• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir adamdan olur mu?

Dediğin hesabı bilmiyorum ama ifşa dediğin kadınların ifşalarıysa koşarak uzaklaş bu adamdan. Önceki konunu okumadım ama herkes o zamandan olmaz demiş bu kadar insanın vardır bir bildiği. Erkek mi kalmadı Allah aşkına ilgisiz adamlarla uğraşıyorsunuz
Ünlü kadınların ya da erkeklerin attığı kadınların ifşaları işte...

Bir beyefendiyle konuşmaya başladık 2 haftadır neyse buluştuk tabi. İlk buluşmada full mesleği ile alakalı konuştu. İnstagramdan konuşurken bile benim ona çok basit sorduğum doğum günün ne sorusuna senin bile demedi. Laf arasında ben söyledim doğum günümü. Yüz yüze neye sinirlenirsin, ya da neyi sevmezsin vs bunları dahi konuşmadık hiç aslında çok temel şeyler bence. Ondan biraz ışık görsem ben kesin fazlasını sorardım çünkü tanımak bu yani. Kıskanç biri mi onu bile bilmem 😂Sürekli sen istediğin zaman beni çağır ben gelirim yaparız dedi her şeyi bana bıraktı gibi oldu. Onun dışında gece işten gelirken nasıl döneceksin vs diyordu instagramdan konuşurken ama yakında iken full mesleğinden konuştuk. Yani böyle beni merak ediyormuş gibi gözükmedi. Sadece başıma bir şey gelir mi diye merak edıyordu onun dışında soru sormak açısından çok meraklı gibi değildi. Sürekli ben konuştum gibi oldu konuşmaua konu olmayınca da benden bekledi kendisi. Hani nereye gidelim dediğimde bile kararı benden bekledi sen mutlu ol gibi bende onun da fikir sunmasını istedim. Yani ben ilk adımı atsam gerisi gelir gibiydi. Neyse arkadaşlar bu durum bana garip geldi 2.buluşmaya gitmeden ben ne konuşcaz diye düşünmeue başladım. Hani heyecan illaki vardı ama işte öyle oldu. Sürekli erkeğim gibi mesleğini konuştuk durduk. Onun dışında takipçileri vs asla artmadı benimle konuşurken ben dikkat ederim böyle şeylere ama korktuğumdan kötü bir şey oldu. Belki aranızdan bilen vardır barış reus diye birisi var instada. Bu kişi onu takipe aldı bu kişi de insanların ifşalarını paylaşan birisi. Bende tabi garip hissettim. Bana asla o tarz yaklaşmadı ama madem bakıyorsun neden takip ediyor ki? Erkeklerin böyle şeylere evet ihtiyacı vardır ama alelen bunu takip etmesi hoş mu? Kafam zaten karışmıştı birde üstüne bu olay eklendi. Sizce ne yapmam lazım? Nasıl karar almam lazım? Adamı da beğenmiştim oysaki
İfşa ne be. Ne kadar avam şeyler bunlar. Bi de yok erkeklerin ihtiyaçları olur VS diye normallestirmissin.

Söylemeden edemicem. Sen ne rden biliyosun o dediğin hesabı bacım? Ben ve tanıdığım hiçbir kadın bilmez açıkçası. Sen de çok normal gelmedin bana.

Ya yok ben tabi yasaklamadım. Böyle böyle yapma gibi kelimeler de söylemeden hayatından çıktım. Daha önceki ilişkilerimde hep takip ettikleri insanlardan dolayı kazık yediğim için şimdi de dikkat ediyorum. He takip ettikleri her şey değildir ama bir yerde de bir şeydir bence. Mesela o kişiyi takip ettiğini görmesem belki de başka olacaktı. Şimdi peşinde değilim zaten konuşmak istemiyorum diyerek hayatından çıktım. Kafama takılma nedeni aniden kestirip attiğim için acaba yanliş mı yaptım düşüncesi oldu. Onun dışında hoşlanmadım ve çıktım zaten hayatından
Oysa beğenmiştim demîşsin ayrıca az önce

İfşa ne be. Ne kadar avam şeyler bunlar. Bi de yok erkeklerin ihtiyaçları olur VS diye normallestirmissin.

