Böyle bir durum yaşayan var mı?

BirMasaldiBu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
47
14
3
32
Kızlar merhaba beni hatırlayanlar olacaktır mutlaka. Artık bebeğim ve kendime odaklandim. Eşimle olan problemlerim devam ediyor ama inanin artık ben de ne yapacağımi şaşırdım.

13 haftalık gebeyim yalnız bebeğin eşi biraz aşağıdaymış böyle bir durum yaşayan var mi?

Can'ım benim bebeğimin eşi rahim ağzını kapatmış durumdaydı şuan birazcık çıkmış sadece en az yarım santim daha çıkması gerekmiş. Çok stresliyim

bu konuyla alakali tek bildigim eger es asagidaysa bu normal dogumu engelliyomus sadece.

Çok dikkatli olmanız gerekiyor kızlar, bende de vardı aynı durum. Önemli olan kanamanızın olmaması veya gelmemesi. Kanama olması büyük olasılık bu yüzden dinlenmeniz, yatmanız, uzanmamanız, çok ayakta kalıp yürümemeniz gerekiyor ayrıca ilişkide yasak . Çünkü bu gibi şeyler kanamayı başlatabilir, kanama durdurulamazsa erken doğm bile olablr Allah korusun. Ama yukarı çıkma ihtimali çok yüksek benim ileri haftada olmama rağmen çıktı çok şükür ama dediklerimin hepsini uyguladım bol bol dinlendim. Dikkat edin kızlar.. İnşallah biran önce çıkar.

Bende dün akşamüstü lekelenmeyle doğumevi aciline gittim. Yatış verildi bu sabahta genel usg de eş biraz aşağıda dendi. Korkulacak bişiy değil kendi kendine düzelir dendi. Bnde ne kadar yakın olduğunu falan sormayı akıl edemedim. Düzelir deyince takmadm açıkçası. Öğlen taburcu ettiler. Bu akşam az miktarda koyu kahve lekelenmem yine başladı. Progestan yerleştirdim evimde yatıyorum ama acaba ne kadar böyle dvm eder merak ediyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…