Böyle bir arkadaş nasıl yola getirilir..?

Diyabakırlı da olabilir İzmirli de Konyalı da...Bunun ille bi alakası yok.

Yapacak olan insan yapar.

Şöyle de bi durum var : Baskı,çoğu zaman ters teper.:34:

Yanılıyorsun,istemesi yakındır.

birde arkadaşım o dövmeyi sildir dediğinde
arkadaşıma demiş ki ; ben aşksız kaldığımda onunla avunuyorum..
ne demek istemiş sizce :44:

yok artık ya ne oluyor bizim yaşıtlarımıza anlamıyorum. benim de böyle bir arkadaşım var babası annesi mühendis maddi durumları yerinde kızın yediği önünde yemediği arkasında. ama her hafta arkadaşım dediği bir çocuğun evine gidiyor. kaç defa uyardık konuştuk yok anlamıyor. yarın öbürü gün hamile kalsa annesine babasına yakalansa biri görse duysa sonu ne olur düşünmüyorlar. bişey söyleyim mi böyle insanlara müstehak yani. rahat batıyor. hepimizin hormonları var bu nedir ya.

ay bu ne pembe dizi gibi,
onu yapmis bunu yapmis, su oldu bu oldu..
bi kere bisey olunca devami geliyor galiba..
ve sen hala bu arkadasini cok seviyorsun ? ilginc..
icki iciyomus okuldan kaciyomus, ama sense o bunlari yaparken, asla yatmaz diyormussun..
buda ilginc..
sen onu kurtarayim derken,kendi basinda belaya girmesin sonra..
ben korkardim valla.. önce o kiz kendisi bi herseyin farkina varmali,
neler yapiyorum ben, nereye gidiyor hayatim diye..
ondan sonra ancak yardimin dokunabilir.. :19:

Bir insan içki içebilir, okuldan kaçabilir, buna rağmen kimseyle yatmıyor olabilir. Ya da tüm bunları yapıyor olabilir ama yine de iyi bir arkadaştır, eğlencelidir ya da zor durumlarda dostlarının yanında oluyordur vs. o yüzden ilginç bir durum göremedim ben.

Konu sahibine gelince, sanırım senin arkadaşın sana dertlerini açtıkça kendi doğrularını anlatmaktan başka yapabileceğin birşey yok ne yaparsan yap değişmeyecek çünkü. Bir de arkadaşın böyle tanıştığı 27lik adamları lisedeki arkadaşlarıyla tanıştırırsa, liseli sınıf arkadaşlarıyla yatmaya başlarsa acayip adı çıkar lisede onu da söyle, madem yapıcağından geri kalmıyor bari tavırlarına dikkat etsin okulda düzgün bir imaj çizmeye uğraşsın.

Dövmeyle ilgili de birşey sorucam dövme sağ bileğinde filan mıymış?

Bir insan içki içebilir, okuldan kaçabilir, buna rağmen kimseyle yatmıyor olabilir. Ya da tüm bunları yapıyor olabilir ama yine de iyi bir arkadaştır, eğlencelidir ya da zor durumlarda dostlarının yanında oluyordur vs. o yüzden ilginç bir durum göremedim ben.

Konu sahibine gelince, sanırım senin arkadaşın sana dertlerini açtıkça kendi doğrularını anlatmaktan başka yapabileceğin birşey yok ne yaparsan yap değişmeyecek çünkü. Bir de arkadaşın böyle tanıştığı 27lik adamları lisedeki arkadaşlarıyla tanıştırırsa, liseli sınıf arkadaşlarıyla yatmaya başlarsa acayip adı çıkar lisede onu da söyle, madem yapıcağından geri kalmıyor bari tavırlarına dikkat etsin okulda düzgün bir imaj çizmeye uğraşsın.

Dövmeyle ilgili de birşey sorucam dövme sağ bileğinde filan mıymış?
tam bilmiyorum kolunda demişti...

Bu kızla konuş ya bu yolda devam edersin ben de seninle arkadaşlığımı bitiririm ya da benimle gelirsin hayatını temize çekersin de..Çünkü eğer sen onun yanında gitmeye devam edersen emin ol bir müddet sonra zayıf düştüğün bir anda onun hatlarına düşebilirsin..Yavaş yavaş olur bu farkında bile olmazsın..Yaşamış birisi olarak söylüyorum.Bir an evvel ya onu kendi hayatına çek ya da onu hayatından çıkar..

Back
X