Söylemeden edemicem. Sen ne rden biliyosun o dediğin hesabı bacım? Ben ve tanıdığım hiçbir kadın bilmez açıkçası. Sen de çok normal gelmedin bana.
Hesabın içine girip araştırınca internetten öğrenmem çokta uzun sürmedi açıkcası. Hesabın zaten normal olmadığı bakınca belli storylerine baktım neyin nesi diye anladım zaten. Birde çocuk instagramdan çok kişi ekleyen ya da takipleşen birisi değil. Baktığım zaman zaten kabak gibi belliydi. O sayfa zaten çok popüler oldu gençler arasında. Kime sorsanız benim yaş grubumda bilir az çok

Son düzenleme:
Tamam işte bunları takip eden adamdan olmaz. Normalde flörtün sevgilinin takip ettiklerine bakmayı normal bulmuyordum ama demek ki bakmak lazım
Galiba bakmasam adamı iyilik meleği sanacaktım. Normalde ben ihtiyaçları var demişim ama ne bilim erkekler bizden farklıdır ya. Bende düşündüm ki böyle rahatlıyor dur. Ama sakin kafayla da düşününce madem bakıyorsun neden takip ediyorsun ki niye edersin yani

Asker miymiş? Boşver bunu :D büyük ihtimal üniforma taşımak ağır gelmiştir fazlasıyla ego yapmıştır onda. Hiç çekilmez böyleleri. Sürekli mesleğini anlatır. Ona kalırsa o olmazsa TSK'da işleyiş yürümez falan...

Asker miymiş? Boşver bunu :D büyük ihtimal üniforma taşımak ağır gelmiştir fazlasıyla ego yapmıştır onda. Hiç çekilmez böyleleri. Sürekli mesleğini anlatır. Ona kalırsa o olmazsa TSK'da işleyiş yürümez falan...
Ego yapmıyorum asla diyor o konuda zaten bir egosunu hissetmedim pek. Çünkü ben askerlerle ilgili bilgimi öyle ortaya koydum ki 😂 etrafımda çok asker yakınım olduğu için o şaşırdı bile kız olarak nasıl bılıyon vs dedi. Ben dedim yani ben askerleri gözümde büyütmüyorum hatta hepsi üniforma için kızları elde edeceğini düşünür falan dedim. Genelleme yapma vs dedi sadece 😂 bence mesleğinden başka anlatacağı bir şey yoktu. Ya da tam ilgisi olmadığı için ne konuşacağını bilemedi ayy anlamadım bundan bir şey

Bu adamın nesini bu kadar beğendiniz de her şeye bir özür bulmaya çalışıyorsunuz anlamadım? Adam hem beğenmemiş hem her şeyi falso.

Bana bir datede aynısını yapan oldu mesleğinden , başarılarından bahsedip durdu. Valla çat çat söyledim işinden konuştuk durduk ben senin monologunu dinlemekten çok sıkıldım kusura bakma benle de ilgilenilmesini isterim diye 😀 normal hayatımdaki insanlara o kadar çat çat olamayabilirim her zaman ama date ye çıktığım, beğenmezsem bir daha görmeyeceğim adam için hiçbir şeyi karnımda tutamam valla.

Mesleği de askerlik hani şöyle dinlemesi zevkli, her cinsiyete hitap eden bir meslek olsa ok. Bir de ifşa sayfası takip etmiş cidden yine söylüyorum bir kez daha anladım böyle bi adamın bile hastası olan varsa erkeklerin g.tü az bile kalkıyor.

