• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir adamdan olur mu?

Heycanlanıp ne konuşacağını bilmeden,sadece mesleğindenmi bahsettimi acaba
Ya 2 . Buluşma da oldu hadi 1 de heyecan vardı diğerleri? Anlattığına göre pek ilişkisi olmamış birisi toy mu anlamadım yani. Konuşunca gayet heyecan yapmadan konuşuyor yani hareketleri kasıntı da değildi. Sonradan ben sinir oldum dedim hep benden bekliyorsun buluşma ayarlamayı bile dedi seni darlamak istemedim sen söyle ben hep müsaitim zaten sana dedi. Senin de düşüncelerin önemli deyince teşekkür falan etti :) ama ben senin mutlu olmanı istiyorum dedi.

Ya 2 . Buluşma da oldu hadi 1 de heyecan vardı diğerleri? Anlattığına göre pek ilişkisi olmamış birisi toy mu anlamadım yani. Konuşunca gayet heyecan yapmadan konuşuyor yani hareketleri kasıntı da değildi. Sonradan ben sinir oldum dedim hep benden bekliyorsun buluşma ayarlamayı bile dedi seni darlamak istemedim sen söyle ben hep müsaitim zaten sana dedi. Senin de düşüncelerin önemli deyince teşekkür falan etti :) ama ben senin mutlu olmanı istiyorum dedi.
Mantıkla hareket eden birisi midir

ayy bazi insanlar sirf reklam yapma pesinde
ben de kisa sureli bir proje isinde bir romans yasamistim bir cocukla. frekanslarimiz tutmuştu, hepimiz bir otelde kalirdik, yemek saatinden sonra el ayak cekilince bisikletle kaçar disarida takilirdik. o zaman hersey anın büyüğünden güzel gelirdi.
sonrasında konusmaya basladik adamin tek yaptığı kendi reklamini yapmak, kendini övmekti. cok basit bir örnek kış ayiydi havalar soğumaya baslamisti. ayni sohbet icinde "bir de benim evim 3+1 zor ısınıyor, ısınmıyor onunla ugrasiyorum aslinda kucuk evler daha iyi ama satin aldigim icin büyük almak istedim, ömürlük. arabaya da kis lastigi takmak lazim, yarin da onu halledeceğim." diye hem evini hem arabasini ortaya dökmüştü . neyi var neyi cok hep beyan etti sanki ben vergi memuruyum. boyle boyle sogumustum adamdan bir de melih gokcekle resmini profiline koymustu o da cok etkili oldu soğumamda😂😂
yani böylesiyle olmaz. bunlar kiz arkadas aramiyorlar kendi reklamlarini yapıyorlar.

ayy bazi insanlar sirf reklam yapma pesinde
ben de kisa sureli bir proje isinde bir romans yasamistim bir cocukla. frekanslarimiz tutmuştu, hepimiz bir otelde kalirdik, yemek saatinden sonra el ayak cekilince bisikletle kaçar disarida takilirdik. o zaman hersey anın büyüğünden güzel gelirdi.
sonrasında konusmaya basladik adamin tek yaptığı kendi reklamini yapmak, kendini övmekti. cok basit bir örnek kış ayiydi havalar soğumaya baslamisti. ayni sohbet icinde "bir de benim evim 3+1 zor ısınıyor, ısınmıyor onunla ugrasiyorum aslinda kucuk evler daha iyi ama satin aldigim icin büyük almak istedim, ömürlük. arabaya da kis lastigi takmak lazim, yarin da onu halledeceğim." diye hem evini hem arabasini ortaya dökmüştü . neyi var neyi cok hep beyan etti sanki ben vergi memuruyum. boyle boyle sogumustum adamdan bir de melih gokcekle resmini profiline koymustu o da cok etkili oldu soğumamda😂😂
yani böylesiyle olmaz. bunlar kiz arkadas aramiyorlar kendi reklamlarini yapıyorlar.
Ya birde araba aldı evet bunun havasını yapmadı ama nasıl diyim sürekli ben şuraya gidip gezecem. Yarın düğün var arkadaşlarla mangal yaparız kafamı dağıtırım vs. işe geçmeden önce arkadaşlarımın yanına geçicem. Üniversite arkadaşlarımı görmeye giderim arabayla onları özledim hep hep gezme fikrinde. Tamam mesleğini eline almış okey gezer tabi ama ben nerdeyim bu arada? Ben adama sürekli sağlayıcılık yapacam adamda gezecek galiba? Asla kendimi önemli hissetmedim. Hep gezmek tozmak arkadaş ortamı derdinde gibiydi . Nasıl anlatılır daha bilemedim😂 ben direkt şey düşündüm bunları anlatınca ee bu adam bana ne zaman vakit ayırcak bu kadar gezmenin ardından? Artık ben oturup ilgi beklerdim galiba anlamadım ;(

Mesleği ne ki, mesleğinden söz ederek sizi kendine yakınlaştırmaya çalışmış olabilir dee
Astsubaydı da ben zaten başta söyledim ben asla bir insanı mesleğine göre ayırmam vs diye. Benimde abimden dolayı bu konularda bilgim üst düzey konuştuk durduk erkek gibi 😂 hatta dedi sen ne kadar biliyon bu konuları şaşırdı. Ben dedim hatta şu an izindesin istersen göreve tekrar başlayınca bana yazma neden yazmadın diye merak edip sormam bile dedim yani aşırı umursamaz görüntü verdim. Hani konuşmak istemezse benim üzüldüğümü düşünmesin diye

Mesleği ne ki, mesleğinden söz ederek sizi kendine yakınlaştırmaya çalışmış olabilir dee
Hatta dedi ne konuşacaz ki her şey ortada gibi bir şey söyledi bende dedim ben bunlardan ibaret değilim daha bilmediğin çok şey var 😂 dedi ne var bende söylemedim tabi yani. Böyle sığ konuşmalar işte

Ya instagramda falan da takipcisi asla artmıyor hep aynı kişiler ekli hemde 1 kız ekli yani. Başkalarıyla nereden konuşcak ki? Hadi konuştu kızlar hiçmi sormuyor instagramdan ekliyim vs diye?

sormayabiliyor. adamın da birden fazla hesabı vardır ya da bir bahane ile vermiyor olabilir.

Back
X