- 10 Nisan 2011
- 1.057
- 110
- Konu Sahibi karbeyaz00
..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendinizi ve kardeşinizi kurtarın. anneniz kalmak istiyorsa bu onun seçimidir saygı gösterin. iş bu boyutlara gelince malesef hepimiz yalnızız bu hayatta. babadır atılmaz annedir bırakılmaz diye bir şey yok. bu hayatta size zarar veren kişiden sıfatı ne olursa olsun uzak durun. anneniz hala daha böyle biri için ağlıyorsa ve onu bırakmaya cesareti yoksa, sizi kendisi çekip kurtarmak yerine bu hayata mahkum ediyorsa kusura bakmayın ama o da hatalı.
Bu sene mezun olacakmışsın işte. Uzak bir yerde işe girersin yanına kardeşini de alırsın. Annen de istiyorsa gelir. Zaten merak etme sıkıysa gelmesin ne yapacak o adamla? Ya bir mezun ol da merak etme gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Ekonomik özgürlük mihenk taşı gerçekten.
Ben evlendim, halen annemle babamı düşünüyorum Benim babam da içmez ama bencil. Öfke kontrolü de sıfır. Anneme defalarca dedim boşan bu adamdan, annen baban zengin, çık gel diyorlar, daha ne duruyorsun diye ama yok. Rahat edemiyormuş annesinin evinde. Sanki burada çok rahat! Rahatı da sigara. Şaka gibi. Çoluk çocuk için çekiyorlar işte. Ben geçen sene bu zamanlar babamı öldürme planları yapıyordum. Kafayı yemek üzereydim yani. Allah yardımcın olsun canım. Bol bol dua et. İbadet et. Benim babam içmiyor ama gece kulübü var 2 tane. Ağırlıklı olarak oraların geliriyle geçiniyorlar, bu yüzden evde huzur yoktu. Annem ve ben ibadet etmeye başladığımızdan beri düzeldiler yine. Cidden. Sen ne yaparsın bilemem ama sabretmekten başka çaren yok yani. Anneni al çek git desem, bu nereye kadar sürecek böyle, yarın sen de evlenip, yuva kurmak isteyeceksin.Cogu kisi bilir beni babamla ilgili.konularimi.. Tam 6 aydir bos olan adam is buldu iki gun gitti yine biyeri kurtlanmis anlasilan 3. gun gitmedi. Siz siz olun sakinn issiz gucsuz biriyle evlenmeyin. Erkek caliskan olmali. Allahtan suan tek dilegim ilerde hayirli caliskan biriyle evlenmek. Okulumun bitmesine az kaldi bu yaz mezunum insallah. Ama bu neyi cozer ki. Babam daha 48 yasinda ama sanki 60 yasindaymis gibi mizirdaniyor yillardir motorsiklet kullanir butun kis evde oturdu is bulamiyorum diye oysaki birsuru is var begenmiyor. Ya gidiyor burasi kapanir die cikiyor ya cok is var diyor yada insanlarla anlasamiyor. Annem artik bikti kadin hakli olarak. Akrabalar da babami artik ayyas calismayan biri olarak tanimliyor. Kendisi malesef icip icip calismayan biri. İyice zivanadan cikti. Bende psikoloji kalmadi evdeki huzursuzluktan dolayi tedavi goruyorum. Babama hirslaniyorum iyilikle konustum olmadi laf soktum olmadi hep uste cikti hep o konustu bagirdi cagirdi kirdi doktu annemi sucladi hep kndi iyi ona gore. Ne yapacagimi sasirdim daha 22 yasindayim.hayata kustum herseyden bezdim ne hayallerim vardi olsem.de kurtulsam diyorum bazen. Bir insanin babasinin bolesine bencil kendini salmis olmasi o kadar aci verici ki. Hele ki kiz cocuguysaniz. Ben ise girsem bu adam yine calismayacak bana guvenecek eminim cunku ben salagim yillardr haftasonu calisip harcligimi hep kendim cikardim ama.ona sorsaniz beni okuttu guluyorum buna sadece. Eger annemi dusunmesem ise girince kardesimi alir ceker giderdim bu cesaret bende var ama annemde yok. Suan bile annem agliyor babam iciyor. Nasil bir hayat bu cikis yok yol yordam yok. Yasitlarim iliskilerini sevgililerini dusunup kendi hayallerini yasarken ben kendi hayatima kalana kadar hep annemle babami dusunmek zorundayim. Bu aileden nasil feraha cikacagimi dusunmekle geciyor gunlerim.
Anneni annen düşünsün herkesi kurtaramazsın. Sen de yaşıtların gibi boşboş sevgili dertleriyle uğraşmak yerine ne güzel geleceğini hayatını kurtarmayı düşlüyorsun. Bu çektiğini evlenipte tecrübe etmek yerine hayat sana önceden akıl vermiş diye düşünerek lehine çevir.
Baban çalışmıyor, evin maddi geçimi nasıl sağlanıyor peki annen mi çalışıyor?
