Boyle bir durumda siz ne dusunursunuz?

Sızın ısteme gununuz falan belırlenmıa mıydı aılıenızın haberı varmıydı?oyleyse eger gercekten ayıp etmısler onlarr bıdaha teklıf ettıklerınde ıstemeye gelmeyı bu seger surundurun bıraz kabul etmeyın hemen ama kın tutmayın belkıde hayırlısı boyledır deyıp gecın uzmeyın kendınızı.
cok kizginim, beni ve ailemi hice saydilar resmen, ilk gelicez diyip sonra karar degistirmek ne demek
inatlik degil mi bende bu sene isteme soz birsey istemeyecegim yaptirmayacagim
I

Gerçekten insanların cani cehenneme yahu hic umursamayin. Bizim milletimiz konuşmayi mana bulmayi çok sever. Gelmeseler, aaa bakin gelmemisler derler gelseler, gelmislerde sunu sunu getirmemisler derler mutlaka birseylere mana bulacaklar o yüzden kulagini mahalle karilarina da akrabalara tika. İkinci olarak sen bu adamdan gerçekten eminsen ve seviyorsan "istemiyorum" seklinde degil, "abin sirasini savsin yuvasini kursun biz öyle resmiyete adim atalim" seklinde söyle.
Yoksa fesat kadin portresi cizersin ve kendinden sogutursun. Önemli olan hayirli zamanda evlenmek bunu asla unutma.
haklisiniz
bende zaten artik istemedigimi soyleyecegim
bir yandada herkes sorar oldu, noldu hala gelmeyeceklermi vs insanlari komsulari bilirsiniz..
annem babam el alem ne demis bizi ilgilendirmez umrumuzda degil diyor ama benim umrumda

sizce ne yapmaliyim :KK43:

Gerçekten insanların cani cehenneme yahu hic umursamayin. Bizim milletimiz konuşmayi mana bulmayi çok sever. Gelmeseler, aaa bakin gelmemisler derler gelseler, gelmislerde sunu sunu getirmemisler derler mutlaka birseylere mana bulacaklar o yüzden kulagini mahalle karilarina da akrabalara tika. İkinci olarak sen bu adamdan gerçekten eminsen ve seviyorsan "istemiyorum" seklinde degil, "abin sirasini savsin yuvasini kursun biz öyle resmiyete adim atalim" seklinde söyle.
Yoksa fesat kadin portresi cizersin ve kendinden sogutursun. Önemli olan hayirli zamanda evlenmek bunu asla unutma.

Cok tesekkur ederim ama korkarim o portreyi coktan cizdim:)

Ortada bi artniyet gözükmüyo kızacak yer aramışsın gibi umarım onlara yansıtmamışsındır sonra suçlu sen olursun

sevgilime fazlasiyla yansittim, o ailesine yansitti mi bilmiyorum cunku olay bugun gerceklesti
daha diyecegim cok seyde var sevgilime, bilmiyorum kucuk birsey gibi gelebilir ama ben cok alindim ve cok kirildim Allah biliyor

Ne yaparsan kendine yaparsın inatlaşip işleri yokuşa sürme herşeyde bir hayır vardır

Aslında kızgınlığın ailene yalancı çıkmandan , ki bu konuda haklısın evet deyip sonra vazgeçmek babandada iyi izlenimler bırakmamıştır ,tutarlılık kalite ve ahlakı simgeler
cok kizginim, beni ve ailemi hice saydilar resmen, ilk gelicez diyip sonra karar degistirmek ne demek
inatlik degil mi bende bu sene isteme soz birsey istemeyecegim yaptirmayacagim

Abisine öncelik verirdim...Büyütmeye,kin beslemeye gerek yok bence zaten 1 hafta arayla olacakmış kız isteme olayı ne olacak ha bir hafta sonra ha bir hafta önce?

