Konularınıza birkac kez denk geldim ama hic cevap yazmamistim cunku sizden cok fazla drama queen vibe'i aliyorum niyeyse (baskalarinin basliklarina yazdiginiz yorumlardan)
Bu yuzden dikkat cekmek gibi bir niyetiniz var mi bilemem ama konulariniz hep bol yanitli oluyor ve gördüğüm kadariyla ya siz ya da baska bir uye tartismayi tetikliyor, sizde ustune gidiyorsunuz tartismali detaylarin, herneyse.
Seyi merak ediyorum, bu kadar korkan biriyseniz (ben öyleyim mesela) erkek arkadasiniz is ve ev adresinize kadar niye hakim, neden biliyor bu kadar şeyi?
Mesela benim eşimden onceki son ciddi iliskim buyudugum mahalledeydi, bu sebeple sevgilim ev adresimi bilirdi ama is adresimi bilmezdi asla da bilmesini istemedim ya da zor bir duruma dusersem kacip gidecegim adresleri bilmesini hic istemedim.
Kaldi ki su an eski esimin dahi bilmedigi basim sıkışırsa kacabilecegim adreslerim de var, siz neden hayatınızın bu kadar detayini bilmesine izin verdiniz ki? Ulke bu kadar manyak dolu korkmakta haksiz miyim diyen insan icin cok celiskili bir tavir bu.
N
Nkrcklr