Bu psikolojiyle kimseyle olabilcegimi sanmiyorum Allah yuzune gulmus evlenmissin sevindim senin.adina. Annem hep namaznda niyaznadr bnde kiliyorum ama bilmiyorum isteBen evlendim, halen annemle babamı düşünüyorum Benim babam da içmez ama bencil. Öfke kontrolü de sıfır. Anneme defalarca dedim boşan bu adamdan, annen baban zengin, çık gel diyorlar, daha ne duruyorsun diye ama yok. Rahat edemiyormuş annesinin evinde. Sanki burada çok rahat! Rahatı da sigara. Şaka gibi. Çoluk çocuk için çekiyorlar işte. Ben geçen sene bu zamanlar babamı öldürme planları yapıyordum. Kafayı yemek üzereydim yani. Allah yardımcın olsun canım. Bol bol dua et. İbadet et. Benim babam içmiyor ama gece kulübü var 2 tane. Ağırlıklı olarak oraların geliriyle geçiniyorlar, bu yüzden evde huzur yoktu. Annem ve ben ibadet etmeye başladığımızdan beri düzeldiler yine. Cidden. Sen ne yaparsın bilemem ama sabretmekten başka çaren yok yani. Anneni al çek git desem, bu nereye kadar sürecek böyle, yarın sen de evlenip, yuva kurmak isteyeceksin.
Allah Allah. İlginç... Allah babanıza hidayet versin ne diyeyim. Bizimki de laf dinlemiyor. Bin kere diyoruz kapat şu mekanları, yok!Bu psikolojiyle kimseyle olabilcegimi sanmiyorum Allah yuzune gulmus evlenmissin sevindim senin.adina. Annem hep namaznda niyaznadr bnde kiliyorum ama bilmiyorum iste
Ah be canim kim.odeyecek babam.mi? calismiyor ki neyle odesin. Bn etkilemese nesnelestirirdim. Aslina bakarsan hayat bnce gercekten sacma doguyoruz aci cekiyoruz olup gidiyoruz gereksuz..Onlar da ödenir, mahkemesi var taksitlendirmesi var. Var oğlu var... Sen kendi suçun olmayan şeyler için üzme kendini. Doğal afetmiş gibi düşün babanı. Nesneleştir :)
çok kötü çokkk.. alın annenizide yanınıza en ufak tehditte verin polise uzaklaştırma emri çıkarttırın diycem ama çok ütopik olacak. haberlerde neler görüyoruz. sabır.. tek çözüm sabır ..hele bir işinizi elinize alın desem o parayada göz diker babanız olacak o herif. evlenince kurtarırsınız kendinizi biraz ama böyle bir baba figüründen sonra güneip evlenmekte zor değil mi? çok ağır konuşasım var babanıza ama haddimi aşmayım o kısmı size kalsın, ben "hakettiğini bulsun inşallah" diyim.Anneme aciyorum hic gun.yuzu gormedi. Hayatinda hic calismamis biri cahildir de disardaki hayati bilmiyor. Biyere giderken bile babama soleyip gidebilen biri onlar bole gormus bilmis .. Ama bizi dusunur destekler herseyde universiteyi okumamda bile destekcim annem. Bosanabilse annem coktan bosanirdi. Ama babam ole biri degil bosanmak olumle biter ona gore . Asarim keserim havasinda ve gozu donunce cildiracak biri . Annem.korkuyor
l Gordugunuz mu cikis yolu yok resmen aci cekmeye gelmisim hicbirzaman.mutlu olamayacagim bu izler silinmeyecek..İlerde param olsada evlensemde psikolojim hep bozuk olacak eser kalacak tabi o zamana kadar delirmezsemçok kötü çokkk.. alın annenizide yanınıza en ufak tehditte verin polise uzaklaştırma emri çıkarttırın diycem ama çok ütopik olacak. haberlerde neler görüyoruz. sabır.. tek çözüm sabır ..hele bir işinizi elinize alın desem o parayada göz diker babanız olacak o herif. evlenince kurtarırsınız kendinizi biraz ama böyle bir baba figüründen sonra güneip evlenmekte zor değil mi? çok ağır konuşasım var babanıza ama haddimi aşmayım o kısmı size kalsın, ben "hakettiğini bulsun inşallah" diyim.
Yok ya tam öyle değil... Benim de öyle düşündüğüm oluyor ama tam da öyle değil. Doğuyoruz acı çekiyoruz ama çabaladığımız ölçüde zevk de alıyoruz. O öder, annen öder, yani evet işin ucu sana da dokunuyor. Ama üzülüp vazgeçince ne olacak? Baban gibi bir kaza, bir garabet yüzünden seni bekleyen mutluluklara mı küsesin? Anne babadan yana şanssız insanlar için hayattan keyif almak daha zor, orası net. Ama bunlar bizi daha savaşçı kılıyor. Kolay olmayacak evet. Kendi gelirin olduğunda kavga ede ede de olsa sonunda ondan kopup rahata ereceğine inanıyorum.Ah be canim kim.odeyecek babam.mi? calismiyor ki neyle odesin. Bn etkilemese nesnelestirirdim. Aslina bakarsan hayat bnce gercekten sacma doguyoruz aci cekiyoruz olup gidiyoruz gereksuz..
Ya sen bizi şahane, mükemmel süpersonik sağlıklı her derdi kolaylıkla çözüme ulaşan tipler mi sanıyorsun? Herkesin yara izleri, sakatlanmış fonksiyonları var. Mesele yara almayacak kadar şanslı olmakta değil onarmakta ısrar etmekte. Seni anlıyorum.Gordugunuz mu cikis yolu yok resmen aci cekmeye gelmisim hicbirzaman.mutlu olamayacagim bu izler silinmeyecek..İlerde param olsada evlensemde psikolojim hep bozuk olacak eser kalacak tabi o zamana kadar delirmezsem