- 13 Haziran 2020
- 486
- 683
- 23
- 35
- Konu Sahibi mindfulness05
-
eşim 34 ben 30.Bu şekilde korunmayarak hamile kalan çok kişi bu bile bile lades demek
Ben de anlayamıyorum şu durumu var elbette yahu
Yaşlar kaç?
peki bu belirtiler hamilelik belirtisi mi onu sorayımburası kadınlar kulübü tabii ki var. Yalniz korunmayarak hamile kalanları sormanız lazım sizin çünkü korunmamissiniz
Milattan önceden kalan diyor geri çekilme yöntemi galiba bahsettiğiMö kalan korunma yöntemi nedir?
Lekelenmeler bana gebelik ihtimali gibi geldi test yapmalısınızpeki bu belirtiler hamilelik belirtisi mi onu sorayım
evet oMilattan önceden kalan diyor geri çekilme yöntemi galiba bahsettiği
adetime 4 gün var geçerse yapayım diyorumLekelenmeler bana gebelik ihtimali gibi geldi test yapmalısınız
Milattan önceden kalan diyor geri çekilme yöntemi galiba bahsettiği
Sivilce artışı progesteron hormonu artışından dolayı olabilir, hamile olabilirsiniz. Ama olmayadabilirsinizMerhaba ,
Burda bu konularla ilgili paylaşımlar görünce üye olup size sormak istedim.
Tam yumurtlama dönemimde eşimle 6 saat arayla falan 2 kez ilişkiye girdik ama MÖ kalan korunma yöntemi ileşu an adetime 4 gün var ama dünden beri 2-3 damla şeklinde belki daha az kahverengi lekelenmem oldu.Bir haftadır da yanaklarımda asırı sivilce çıktı.Bunun dışında bir farklılık hissetmiyorum.Bu şekilde korunarak hamile kalan var mı? Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi? Korkuyorum lütfen yardımcı olun.Şimdiden teşekkürler.
:) doğru evet zevk suyunda da sperm olduğunu biliyorum o yüzden hamilelikten şüpheleniyorum yoksa adetim yakın lekelenme ondan derdim.tesekkür ederim. Neden bildigim bir korunma yöntemi degil diye sordumda kendime. Korunma yöntemi degilmis.
konu sahibi : Spermin kadinin vücudunda kac gün "canli" kalabildigini biliyormusunuz ve adam bosalmadanda sperm cikabildigini?
adet dönemim geçtikten 2 gün sonra mı? şimdi 2 gün sonra test doğru sonuç verir mi?Sivilce artışı progesteron hormonu artışından dolayı olabilir, hamile olabilirsiniz. Ama olmayadabilirsiniz
Adete 4 gün kala belirti olmaz leke olabilir de olmayabilir de
İki gün sonra test yapın çıkar
Şu an kan testi yaptırsanız hemen çıkar. İdrar testi de tam adet tarihinde veya bir iki gün önce çıkar yani bende çıkmıştıadet dönemim geçtikten 2 gün sonra mı? şimdi 2 gün sonra test doğru sonuç verir mi?
adet tarihimi bekleyeyim şimdiden ortalığı velveleye vermeyeyim :)Şu an kan testi yaptırsanız hemen çıkar. İdrar testi de tam adet tarihinde veya bir iki gün önce çıkar yani bende çıkmıştı
Canım kocan yanındayken doğur ardı ardınaMerhaba ,
Burda bu konularla ilgili paylaşımlar görünce üye olup size sormak istedim.
Tam yumurtlama dönemimde eşimle 6 saat arayla falan 2 kez ilişkiye girdik ama MÖ kalan korunma yöntemi ileşu an adetime 4 gün var ama dünden beri 2-3 damla şeklinde belki daha az kahverengi lekelenmem oldu.Bir haftadır da yanaklarımda asırı sivilce çıktı.Bunun dışında bir farklılık hissetmiyorum.bir de yorgunluk var.Bu şekilde korunarak hamile kalan var mı? Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi? Korkuyorum lütfen yardımcı olun.Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?