- Konu Sahibi yagmur0301
Kızlar dünden beri sinirlerim moralim çok bozuk. Nasıl bir ülkede nasıl bir dünyada yaşıyoruz anlamadım. İş yerinden bir arkadaşımızın kızını 65 yaşında bir dedemiz taciz ediyo, kendi evinin bodrumunda, çocuk annesine anlatıyo. Neyse adam bir gece nezarette kalıyo ve araya hatırlı kişilerin girmesiyle serbest bırakılıyo. Çocuğunun annesine hatırlı bir büyüğümüz ve yaşadığımız yerin mülki amiri konumundaki kişi bir sürü laf sayıyorlar. Üstüne bir de olayı iftira diye kapatıp, kıza böyle bir şeyi ortalığa duyurdu diye tazminat davası açacağını söylüyor dedemiz. Arkadaş da eşi de asgari ücretle çalışan insanlar. 6 yaşındaki bir çocuk böyle bir şeyi nasıl planlayacak anlamıyorum. Olayın yaşandığı yer bizim mahalle ve benim kızım arada bir arkadaşlarıyla parka oynamaya gider ve dedenin evinin bulunduğu yolu kullanır. Çok kötüyüm çok üzgünüm çok kızgınım kızlar ya. Biz çocukken hava kararana kadar sokakta erkeklerle oynardık, karanlık oldu diye bizden büyük abilerimiz bizi eve bırakırlardı ve hiç de ters bir hareketleri olmazdı. Noluyo insanlara anlamıyorum. İnsanlık dışı dede kendine saygın yok anladım ama mesleğine de mi saygın yok. Emekli imamsın halkın el üstünde tuttuğu bir statün var. Sana da güvenmeyip de kime güvenicez. Dondurma parası vericem diye çocuğun en zayıf noktasından nasıl vurursun hangi çocuk dondurmaya çikolataya hayır der. Bu çocuk bunu nasıl atlatıcak hiç düşünmedin mi. Allah cezanı verir mutlaka ona şüphem yok da inşallah çektiğin cezayı arkadaşım da görür.