Böyle bir ağrısı olan var mı????

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
herkese merhabalar arkadaşlar ben yürürken bacağımı hareket ettirirken yatakta pozisyon değiştirirken çok rahatsız oluyorum kasık ağrısı değil apış arası denen bölge çok ağrıyor sanki biri oraya bir ağırlık bağlamış ben hareket ederken aşağı doğru çekiyor dra anlatıyorum kasık ağrısı normal diyor ama kasık ağrısı olamdığını anlatamıyorum inanın okulda sınıfa çıkmak inmek işkence oldu canım yanıyor

bende aynıyım, o kadar şiddetli ağrım oluyor ki yerimden kalkmak istemiyorum...rahim açıldığı için olurmuş bu ağrılar, doğuma hazırlanıyor vücut

senin haftanda bebegim dondu ve o gunden bu yana surekli vaginal agri sizi kasik kas ne ararsan var:) basi vaginaya baski yapiyor. eger bebegin donduyse senin de ondan olabilir. yalniz kas agrisi da olabilir seninki ve bol magnezyum alirsan rahatlarsin.

merhaba
bendede oluyodu ağrılar.bebeğin çıkacağı yerdeki kemiklerim çok ağrıyodu.son 2 ay falan.oturduktan sonra kalkmak bi işkence gibiydi ama doğumdan sonra ağrı kalmadı.dr.a sorduğumda normal diyodu.

benim 12. haftadan beri ağrıyor. çok fena bir ağrı. yerinin tarifi de çok zor. yataktan tek başına kalkamıyorum eşim kaldırıyor. doktor magnezyum verdi o ağrı için pek bir fayda etmedi. ama normalmiş oradaki kemik genişliyor. endişelenme. son haftalarda o kadar tuhaf ağrıların oluyor ki o ağrı canını yakmıyor artık. benim bebeğim de tüp bebek. endişelerinde haklısın. ben her gün hastaneye taşınıyorum neredeyse. 27. haftalara gelmişsin. çoğu gitti azı kaldı canım. rabbim yardımcın olsun...

ya varya tam olarak benim ağrımı anlatmışsın..özellikle yatakta pozisyon değiştirmek işkence doktoruma sordum ilk olarak idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi ama çıkmadı bişe..sonrada bebeğin yaptığı baskıya bağladı.. bide varis varmı morluk falan gördünmü diye sormuştu ama öyle bişede yok fakat dinlenince geçiyo benimki

çok teşekkürler arkadaşlar yalnız olmadığımı bilmek çok güzel başka türlü insan telaşlanıyor umarım ALLAH hepimize hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip eder .gittikçe ağırlaşıyoruz kuyruk sokumu ağrısındn oturamıyorum bir de çok nefesim daralıyor ateş basıyo sanki menapozlu gibi sizde de varmı ateş basması nefes daralması

zaman geçtilçe bebek büyüdükçe benim ağrılarım daha da şiddetleniyor bacağımı kıpırdatamıyorum gerçekten annelik zor zanaatmiş:18:

siz kaç haftalık hamileyken oluyo bu ağrılar.ben henüz 3 aylık hamileyim bazen bendede oluyor bi anlık bıçak saplanıyo gibi.eşimle ilişkiye girince çok oluyo hatta ilişkiye giremiyrz bu ağrı yüzünden.

canım sanki tek bende oluyor sanıyordum allaha şükür doğumdan sonra kalmadı oğluşum3 yaşında teyzesi ama ilişkiye girip giremeyeceğini doktoruna danış baskıdan dolayı bi sorun olabilir ağırlığını üstüne alma

canım eğer doktora danıştıysan sorun yoktur ben bu şikayetle gittiğimde erken doğum riski var demişti rahimde açılma var dedi sürekli yatıyorum herşey yasak 2 aydır ilaç ve yatak allah hepimizi kurtarsın inşallah ben artık 7 aylık oluyorum

arkadaşlar ben 7 haftalık haileyim ve 2 -3 gündür belim ağrıyor ilk zaman gün içinde geçiyordu şimdi sürekli ağrıyor. Daha çok erken olduğu için bel ağrısı anormal geldi. Dr sordum normal dedi magnezyuma devam et dedi. Ama ben endişeliyim. lütfen yardımcı olun desteğe ihtiyacım var

siz kaçıncı haftalardasınız ki?aynen kasıgım deil apış aramdaki kemikler agrıo

merhaba canım aynen bende senın durumundayım bı tek bende var sanıyordum özellıkle wc de çok sıkıntı oluyo ağırlık baglanmış gibi aşagı cekılıyo sankı

tarif edemediğim bi ağrı şekli bu:)doktora anlatabildiğim kadar sordum normal dedi bide ikiz olduğu için olsun okadar artık dedi.ağrıya bi yerde dayanıyosunuzda ahh o korkuu ''bişey mi oldu acaba rahimmi açılıyo'' rabbim hepimize güç bebeklerimize sağlık versin
bide hep aynı pozisyonda yatma oturma daha az ağrın oluyo ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…