böyle bi adam yok kızlar,karar vermeme yardımcı olun LÜTFEN!!

selinnb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
15
0
36
Ankara
sevgilim bir gün çok ince ,bir gün tam bir öküz ve kasti yaptıgına inanıyorum artık ,nasıl bir denge kurmaya çalışıyor bilmiyorum ve buda beni deli ediyor !.2 gün önce beni kahvaltıya çagırdı çok güzel bir masa hazırlamış biber kızartmış brokoli salatası yapmış portakal suyu sıkmış çay koymuş omlet yapmış özen gösterdigini anlayın diye yazıyorum daha bir sürü şey yapmış ,mutfak konusunda çok başarılı zaten aslında şuan düşününce tam aranılan erkek modeli hem yakışıklı hemde hamarat ama dengesiz çileden çıkarıyo buda beni neyse o gün bana bundan sonra benimle yaşa dedi ,ama güvenemiyorum iki gün sonra olmuyor bile diyebilecek bir adam ,bende istiyorum ama onunla yaşamayı öyle güzel kokuyor kli onunla aynı yatakta güne başlamak çok güzel olur her gün :) (L) ama güvenemiyorum işte bana bir gün o güveni verirken diger gün sanki beni umursamıyormuş gibi geliyo ne yapmalıyım biraz fikir verinn bana LÜTFENN!fotografını ekleyemiyorum eklesem ne demek istedigimi anlarsınız direk görüntüsünde bile bi dengesizlik var !!

Karakter tahlili yapamıyoruz maalesef.

Siz illaki yaşamak istiyorsanız yaşarsınız beraber.

Yada yaşamazsınız sizin vereceğiniz karar.

karakter tahlili beklemiyorum kii kendimi tam anlatamadım size sanırım .durum şöyle seviyor buna inanıyorum bende seviyorum ,ama buna hazırmıyım bilmiyorum ,çok kararsızım biraz da olsa karar vermeme yardımcı olursunuz diye düşündüm sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…