Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum çok dardayım bir çıkmazın içine düştüm çıkamıyorum beni anlayan kimsem yok

selen3423

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
37
-1
27
Anneniz konuşsun dursun bariz saçmalıyor. Çok beğendiyse evlat edinsin.
Uzak durun adamdan.
İnan bunu dedim çok sevdiysen al senin oğlun olsun dedim bu ne saplantı ya benimde erkek kardeşim var mesela annem bizi hiç öpmez sarılmaz ama bu bize geldi ya annemi öpüyor sarılıyor neşe saçıyor iyiyken çok neşeli annemin bunlar hoşuna gitti ama kötüysen de hele morali bozuksa ne arar sorar hep ağzı bozuk olur stresini sende atar
 

Gumusservi-rayiha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
72
101
29
Ama askerliği bırakacak başka işe girecek istemiyor korkuyor adamın maddi durumu iyi değil sadece zamanında ben ona aşırı aşıktım zamanla geçti tabi araya 1 sene girdi bize geldi ya bazı hareketleri hoşuma gitmedi soğuttu beni ondan anneme bunu anlatamıyorum sen seviyorsun diyor
Sizin yerinizde olsam annenize hiç ağzımı yormaz duymazdım kendimi de açıklamazdım. Size özelden bişey yazacağım
 

kediseverkadin

SessizZuzu
ÜZGÜN
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
2.380
3.397
İnan bunu dedim çok sevdiysen al senin oğlun olsun dedim bu ne saplantı ya benimde erkek kardeşim var mesela annem bizi hiç öpmez sarılmaz ama bu bize geldi ya annemi öpüyor sarılıyor neşe saçıyor iyiyken çok neşeli annemin bunlar hoşuna gitti ama kötüysen de hele morali bozuksa ne arar sorar hep ağzı bozuk olur stresini sende atar
Boşver arkadaşım sen.
Kimseyi ikna etmek zorunda değilsin annen bile olsa.
Adam manyak belli sen önüne bak
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 07-10-2021

Hamileliğimin 15. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 175 gün kaldı.

Bebeğinizin gelişiminin bu noktasında bacak ve ayaklarında dikkat cekici bir hareketlilik vardır. Tekme atabilir, ayaklarını içe dışa döndürebilir. Önümüzdeki 3-4 hafta içinde alt karın, kalça, uyluk ve göğüslerinizde hızlı gerilme sebebiyle çatlaklar görülebilir. Çatlaklar ilk başlarda kırmızımsı veya mavimsi bir halde iken ilerleyen zamanlarda gümüş-beyaz renge dönüşür.Bazı kadınlar hamilelik sırasında karpal tünel sendromu yaşarlar. Eğer ellerinizde ve bileklerinizde kas ağrıları yaşarsanız doktorunuzla konuşun.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 74 gr. - Yaklaşık boyu : 87 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın



selen3423

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
37
-1
27
ilk yaptigim sey instami kapatip numarami degistirmek oldu tabii ki durmadi annemi kardeslerimi tum arkadaslarimi aradi iki hafta boyunca ya yalvardi ya da tehdit etti inan zor oldu en son ben anne babasini aradim tamam kizim bi daha aramaz dediler aradi tehdit etti bende tahrik edip ses kaydi aldim seni oldururumler asla vazgecmem yanina gelirimler hepsi kayitli hala bende mesajalrinda ekran goruntulerini aldim instadan fake hesap acip ona ulastim bi daha birine ulasip beni tehdit edersen polise gidecek bunlar dedim yalvardi bi ton onca sey yasatti sanki hic olmamis gibi davrandi sadece sevdigi icinmis olmaz olsun boyle sevgi her annemin telefonu caldiginda diken ustundeyim ama gecer zamanla geciyor simdide hesabima bir lira atip yalvariyor aklima geldikce sadece midem bulaniyor nasil tahammul ettim diyorum onca aldatma hakaret bi soz vardi
Kadınlar; aşık olana dek en iyi psikiyatristirler. Aşık olduktan sonra en iyi hasta olurlar.
copy paste yaptim ama. cok dogru😅 geciyor zamanla kuzum hastalikli bir takinti sadece
Ayyy bende kurtulurum inşallah içim rahatladı okuyunca rabbim kurtarmış sizi benide kurtarır insallah ben bir erkek tarafından öldürülmek istemiyorum ya ben hergün üzülmek istemiyorum
 

