Boyle bir durumda ne yapmali

Pardon bu kısmı anlayamadım.Kimin dayısının oğlu eşinin mı seninle ne ilgisi var?

Esimin dayisinin oglu..

Kv esimin dayisiyla yani kendi kardesi ve yegenleriyle dargin..

Buyuklerin meselesi ama dayi yengeyle bitmiyor. Cocuklarida kv me yani halalarina cephe aliyor

Esimin dayisinin oglu..

Kv esimin dayisiyla yani kendi kardesi ve yegenleriyle dargin..

Buyuklerin meselesi ama dayi yengeyle bitmiyor. Cocuklarida kv me yani halalarina cephe aliyor
Hmm anladım bence hiç karışmaya çalış hiçbir taraf tutmak zorunda değilsin. her iki tarafa da yakın olmaya çalış sonuçta KV annen sayılır diğerleride belli ki değer verdiğin kişiler.Kesinlikle arayı bul ve iki tarafıda geçiştir(mesela kv dene siz kardeşsiniz olur böyle şeyler şimdi ben konuşmazsam ilerde bana cephe alırlar sana da hak veriyorum falan de)çünkü bir gün barıştıklarında arada sen kalırsın zamana bırak.

Dayının çocuklarıda kvnize cephe almış yani onlarında kvnizle sorunları yokken küsmesi çok yanlış. Eşinizinde dayısıyla görüşmememesi bu durumda çokta abes değil. Yani ben kvnizin beklentisini çokta yanlış bulmadım. Sonuçta meselenin dayıyla kvniz arasında kalması gerekirdi.

Ben olsam kv asla dinlemezdim o küsmüş sonuçta senle alakalı bir durum yok

Niye anlaşamadıklarına bağlı bence

Kardeşimin eltisi kardeşime çok büyük terbiyesizlik yaptı mesela, kardeşim haklıydı. Kardeşim eltisine küstü, görüşmüyor, ben de küstüm. Eskiden görüşüp facebook'tan beğenmeme rağmen sildim anında. Çünkü kardeşim haklıydı.

Benzer konu benim başımdan geçse ve ben kardeşime görüşme onunla/onlarla desem o da benim için anında siler o kişiyi.

Sizin konumunuzda da bence kayınvalideye gerçekten terbiyesizlik yapılmış mı yoksa kv kaprisi mi ayırt etmek gerek. Bir de yarın öbür gün barışma ihtimalleri var mı, sık sık küsüp barışan tipler midir? Alınganlık mı yapıyorlar? Dayı ve yenge için dedikoducu diyormuş eşiniz mesela, gerçekten öyleler mi? Kötü sözlerini siz kendiniz kulağınızla duydunuz mu?

gibi

Bence konu sizden cok esinizle alakali...sonucta onun dayisi...ki ben hic sanmiyorum dayinin da size gelecegini...

Valideniz haksiz. Bakin diger taraf aramis, hediyesini gondermis ve durumu anlatmis.

Kendini ve sinirlarini bilmeyen kaynana senin evine karisamaz. Aman deyim oyuna gelmeyin. Onun sorunu sizin degil.

Hadsiz kaynana. Milletin ona neden kustugunu buradan bile anlayabiliyorum.

Eşin ne diyor bu durumlara. Gelenleri o da kabul ediyorsa kv otursun oturduğu yerde. Yani eşin kabul etmesede otursun oturduğu yerde

Soyle soyleyeyim kv dominant bir karakter iyi niyetle de olsa cok mudahale eder zamaninda da cok iyiligi olmasina ragmen bu ozelliginden dolayi ozellikle yenge ile yillardir sure gelen bi surtusmeleri varmis. Heriki tarafin kendine gore hakli oldugu durumlar var.

Ama su son miras olayi bardagi tasiran son nokta oldu diyebilirim. Hakli haksiz olayina girmeden sunu diyebilirim ki heriki tarafta camur benim gozumde ve bu camur bana bulassin istemiyorum bukadar net.

Yani dayi ve ailesi kv mi karsima alacagim degerde insanlar degil ayni sekilde kv icin de kimseyle kotu olduguma degmez.

Yahu neden büyükler küsünce çocukları da dahil olup görüşmez ki?
Yada neden buna zorlanır insanlar?
Sanane banane.

Kvniz kusura bakmasin da o konusmuyor diye siz neden konusmayacaksiniz?
Kardesi sonucta yarin obur gun kendisi konusacak kotu olan siz olacaksiniz.
Evinize misafir gelen gelsin ama taraf olmayin. Konuyu degistirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…