- 12 Eylül 2015
- 70
- 21
- 38
- Konu Sahibi neleroluyorburada
Akıl sağlığım hiç iyi değil bence. İki kereden fazla görmediğim, sesini duymadığım,oturup sohbet etmediğim, iki kereden fazla aynı ortamda bulunmadığım birinin yasını tutuyorum 1,5 yıldır. Aşk mı salaklık mı neyin azmi bu bilmiyorum. Kendime geldiğimde kararlılığımı devam ettirmem sadece 1 hafta sürüyor. Öncesinde arkadaşlarıma kızdığım ne varsa, neye katlanamıyısam bu kadar yıl sonra aynı şeyleri ben yapıyorum. İlk kez bu böyle. Bir erkek için aciz bi duruma düşecek en son kişiydim. Ama şu an zavallıyım,sürünüyorum. Aynı şehirde değiliz, hiç olmıycaz imkan yok, hiç hiç hiç bi umut yok. Çocuk yolda görse belki zar zor tanıyacak. Ay şiştim. Öyle işte. Bence aşk değil ne bileyim benim için en doğru kişi o olabilirmiş gibi hissettim böyle filmlerdeki gibi görür görmez bacaklarım birbirine dolandı kafada kuşlar vs. Şimdi heveslendiğim ve olmadığı için inat ediyorum hırs yapıyorum sanki oturup konuşsak soğuyacağım belki de. Sosyal mecradan ekledim de msj da attım ama pas vermedi oysa gördüğünde gözleriyle yemişti, ona güvendim. Erkek bu bakar di mi. Zorlayacak da değilim bu saatten sonra. Aman ne saçma oldu. Kafam karışık kısaca.