neverforgivee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
77
22
21
Ayyy bende kurtulurum inşallah içim rahatladı okuyunca rabbim kurtarmış sizi benide kurtarır insallah ben bir erkek tarafından öldürülmek istemiyorum ya ben hergün üzülmek istemiyorum
insallah canim benim sen kararli
ol yeter asla supheye dusme asla cevap verme yuz buluyor sonra allah korusun oyle olum falan deme vazgecer emin ol benimki bittiyse emin ol hepsi biter aglamadigim gun yoktu inan ama geciyor aslinda pandemi varya cikip baskalariyla tanisamiyorlar ondan bu takinti yoksa iki gune unuturlar
 

zemheri4717

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
5.919
9.301
Annenin telefonundan adamı engelle ve annenin rehberindeki numarayı olmayan bir numarayla değiştir, iletişimlerini kes. Anne elin şerefsizini nasıl kızından ayrılmasın dşye ikna eder ya
 

Passifloraetkisi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
311
408
Annem özellikle beni asla anlamıyor konu şöyle Bundan 1 buçuk sene önce biriyle 5 aylık bir ilişkim oldu sosyal medyadan tanıştık hoş biriydi sohbeti güzeldi ciddi ilişki istediğini söyledi konuşmaya başladık başlar da mükemmeldi ama bana yaşını yanlış söylemiş yalan yani kaybetmemek için neyse dedim insandır olabilir zamanla daha çok yalan söylemeye başladı Suriye de askerdi o aralar uzman çavuş bana sürekli hakaret etmeye başladı küfürler ağır İtamlar çok kere ayrıldık barıştık ve en son darbe bana iftiralar attı ve beni aldattı aldattığını da kabul etti ayrıldık ondan sonra benim bir ilişkim oldu onunda oldu beni 1 sene boyunca hep aradı yalvardı istemedim sonunda yine birgün annemi aradı annemi ikna etmiş izne gelmiş ailemle tanışmaya gelecekmiş kendini toplarmış düzelmiş falan anne gelmesin diye anneme yalvardım içim rahat değil dedim dur gelsin bi görelim öyle karar verelim dedi buraya geldi bizde kaldı birkaç gün fena değildi evet biraz değişmiş gibiydi ama bana yine uff sıkıldım git basımdan falan diyordu anneme diyordum ki anne hislerim eskisi gibi değil birsey olmaz bekle düzelir falan gitti gitmeden önce de beni tembihledi dedi ki gidince işlerim olacak seninle çok ilgilenemem falan neyse gitti bizim cenazemiz oldu amcam vefat etti amcam bize çok kötülükler yaptı Buda bana şöyle dedi
Amcan öldü sanki üzüldün mü !
Sanki amcanı çok seviyordun da!
Amcanı bilmem ne yaparım !
aileni bilmem ne yaparım dedi
Bende bunu anneme söyledim annem yine düzelir alttan al genç toy dedi bende kaldıramadım size küfür etmesini kaldıramıyorum anneeeee ! Böyle dedim annem yine sus dedi arama bırak o seni arasın dedi
Dün aradı anneme beni 1 saat kötüledi annem de o kadar pozitif konuştu ki kendimi balkondan asagı atmamak için zor tuttum hep onu haklı beni haksız buluyor !
Adam şiddete meyilli
Bana sürekli sen bir yalancısın
Senin her lafın yalan
Kolpacısın
Yalanını bilmem ne yapayım diyor
Birde diyor ki ben sana hep iyi davranmak zorunda mıyım ben hiç sinirli olamaz mıyım !
amnem yine alttan al kızım dedim ki ya yeter yaptıklarından bıktım sana güvenemiyorum
Oda şöyle dedi sen namussuz birisin o zaman
Aramız da yüzeysel Birseyler geçti onları kıllanıyor bana namuslu olsan bhnları yaşayıp gitmezsin diyor
Daha önce çok kızla konuşmasını yakaladım
Çok kere konuştuk dediler ekran görüntüsü attılar
Bana arkadaşım dedikleri eski sevgilileri çıktı
Adama güvenemiyorum ya ilişki istemiyorum beni çok yoruyor ama annem tatlı dil yılank deliğinden çıkarır diyip duruyor ! İntiharın eşiğindeyim ya kendimi yada annemi öldüreceğim içim rahat değil şüphe işindeyim anne beni zorlama nolur diye ağlıyorum o an tamam diyor sonra diyor ki iyi çocuk sende kötüsün diyor öz annem bu benim ben ne yapacağım ya 😭😭😭
Ayrıl ve kmsenin lafına bakma annende olsa yanlış konuşuyo sonuçta. Ayrıl ve sakın dönme bu adam psikopat ve karaktersizz
 

