Boyle bir ilişki/evlilik olabilir mi?

Diğer konularınıza göz gezdirdim de koca kadın olmuşsun aklını kullan en iyi söylenecek şey bu bence ne diyim daha

Konu, benim babam onunkini döver gibi olmuş yaa. Aldatmissa başka bahane aramana hiç gerek yok, olmaz yani.

Farklılıklar güzeldir.Fakat sizin bahsettiğiniz farklılıklar yaşam tarzınızı çok etkileyecek ,sizi mutsuz edebilecek farklılıklar.İnsanlar neden bir ilişki yaşar ki? Mutlu olmak için değil mi? Karsınızda aynı kültürde yetişmediğiniz,aile şartları farklı kısıtlayıcı biri var.Ben sevgi aşk konusunda yaşıtlarımın veya hemcinslerimden farklı düşünüyorum.Karşımdaki insan beni kısıtlıyorsa beni mutlu etmek için çabalamıyorsa ,neden ben o insanı seviyim ki? İnsanın once duygularından ziyade kendini düşünmesi gerekiyor,kendini değersiz hissedebileceği bir ortamda ilişkide olmaması gerekiyor bana göre.Onun için hayata aynı pencereden bakamayan,ortak paydada buluşamayan çiflerin ilişkileride kadının ezilip mutsuz olması ile sonuçlanıyor.Para olayı için birşey diyemem.

Bu nedir Allah aşkına??Bu maddelerden 1 tanesi dahi olsa ben arkama bakmadan kaçarım..Hayatımı yolda bulmadım..Ailem de böyle bir evlilik yapayım diye herşeyden koruyup kollayıp bu yaşa getirmediler..Ne onlara ne de kendime bu dünya da cehennemi yaşatamam..Nokta.

Olmaz olamaz. Farklı dünyaların birbirini önünde sonunda şefkatle kucakladığı evlilikler sadece dizilerde ve filimlerde olur.
Hayatın hiç bir yerinde ortak noktada buluşamadığınız insanlarla bir hayat öyle bir eş ile evlilik yürütemezsiniz.
Aslında sizde bunun farkındasınız ama aksi yorumlar duymak istiyorsunuz. Boşu boşuna üzülürsünüz.
Yapmayın bunu kendinize

İkinci paragrafı okudum da sizin sevgi tek taraflı sanırım. Bu durum da elle tutulur hiç iyi yanı kalmadı ilişkinizin.

hadı aldatılma olaylarını gectım,şans vermıssın kı hala birliktesin.
evlendın diyelim,hatta evlililik yoluna girdin,neler olacak?
başta ailelerı bıraraya getırdıgınde annesı annene takacak,baban babasına takacak..
onlar kız tarafı şöyle böyle derken,sizinkiler erkek tarafıyla ilgili her gördüklerini söyleyecekler.
zaten temeli saglam olmayan ilişkin duyduklarınızla yenı bir kavga sebebi daha kazanacak.
o senın ailen diye başlayan cümleler kurarken,sende aynısını ona yapacaksın.
bunuda aştınız diyelim aynı eve girdiniz,
daha ılk gunlerden hatta balayında başlayacak arıza
ben evlenmeden sana söylemıstım denıze gırmeyeceksın diyecek,şort giysen onu gıymemenı soylemıstım dicek..
hatta bunları ben sana evlenmeden önce nasıl biri oldugumu anlatmıstım hikayesının arkasına sıgınarak rahat rahat yapacak.
sen bir zaman sonra tüm isteklerinden ve zevklerınden vazgecmıs,bu sebeple sana karsı once saygısını sonra sevgısını yıtıren bı adamın aynı evde yaşadıgı biri halıne dönüşeceksın.
belkı cocugunda olacak,ozaman işler iyice çıgrından cıkacak,neden mi?
çekip gitmek eskısı gibi kolay olmayacak,kocayı boşamak fikri yerıne cocugu babasız buyutmelımıyım gel gitleri yaşayacaksın..
ailen destek olsa bile çekip gidemeyeceksın.bi süre sabredıp katlanayım diyeceksın.
belkı bu surede calısmanıda ıstemeyecek evde cocıuk bak diyecek,parasını pulunu senden esirgemeyi kendine hak görecek.
gezmek istesen yada baska bisey istesen neyin eksık nankör diye laflar duyacaksın.
vs.vs.vs...
benım öngörüm bu.
emın ol,burda olursak ve sen bu adamla evlenırsen,bıkaç yıl sonra açtıgın baska bır konuda bu yazdıklarımı konusuyor oluruz.
net..

1. Si ben de doguluyum hatta güneydoğulu ama nerdeyse aynı hayat standartlarindayiz kültür olarak , genelleme yapmayın biz adam yemiyoruz.

2.si aileden nasıl gördülerse öyle devam ediyolar asla değişmeyecek ve devam ederseniz cehenneme ilk adımınızı atmış olacaksınız .
Hayatınızı mahvetmeye ne gerek var ?
Kafa yapısı değişmez bence derhal ayrilin yazık etmeyin kendinize.

Back
X