Boyle bir ilişki/evlilik olabilir mi?

yani cevap yazında gizli bi okursan sende anlıcaksın tamamını okumadım ama tek bir ortak noktanız yok. neden evlenmek istiyosunuz onu düşünün bence

Eski konumla ilintili yorum yapmayın lutfen oyle olsa aynı konunun devamına yazardım lutfen sadece burada yazanları ele alalım

ask sevgi eger karsilikli ise belki bir ihtimal tolere eder, nice büyük asklar bu gibi farkliliklar yüzünden ziyan olup gitti. ortada karsilikli bir ask/sadakat durumu söz konusu mu onu konusalim?

Benim maaşımı alıcak dokundurtmayacak ailesine 2000 tl vericek her ay, ben sörf yapmak isticem o denize giremezsin dicek...aileleri geçtim de sana söz hakkı vermeyen hanzoca erkeklik taslayan birini nasıl sevebiliyorsun??? Nasıl bu kadar iyi yetiştirilmiş bir ailenin kızı iken kendine böyle bir öküzü yakistirabiliyorsun, ben utanırım ailemin karşısına böyle birini cikartmaya

Hic kacirilmayacak erkek tipi
Saka mi yapiyorsunuz ciddi mi anlamadim gercekten
Ama ben boyle bir adamla birak sevgili olmayi arkadas bile olmam

Birbiriyle alakası olmayan iki uçta insanlarsınız. Evlenirseniz de mutlu olmazsınız bence.
Aşk ve sevgi ilk günkü heyecanını yitirdiğinde bu gerçekler daha da ortaya çıkar ve mutsuz olursunuz.

8. madde nedir ya ? siz yillarca okumussunuz ustune ise girip kendi alin terinizle para kazanmissiniz ve o el koyup size harclik verecek???
kendinize sayginiz varsa asla boyle birseyi kabul etmezsiniz. emeklerinize yazik olur kabullenirseniz.
sevgi de bi yere kadar bir sure sonra her seyi batmaya baslar size

Back
X