Ha şunu da ekleyim gideceğimiz yeri sen seç, sen iste her seferinde gelirim vs siz biraz safsınız sanırım bunları düşüncelerinize değer vermek olarak algılamışsınız. Tam tersi yeterince beğenmeyen “sen yap, sen ayarla, sen çağır, ben bu ilişkiye emek veremem sadece katılımcılık yaparım çünkü sen daha çok beğenen tarafsın/ya da daha çok beğenen taraf ol” davranışları bunlar :)

Ego yapmıyorum asla diyor o konuda zaten bir egosunu hissetmedim pek. Çünkü ben askerlerle ilgili bilgimi öyle ortaya koydum ki 😂 etrafımda çok asker yakınım olduğu için o şaşırdı bile kız olarak nasıl bılıyon vs dedi. Ben dedim yani ben askerleri gözümde büyütmüyorum hatta hepsi üniforma için kızları elde edeceğini düşünür falan dedim. Genelleme yapma vs dedi sadece 😂 bence mesleğinden başka anlatacağı bir şey yoktu. Ya da tam ilgisi olmadığı için ne konuşacağını bilemedi ayy anlamadım bundan bir şey
Başka bir meziyeti yoktur ya da dediğin gibi ilgi duymamıştır.

Bu adamın nesini bu kadar beğendiniz de her şeye bir özür bulmaya çalışıyorsunuz anlamadım? Adam hem beğenmemiş hem her şeyi falso.

Bana bir datede aynısını yapan oldu mesleğinden , başarılarından bahsedip durdu. Valla çat çat söyledim işinden konuştuk durduk ben senin monologunu dinlemekten çok sıkıldım kusura bakma benle de ilgilenilmesini isterim diye 😀 normal hayatımdaki insanlara o kadar çat çat olamayabilirim her zaman ama date ye çıktığım, beğenmezsem bir daha görmeyeceğim adam için hiçbir şeyi karnımda tutamam valla.

Mesleği de askerlik hani şöyle dinlemesi zevkli, her cinsiyete hitap eden bir meslek olsa ok. Bir de ifşa sayfası takip etmiş cidden yine söylüyorum bir kez daha anladım böyle bi adamın bile hastası olan varsa erkeklerin g.tü az bile kalkıyor.
Ya hastası derken tipini beğendim sadece yoksa karakterini hayır. Beğenmediyse beni neden hala buluşmaya devam ediyor ki? Bu çocuğa karşı hiçbir şey demedim sadece biraz bekledim anlamaya çalıştım belki tam ısınamadı diye. Ama bu çocuk ta instadan beri böyle yapıyordu. Hatta bir kere laf çarptım demişti benden ne bekliyorsun ki yeni tanıştık vs. Sadece olayın ne olduğunu anlamadım. Karşıma hiç böyle adam gelmemişti daha önce. Hepsi benim şen şakraklığımdan feyz alıp konuşan tiplerdi

Ha şunu da ekleyim gideceğimiz yeri sen seç, sen iste her seferinde gelirim vs siz biraz safsınız sanırım bunları düşüncelerinize değer vermek olarak algılamışsınız. Tam tersi yeterince beğenmeyen “sen yap, sen ayarla, sen çağır, ben bu ilişkiye emek veremem sadece katılımcılık yaparım çünkü sen daha çok beğenen tarafsın/ya da daha çok beğenen taraf ol” davranışları bunlar :)
Yaa zaten anladım ve buna tepki verdim bunun doğrusu bu değildir dedim. Ben zorluyor muş gibi hissediyorum ve zorlamam kimsenin peşinden koşmam yani dedim. Hatta ekledim erkek olan biraz daha çaba sarf etmeli vs dedim. Bunları hissettim ve laf attım zaten.Tabi bunun üstüne lütfen buluşalım edelim dedi. Üstüne buluştuk ve bir cacık olmadı tabi. Madem beğenmedi 2 kere konuşmayı kesmek isteyince beniö peşime neden düştü anlamıyorum sorun mu var adamda 😂 ben beğenmediğim birinin peşine düşmem ne yaparsa yapsın derim yani. Bu adam böyle yaptı da ben daha çok üstüne gitmedim yani. Peki bu adam niye benim daha çok üstüne düşmemi beğenmemi bekledi sizce?