tuttioz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
410
712
39

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 24-11-2021

Hamileliğimin 9. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 223 gün kaldı.

Önümüzdeki iki gün sonunda bebeğinizin diz ve ayak bileklerin yerleşeceği noktalar şekillenmiş olacak. Önümüzdeki hafta civarında bebeğinizin gonadları (eşey bezleri) leğen kemiği içinde oluşcak ve bebeğinizin cinsiyetine göre testis veya yumurtalık olacaktır. Bebeğinizin göz kapakları şekillenmeye başladı.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 4 gr. - Yaklaşık boyu : 16 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

succulentaski

Aktif Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
3.733
7.134
32
Annenin korkusu ne olarak? Kendi ne yaşamış, geç evlenmiş kompleks mi yapmış bunu? Derdi ne yani seni neden uçuruma sürüklüyor göz göre göre.

çıkmazda falan değilsin, sana ne derse engelle gitsin. Annenden de engelle. Bitti de bu kadar basit. Komplikeleştirme işleri.

evli değilsin, çocuğun yok. Kimseden korkacağı bir şey yok. Ne çıkmazı allah aşkına.
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 13-06-2021

Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 59 gün kaldı.

Sonraki üç gün içinde bebeğinizin ayak tırnakları tamamen şekillenmiş olacak. Bu ay daha önceden yaşamış olduğunuz sırt ağrısı gibi bir çok aynı belirtiyi yaşayabilirsiniz. Siz ve bebeğiniz genişledikçe, sırtınız için yük denegelemek giderek zorlaşacaktır. Bebeğiniz daha hızlı kilo almaya başlıyor.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

succulentaski

Aktif Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
3.733
7.134
32
Niye bu adam böyle diye hepsi mi aynı. Genellemeyin lütfen bende asker eşiyim gayette düzgün edepli anlayışlı bi eşim var çok şükür.

ben de o yoruma takılmıştım da neyse bişey demiyim dedim. Konuda o kadar saçmalık varken adamın mesleğine takılmak. Adam öğretmen olsa her şey güzel olacaktı sanki.
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 13-06-2021

Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 59 gün kaldı.

