Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar diyelim aldatıldınız ve çok sevdiğiniz halde bitirdiniz.sonra ilki kadar çok sevmediğiniz başka biriyle evlendiniz ve malesefki yine aldatıldınız.naparsınız?ilkini affetseydim dermisiniz
Ne alaka canim ilkiyle ? evlenmisim artik ne diye ilkini dusuncem?
Bekara koca bosamak kolay gelir derler ama, ikisinin de cani cehenneme derdim sanirim.
Tabi Allah korusun!!!
Aladatılmak ilkiymiş sonuymuş Allah yaşatmasın ama affedilecek birşey değil bu.
Ne affetmediğime yanarım ne de aldatılmayı kabullenirim ben.
Olması gereken de bana göre bu.
bide dönüp kendime bakardım..belki sizde bir davranış bozukluğu vardır..ne bileyim çok mu kıskançsınız yada çokmu ilgisiz? hiç bir insan ne yaparsa yapsın aldatılmayı hak etmez asla ama belki bi yerde bi problem vardır.. bende aldatılmış bir kadınım hemde deliler gibi sevdiğim bir adamdı.. ama ben çok kıskançtım..yaptınmı bişey yapacakmısın aman ya yaparsa aman yakalayayım..en sonunda aldattı..ve bana tek söylediği vardı beni yedin ha yaptın ya yapıcan bişey diye..sürekli kafama soktun(sevmediğim bi kız vardı onun arkadası onun vesilesiyle baska bi kızla aldatmıştı).. ve ben olay bitti yıllar geçti başka ilişkilerimde ona davrandığım gibi kimseye davranmadım ki çok korkuyordum aynı şeyleri yaşarım diye..ve en azından aldatıldıysamda bilmiyorum ama aldatılmadım huzurlu ilişkiler yaşadım hep..çünkü anladımki %60-70 benim suçummuş..ben kendime daha çok güvenseydim aldatacak diye bu kadar çok korkup adamı yemeseydim belki hiç aklında bile olmayacaktı..kendinizden pay biçin bi adam bu tarz şeylerle sürekli kafanızı yese bu kadar çok korkuyla yaşasa gözünüz başkasına kaymazmı?sıkılmazmısınız o insandan? hoş tabi ben öyle davranmasam bile belkide yine yapacaktı ama ben enazından huzurlu olacaktım ben bişey yapmadım onu buna itecek diye..demem o ki kendinizede bakın biraz..hepmi manyaklar size rastlıyor..?