Böyle bi durumda ne yapılır?

Başbaşa kalmak için bir ortam hazırlayın bence ikinize iyi gelir haftasonu tatil yapabilirsiniz çocuğu birine bırakıp

Merhaba, açıkçası bu konuyu açsam mı açmasam mı diye çok düşündüm ama fikir edinmek ve sizlerden destek almak amacıyla konuyu açmaya karar verdim. Eşim 2 haftadır benimle konuşmuyor, sanırım sebebi de şu 2 hafta önce bi gün kızım evde yoktu, eşim birlikte olmak istedi ben de yorgun olduğumu söyleyerek onu reddettim ve bana kızdı işte zaten çok sık olmuyor hazır fırsat geçmiş elimize çocuk evde yokken neden falan filan diye üstüme geldi ben de onun o andaki anlayışsızlığı ve o günkü iş hayatımın baskısı nedeniyle boşa o zaman beni tamam mı şeklinde bir tepki verdim, ama ciddiye alınacak bir tepki değildi bence. Sonra ben onunla normal konuşmaya devam ettim, ertesi gün oldu ailem yemeğe davet etti gel gidelim diye yalvardım yüzüme bakmadı, o gün bugündür evde 2 yabancı gibiyiz konuşmuyor benimle, ben de onunla konuşmuyorum, tam 14 gün oldu. Ve o bunu hep yapıyor, 40 yaşında adam çocuk gibi küsüyor, sorunlarımızı konuşarak çözmeyi denemiyor. Ben bu noktada o konuşana kadar konuşmayı düşünmüyorum, o yüzden açtım konuyu da. Yanlış mı yapıyorum, ya da nerede hatalıyım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

7 yaşındaki kızınız halen sizinle mi yatıyor geceleri , yatağını ayırdınız mı ?

Peki o anda tamam boşuyorum deseydi ne yapacaktınız sorması ayıp? :KK51:

Demeyeceğini bildiğimden belki de bilemedim:)

Açtığınız konularınızda eşinizle çok mutsuz olduğunuzu belirtmişsiniz. Sizin boşanmama nedeniniz, ailenizin size arka çıkmayacak olmasıymış.

Umarım bu çekişmelerden kızınız etkilenmiyordur.

Küçücük cümleler bir ilişkinin dinamiğini çok ama çok derinden etkiler. Keşke yapıcı davranabilseniz. "İki yanlış bir doğru etmez" derler.
Bence eşinizin yaklaşımı çok doğal ve tepkisi çok normal. Ev boşken sizinle beraber olmak istemesi çok doğal. Erkek bireyin onurunu kırmak yerine, istemediğinizi gerekçeleriniz ile uygun bir dille anlatmayı deneseniz, belki bir orta yol bulurdunuz.
O küserse, ben daha fazla küserim tavrı bence daha çocukça.
Bence ondan özür dileyin ve kırıcı yaklaşımlardan uzak durun.
Sonra pişman olursunuz.

Ay hangi konu o ya? Mustafa'm konusunu gördükten sonra şaşırmıyorum artık. :KK53:

Ne kadar çok toksik ilişki var böyle.
Kadın veya erkek neden çekiyor böyle ilişkileri anlamadım.
Bir yuva kolay kurulmuyor diye diye ya bir taraf ya da iki taraf birden yıllarca heder oluyor.
Bu konuda mesela reddetmek hakkınız.
Ama dediğiniz cümle yaklaşma boşanırım daha iyi demeye geliyor ve içi çok boş cümle olduğu da belli.
Oyun oynuyorsunuz sanki.

Eşinin gönlünü alan taraf sen olmalısın. Uzatma daha fazla giyin süslen davet et yatağa... kısa bir konuşma yap ama mutlaka, halının altına süpürme problemi. Hatalıydım, yorgunluktan, bir an ağzımdan kaçtı özür dilerim, daha farklı kendimi ifade edebilirdim demek zor olmamalı..

boşa o zaman beni tamam mı
Tüm haklar kocaya devredilmiş
ailem yemeğe davet etti gel gidelim diye yalvardım
Paşa kocanın poposu arşta.
Sizi küserek terbiye etmeye çalışıyor
Çünkü siz ne hakla paşa hazretlerini reddedersiniz?
Kendinizden çok ödün vererek şımartmışsınız adamı
Bu durumun sebebi sadece son olay değil bugüne kadar yaptığınız pohpohlayıci hareketler

Back
X