:KK43:
tepkisiz mi kalmaliyim ama cok kirgin ve kizginim bunu bir sekilde belli etmeliyim
Şimdi yapacagın ters bir hareket ve laf bütün işleri allak bullak eder o yüzden sabırlı olacaksın herşeyin hayırlısını dileyip bekleyeceksin şeytan hayırlı işlerle uğraşmayı severmiş

Abisine öncelik verirdim...Büyütmeye,kin beslemeye gerek yok bence zaten 1 hafta arayla olacakmış kız isteme olayı ne olacak ha bir hafta sonra ha bir hafta önce?

orasida oyle ama benim kizdigim konu once gelicem deyip sonra abiyi ezmeyelim deyip ona gitmeleri..
hem herkesin hevesini sevincini yasamak ister boyle iki arada bir derede, onlarin golgesinde olucagimi dusunuyorum

Şimdi yapacagın ters bir hareket ve laf bütün işleri allak bullak eder o yüzden sabırlı olacaksın herşeyin hayırlısını dileyip bekleyeceksin şeytan hayırlı işlerle uğraşmayı severmiş

Cok sagol canim benim, insallah hayirlisi olur, zaten Rabbim goruyor nekadar kirildigimi Mevlam neylerse guzel eyler..

Abilerin her daim öncülüğü vardır sanırım başka konulardada olacak yani bununla sınırlı kalmayacak

Herseye gelince benim sevgilim eve maddi yardimda bulunacak olunca sevgilim, bize ileride kim bakar sevgilim bakaaaar, bir is olur sevgilim yapar
ama baska yere gelince olay Abidir abi degerlidir ben ne anladim bu isten :)

Sen yinede abisine saygını bozma bozduğun an sevgilinde sana bozuk atar sonuçta aile bu kötü günde herkes ,kenetlenir ve güç olur onun için birlik iyidir
Herseye gelince benim sevgilim eve maddi yardimda bulunacak olunca sevgilim, bize ileride kim bakar sevgilim bakaaaar, bir is olur sevgilim yapar
ama baska yere gelince olay Abidir abi degerlidir ben ne anladim bu isten :)

Kim olsa alinir evet ama sizinkide olacakmis yine bosverin uzup yipratmayin kendinizi, gec olsun guc olmasin

Benim 2 yillik, kaynim ve sevgilisinin 3 yillik iliskileri var, kiz benle yasit ama kaynim bizden 4 yas buyuk. Kizin ailevi sorunlari yuzunden soz nisan yapmayi ertelemisler hep, ama bizim bir sorunumuz yoktu ve basit bir kiz isteme olsun dedik, sevgilim ailesi falan gelecektiler konusuldu ama abisi demis biz ailesiyle ilgili sorunlari cozduk bizim isimizde olacak.. simdi sevgilimin ailesi abi o buyuk o ezmiyelim diye ilk onlara isteme soz nisan yapacaklar hep 1 hafta arayla.. bu seferde ben kendimi ezilmis hissediyorum ve asiri kizginlik hatta nefret doluyum onlara karsi, yani sevgilimin ailesine.. boyle is mi olur gelicez sonra aaa once abi olsun ezmiyelim.. eskidenmis bunlar ne farkeder kimin once istendigi evlilik dugunde degil.. su an bu yuzden elti adayi ve kaynimada kizginlik, kiskanclik, fesatlik neyse adi ondan besliyorum iste. Gitsinler istesinler madem onlara okadar meraklilar bende vazgectim isteme soz olmayacak diyecegim istemiyorum hazir hissetmiyorum diyecegim.
Siz benim yerimde olsaniz ne hissedersiniz? Cok kizginim, ne yapmaliyim?Nasil bir savranis sergilemeliyim? Sevgilime agzima geleni saydim, abider o napalim, bende iki arada kaliyorum, acelemiz mi var vs diyor dahada sinirleniyorum

Kusura bakma canim ama ttumun yersiz.sen daha simdiden boyle isen ilerleyen zamanlarda cok uzulursun.sonucta abi o ve oncelik olmasi cok normal.

Back
X