Böyle bir durum yaşayan var mı?

mindfulness05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
486
683
23
35
Merhaba ,
Burda bu konularla ilgili paylaşımlar görünce üye olup size sormak istedim.
Tam yumurtlama dönemimde eşimle 6 saat arayla falan 2 kez ilişkiye girdik ama MÖ kalan korunma yöntemi ile şu an adetime 4 gün var ama dünden beri 2-3 damla şeklinde belki daha az kahverengi lekelenmem oldu.Bir haftadır da yanaklarımda asırı sivilce çıktı.Bunun dışında bir farklılık hissetmiyorum.bir de yorgunluk var.Bu şekilde korunarak hamile kalan var mı? Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi? Korkuyorum lütfen yardımcı olun.Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
burası kadınlar kulübü tabii ki var. Yalniz korunmayarak hamile kalanları sormanız lazım sizin çünkü korunmamissiniz

Bu şekilde korunmayarak hamile kalan çok kişi bu bile bile lades demek
Ben de anlayamıyorum şu durumu var elbette yahu
Yaşlar kaç?

Milattan önceden kalan diyor geri çekilme yöntemi galiba bahsettiği

tesekkür ederim. Neden bildigim bir korunma yöntemi degil diye sordumda kendime. Korunma yöntemi degilmis.

konu sahibi : Spermin kadinin vücudunda kac gün "canli" kalabildigini biliyormusunuz ve adam bosalmadanda sperm cikabildigini?

Sivilce artışı progesteron hormonu artışından dolayı olabilir, hamile olabilirsiniz. Ama olmayadabilirsiniz
Adete 4 gün kala belirti olmaz leke olabilir de olmayabilir de
İki gün sonra test yapın çıkar

:) doğru evet zevk suyunda da sperm olduğunu biliyorum o yüzden hamilelikten şüpheleniyorum yoksa adetim yakın lekelenme ondan derdim.

Sivilce artışı progesteron hormonu artışından dolayı olabilir, hamile olabilirsiniz. Ama olmayadabilirsiniz
Adete 4 gün kala belirti olmaz leke olabilir de olmayabilir de
İki gün sonra test yapın çıkar
adet dönemim geçtikten 2 gün sonra mı? şimdi 2 gün sonra test doğru sonuç verir mi?

Can
Canım kocan yanındayken doğur ardı ardına ben 3 4 ayda bir elde ediyorum onda da oldu mu olmadı mı stresi yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…