- Konu Sahibi Haymanaupk
Konu nerde başlığı neydi acebaBir üyenin yıllarca devamlı ayrılıp barıştığı 15 sene önceki sevgilisinin evlendiğini duyup üzüldüğü konuyu mu okudun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu nerde başlığı neydi acebaBir üyenin yıllarca devamlı ayrılıp barıştığı 15 sene önceki sevgilisinin evlendiğini duyup üzüldüğü konuyu mu okudun![]()
Ay hangi konu o ya? Mustafa'm konusunu gördükten sonra şaşırmıyorum artık.![]()
Konu nerde başlığı neydi aceba
Mustafam konusu ne zaman geçti o kadar konu geçiyor ki yetişemiyorum:))Ay hangi konu o ya? Mustafa'm konusunu gördükten sonra şaşırmıyorum artık.![]()
Mustafam konusu ne zaman geçti o kadar konu geçiyor ki yetişemiyorum:))Ay hangi konu o ya? Mustafa'm konusunu gördükten sonra şaşırmıyorum artık.![]()
Hemen bakıyorum:)))Dev hizmet ayağınıza geldi.Sorduğunuz konu 15 yıldir unutamamak
Merhaba, açıkçası bu konuyu açsam mı açmasam mı diye çok düşündüm ama fikir edinmek ve sizlerden destek almak amacıyla konuyu açmaya karar verdim. Eşim 2 haftadır benimle konuşmuyor, sanırım sebebi de şu 2 hafta önce bi gün kızım evde yoktu, eşim birlikte olmak istedi ben de yorgun olduğumu söyleyerek onu reddettim ve bana kızdı işte zaten çok sık olmuyor hazır fırsat geçmiş elimize çocuk evde yokken neden falan filan diye üstüme geldi ben de onun o andaki anlayışsızlığı ve o günkü iş hayatımın baskısı nedeniyle boşa o zaman beni tamam mı şeklinde bir tepki verdim, ama ciddiye alınacak bir tepki değildi bence. Sonra ben onunla normal konuşmaya devam ettim, ertesi gün oldu ailem yemeğe davet etti gel gidelim diye yalvardım yüzüme bakmadı, o gün bugündür evde 2 yabancı gibiyiz konuşmuyor benimle, ben de onunla konuşmuyorum, tam 14 gün oldu. Ve o bunu hep yapıyor, 40 yaşında adam çocuk gibi küsüyor, sorunlarımızı konuşarak çözmeyi denemiyor. Ben bu noktada o konuşana kadar konuşmayı düşünmüyorum, o yüzden açtım konuyu da. Yanlış mı yapıyorum, ya da nerede hatalıyım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Peki o anda tamam boşuyorum deseydi ne yapacaktınız sorması ayıp?![]()
Demeyeceğini bildiğimden belki de bilemedim:)
Mustafayı okumadımAy hangi konu o ya? Mustafa'm konusunu gördükten sonra şaşırmıyorum artık.![]()
Ay hangi konu o ya? Mustafa'm konusunu gördükten sonra şaşırmıyorum artık.![]()
Tüm haklar kocaya devredilmişboşa o zaman beni tamam mı
Paşa kocanın poposu arşta.ailem yemeğe davet etti gel gidelim diye yalvardım