Sonraki üç gün içinde bebeğinizin ayak tırnakları tamamen şekillenmiş olacak. Bu ay daha önceden yaşamış olduğunuz sırt ağrısı gibi bir çok aynı belirtiyi yaşayabilirsiniz. Siz ve bebeğiniz genişledikçe, sırtınız için yük denegelemek giderek zorlaşacaktır. Bebeğiniz daha hızlı kilo almaya başlıyor.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Boncukozel35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
31
3
31
Annem özellikle beni asla anlamıyor konu şöyle Bundan 1 buçuk sene önce biriyle 5 aylık bir ilişkim oldu sosyal medyadan tanıştık hoş biriydi sohbeti güzeldi ciddi ilişki istediğini söyledi konuşmaya başladık başlar da mükemmeldi ama bana yaşını yanlış söylemiş yalan yani kaybetmemek için neyse dedim insandır olabilir zamanla daha çok yalan söylemeye başladı Suriye de askerdi o aralar uzman çavuş bana sürekli hakaret etmeye başladı küfürler ağır İtamlar çok kere ayrıldık barıştık ve en son darbe bana iftiralar attı ve beni aldattı aldattığını da kabul etti ayrıldık ondan sonra benim bir ilişkim oldu onunda oldu beni 1 sene boyunca hep aradı yalvardı istemedim sonunda yine birgün annemi aradı annemi ikna etmiş izne gelmiş ailemle tanışmaya gelecekmiş kendini toplarmış düzelmiş falan anne gelmesin diye anneme yalvardım içim rahat değil dedim dur gelsin bi görelim öyle karar verelim dedi buraya geldi bizde kaldı birkaç gün fena değildi evet biraz değişmiş gibiydi ama bana yine uff sıkıldım git basımdan falan diyordu anneme diyordum ki anne hislerim eskisi gibi değil birsey olmaz bekle düzelir falan gitti gitmeden önce de beni tembihledi dedi ki gidince işlerim olacak seninle çok ilgilenemem falan neyse gitti bizim cenazemiz oldu amcam vefat etti amcam bize çok kötülükler yaptı Buda bana şöyle dedi
Amcan öldü sanki üzüldün mü !
Sanki amcanı çok seviyordun da!
Amcanı bilmem ne yaparım !
aileni bilmem ne yaparım dedi
Bende bunu anneme söyledim annem yine düzelir alttan al genç toy dedi bende kaldıramadım size küfür etmesini kaldıramıyorum anneeeee ! Böyle dedim annem yine sus dedi arama bırak o seni arasın dedi
Dün aradı anneme beni 1 saat kötüledi annem de o kadar pozitif konuştu ki kendimi balkondan asagı atmamak için zor tuttum hep onu haklı beni haksız buluyor !
Adam şiddete meyilli
Bana sürekli sen bir yalancısın
Senin her lafın yalan
Kolpacısın
Yalanını bilmem ne yapayım diyor
Birde diyor ki ben sana hep iyi davranmak zorunda mıyım ben hiç sinirli olamaz mıyım !
amnem yine alttan al kızım dedim ki ya yeter yaptıklarından bıktım sana güvenemiyorum
Oda şöyle dedi sen namussuz birisin o zaman
Aramız da yüzeysel Birseyler geçti onları kıllanıyor bana namuslu olsan bhnları yaşayıp gitmezsin diyor
Daha önce çok kızla konuşmasını yakaladım
Çok kere konuştuk dediler ekran görüntüsü attılar
Bana arkadaşım dedikleri eski sevgilileri çıktı
Adama güvenemiyorum ya ilişki istemiyorum beni çok yoruyor ama annem tatlı dil yılank deliğinden çıkarır diyip duruyor ! İntiharın eşiğindeyim ya kendimi yada annemi öldüreceğim içim rahat değil şüphe işindeyim anne beni zorlama nolur diye ağlıyorum o an tamam diyor sonra diyor ki iyi çocuk sende kötüsün diyor öz annem bu benim ben ne yapacağım ya 😭😭😭
Herkes evlenmek zorunda degil size kötü muamele yapan birini asla hayatinizda tutmayin sonu hüsran olur. Iliskilerinizi anneniz dahil kimseye anlatmayin. Aklı selim herkes ne yapacağını bilir.
 

Kalimeeero

Göktürk ♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
1.867
3.177
29
İlk olarak annen hiç normal değil ikinci olarak kızanlar olur belki ama askerle evlenme. Hele de bu tarz bir adamla asla. Hadi asker olmasını geçtim. Seven bekler falan fistan. Ama adamın karakteri düzgün olsa sana o lafları etmez. Annenin lafına gelirsen hayatının hatasını yapmış olursun gibi görünüyor( bu arada askerle evlenme dememe belki takılan olur diye eklemek istiyorum. Elbette iyi olan yok mu? Var. Ama bu son nesil sosyal medya sayesinde çok farklı durumlar içinde. Evlenmeden önce ki ev arkadaşımın sevgilisi askerdi. Sosyal medya üzerinden kirmadigi ceviz kalmıyordu. Bizim kız sürekli affettikce adam yardiriyordu. Beş parmağın beşi bir değil ama bu adam zaten normal kafada olmadığının sinyalini vermiş)
 

Niloyatospikk

Ruhum acıyor anne...
Pro Üye
23 Ocak 2016
17.343
31.046
31
Sığınma evine git o annenden uzaklaş psikolojik şiddet uyguluyor resmen
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 47 Kg. ile 64 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 160 cm. Başlangıç Kilom :68.45 Kg. Şimdiki Kilom :65.50 Kg.