmişim sen bana bişey yapmadın demişti

benzer şeyi ben de yaşıyorum şu an
benimkinin bir problemi var anladığım kadarıyla o yüzden konuşmak istemiyor
ama ne olursa olsun onun yaptığını nankörce buluyorum ve açıklama vs dinlemeyeceğim, artık eskisi gibi olmayacak benim için, ben kafamda sildim bitirdim onu

bence sen de bırak çünkü msnde yazmışsın cvp vermemiş, aramışsın geri dönmemiş
büyük ihtimalle işe girdi diye keyfi yerinde, canı sıkıldığı için arıyormuş seni sanırım
ama yine de aranızdaki iletişimi sen daha iyi bilirsin canım

ama ben olsam artık bir adım atmazdım ona karşı....

insanlar çok tuhaflaştı anlamak mümkün değil artık ama ben şunu görüyorum ilişkiler çıkar ilişkisi olmuş menfaatler bitince dostluklarda bitiyor maalesef
en güzeli kimseyle fazla samimi olmayacaksın

çok benzer birşeyi ben de yaşadım.
büyük ihtimalle o evde geçirdiği dönemler de senin çok özgür ve sosyal bir hayatın olduğunu düşünüyürdu ( öylemi değil mi bilmem ama o öyle görüyordu seni) içten içe sana kinlenmiş. yani sebebi kıskançlık bence. balki zamanla kendine gelir balki gelmez. keyfi bilir artık.
bu arada burcu ne çok merak ettim bence ikizler terazi ya da kova olmalı.

çok benzer birşeyi ben de yaşadım.
Büyük ihtimalle o evde geçirdiği dönemler de senin çok özgür ve sosyal bir hayatın olduğunu düşünüyürdu ( öylemi değil mi bilmem ama o öyle görüyordu seni) içten içe sana kinlenmiş. Yani sebebi kıskançlık bence. Balki zamanla kendine gelir balki gelmez. Keyfi bilir artık.
Bu arada burcu ne çok merak ettim bence ikizler terazi ya da kova olmalı.

burcu onlar değil canım :))o kadar üzüldüm ki atamıyorum kafamdan artık .yazdılarımı ve aradığımı görmemiş olamaz .demek ki gerçekten görüşmek istemiyor nedeni de yok eminim

kızlar şu an yine online ve yine cevap vermedi Artık benim listemde olmasının bir anlamı yok artık birşey yazmayacağım ve sileceğim çünkü hiç bir açıklama yapmadı görmemiş olma ihtimali de 0 a indi

Back
X