ifşa hesap konusu olmasa, sormaması bir derece geleceğe bırakılabilir gibi gelmişti bana. anlattıklarından değil de zaman içinde tanımak istemiş olabilir gibi düşünmüştüm bir de daha flört sonuçta mesleği ile ilgi konuşup etkilemeye çalışmış olabilir, üniforma ilgi çekebiliyor ya bazen :KK48: olmaz gibi görünüyor ama içinde de ukte kalacak gibi belki bir kere daha görüşülebilir emin olmak adına

Normalde ben ihtiyaçları var demişim ama ne bilim erkekler bizden farklıdır ya. Bende düşündüm ki böyle rahatlıyor dur.
Yok öyle bir şey. "İhtiyacı" olan ifsa falan bakmaz bakıyorsa sapıktır. Şu dusunce şeklinizi değiştirin lütfen yil 2026.

ifşa hesap konusu olmasa, sormaması bir derece geleceğe bırakılabilir gibi gelmişti bana. anlattıklarından değil de zaman içinde tanımak istemiş olabilir gibi düşünmüştüm bir de daha flört sonuçta mesleği ile ilgi konuşup etkilemeye çalışmış olabilir, üniforma ilgi çekebiliyor ya bazen :KK48: olmaz gibi görünüyor ama içinde de ukte kalacak gibi belki bir kere daha görüşülebilir emin olmak adına
Konuşmayi net bir dille kestim ve kendisi de yazmadı bunun üstüne daha ne diye yazıcam ki yazmış olsam? Birde ben üniformaya vs değer vermediğimi alelen belli ettim ya anladı gayet o beni. Mesleğine olan bilgimi konu açınca konuştum ama hayranlık dile getirmedim hatta kötüledim vs

Yaa zaten anladım ve buna tepki verdim bunun doğrusu bu değildir dedim. Ben zorluyor muş gibi hissediyorum ve zorlamam kimsenin peşinden koşmam yani dedim. Hatta ekledim erkek olan biraz daha çaba sarf etmeli vs dedim. Bunları hissettim ve laf attım zaten.Tabi bunun üstüne lütfen buluşalım edelim dedi. Üstüne buluştuk ve bir cacık olmadı tabi. Madem beğenmedi 2 kere konuşmayı kesmek isteyince beniö peşime neden düştü anlamıyorum sorun mu var adamda 😂 ben beğenmediğim birinin peşine düşmem ne yaparsa yapsın derim yani. Bu adam böyle yaptı da ben daha çok üstüne gitmedim yani
En çok buna takılmışsınız beğenmediyse neden diye ama erkeklerin beğenmeden “belki kimseyi bulamazsam lazım olur” düşüncesi ile neler neler yaptığını bilseniz aklınız şaşar. Beğenmemeyi illa ay bu kadını hiç beğenmedim çok çirkin olarak düşünmeyin “eh işte kimse çıkmazsa takılırım gideri var” düşüncesi de olabilir mesela. Ki hiçbir kadının bunu beğenmekten sayacağını sanmıyorum.

En çok buna takılmışsınız beğenmediyse neden diye ama erkeklerin beğenmeden “belki kimseyi bulamazsam lazım olur” düşüncesi ile neler neler yaptığını bilseniz aklınız şaşar. Beğenmemeyi illa ay bu kadını hiç beğenmedim çok çirkin olarak düşünmeyin “eh işte kimse çıkmazsa takılırım gideri var” düşüncesi de olabilir mesela. Ki hiçbir kadının bunu beğenmekten sayacağını sanmıyorum.
Tabi saymam zaten beklediğim ilgi alaka bu değildi direkt ilk buluşmadan anladım. Benim çirkinleşmeden konuşmauı bitirmem doğru bir hareket miydi sizce? Yoksa yüzüne vurmam daha mı doğru olurdu

Back
X