Boyle bir dert..

kahveyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.766
2.119
34
Merhaba hanimlar; sitenin uzuuun süredir takipcisi ve dunden beri üyesiyim.Bir konuda sizden fikir almak istiyorum.
Simdi ben evli,yasina bu ay girecek bir kiz cocugu annesiyim.Istanbul'a gelin geldim,gelin görun ki buralarda ne bir dost arkadas ne bir komsum var.Tamam kabul ediyorum kayinvalidemler yakin iyi insanlar bin sükür ama insan herseyini paylasabilecegi beraber sicak bir cay corba icebilecegi arkadaslar istiyo.Evladimi alip cikiyorum parka gidiyoruz ne bileyim alisveris yapiyoruz,yolda gordugum yasitlarimin gozunun icine bakiyorum resmen elinden tutup oturtup gel sana bi cay ismarliyim demek geliyo :KK60: .
Kizim da bana cok duskun kv birakip bi kursa falanda gidemiyorum hem hep ayni saatlerde birakamayabilirim .Yani ufukta isik yok napabilirim ben arkadaslar:KK43:

Bende ailemi birakip baska memlekte geldim.1.5 yil oldu.burda sizin gibi kayivalidemlerden baska tanidigim yoktu.simdi oyle cokki.kendi giriskenligime bagliyorum ben bunu.

Bir komsum var yasi benden bi 10 yas falan büyük ve her cagirdiginda icabet edip gittim ama onun esi pek birakmiyo evden disariya..Binada bi yasli teyze var onun disinda yurt disinda yasayan yasli cift var yazin geliyorlar bi tek.Inanirmisin sicakkanli guleryuzlu bi insanim ama yok yani etrafta kimsecikler yok :110:

Bir komsum var yasi benden bi 10 yas falan büyük ve her cagirdiginda icabet edip gittim ama onun esi pek birakmiyo evden disariya..Binada bi yasli teyze var onun disinda yurt disinda yasayan yasli cift var yazin geliyorlar bi tek.Inanirmisin sicakkanli guleryuzlu bi insanim ama yok yani etrafta kimsecikler yok :110:
Siz gelin benim komsum olun valla keyifler bizim olurdu:KK50:

Ayyy hani nerde ne zaman :KK45:
Ya bu nasil ismis hep okuldu suydu buydu cevremizden insanlar eksilmezdi. Cok sukur evladim, esim ,esimin ailesi var ama arkadaslik baska bisey yaaa..Allah ondanda eksik etmesin ne diyelim
Dimi oyle valla.kimler geldi kimler gecti hayatimizdan.
Benim diger avantajim unv okudugum sehirdeyim.eski okul arkadaslarimla bir bir irtibata gectim:KK76:
Komsumda benimle yasit.sizin gibi bir kizi var oda ogretmen benim gibi.cok sukur.es aile baska.kayinvalideme gider gelirim o gelir gider.ama arkadaslarimla cay kahve gibisi yok.
Bulundugunuz sehirde avmlerde oyun seanslari varsa oraualya gidin.ayak ustu tanisirsin birileriyle belki ilerler.

Zamanla olur insh,o zamana kadar buraya gelin, sicak kanli arkadas cok kk de:KK66:

maalesef bende aynı durumdayım :KK43: evleneli 1.5 yıl oldu ama apartman da yaşıtım kimse yok. kandiller de helva yapıp dağıtmıştım ilk geldiğim de, ama kimsenin kimseden haberi yok. nerde annelerimizin zamanında ki komşuluklar şimdi yok maalesef :KK43:

Evet eskiden ne cok komsumuz esimiz dostumuz varmis.Simdi riyasiz,cikarsiz Allah icin birbirini seveni bulmak zor.Ne yapmak lazim acaba :110:

Amaaannn olsa daha dert boşver. Benim de yok öyle sık görüştüğüm arkadaşım filan çok rahatım valla..

Amaaannn olsa daha dert boşver. Benim de yok öyle sık görüştüğüm arkadaşım filan çok rahatım valla..
Eksikligini hissetmiyormusunuz peki?Ne bileyim soyle bir cay demleyip oturup gulsek dertlessek,cocuklarimizi falan alip ciksak dolassak birbirimize yardimci olsak..Ama kafa dengin olacak iste gozune bakinca ne hissetrigini anlayacak,birsey anlattigin zaman cani gonulden dinleyecek yalansiz dolansiz olacak burda anlattigini sagda solda dillendirmeyecek.Ne guzeldir kiz arkadasliklari hele lisedekiler baskaydi
:KK35:

Merhaba hanimlar; sitenin uzuuun süredir takipcisi ve dunden beri üyesiyim.Bir konuda sizden fikir almak istiyorum.
Simdi ben evli,yasina bu ay girecek bir kiz cocugu annesiyim.Istanbul'a gelin geldim,gelin görun ki buralarda ne bir dost arkadas ne bir komsum var.Tamam kabul ediyorum kayinvalidemler yakin iyi insanlar bin sükür ama insan herseyini paylasabilecegi beraber sicak bir cay corba icebilecegi arkadaslar istiyo.Evladimi alip cikiyorum parka gidiyoruz ne bileyim alisveris yapiyoruz,yolda gordugum yasitlarimin gozunun icine bakiyorum resmen elinden tutup oturtup gel sana bi cay ismarliyim demek geliyo :KK60: .
Kizim da bana cok duskun kv birakip bi kursa falanda gidemiyorum hem hep ayni saatlerde birakamayabilirim .Yani ufukta isik yok napabilirim ben arkadaslar:KK43:

halk eğitim merkezinde çocukarınızı bırakabilceğiniz kreş oluyo bildiğim kadarıyla.yani bi kursa giderseniz çocuğunuzda bi süre oyun oynayabilir belki tek başına.hemde çok uzağınızda olmaz.

Ayy kıyamam cnm zor gerçekten insan nasıl ihtiyaç duyuyor herkesin yeri başka tabiki
Kursa yazıl bencede çocugu bırakamam deme bırakırsın canım sosyalleşmen lazım

X