Boyle bir ilişki/evlilik olabilir mi?

Yani bu kadar olumsuz ve zıtlıklara rağmen yorum istemek bile boş.üzülürsün ve üzersin evlenince olaylar tamamen zorlaşıyor

Oncelıkle Doğu kültürü diyerek irdeleyemezsin . Dindar olan insana da yobaz diyemezsin. Bence sen kendi yaşam tarzına uymadıgı için kötüleme yolunu secmıssın

Kabul etmesinler daha iyi iste gorusmezsiniz miss
keşke o kadar kolay olsa. aile yapıları birbirine çok bağlı ve oturduğumuz semt küçük burda dükkanlarımız falan var sürekli saklanarak yaşıyorum. herkes dedikodumu yapıyor. kaç defa tartıştım eşimle ama nafile boşuna konuşuyoruz mecbur katlanıcam şimdi..

Bu adamın kız kardesini de sevmedim ben kızın kendi abisine saygısı yok daha surekli adamın maillerini bilgisayarını telefonunu whatsapını kurcalıyo

Kızlar önceki konuları biliyorsunuz, sevgilimin sadakatsizlik meseleleri. Ama bu konuda bambaska noktalara deginmek istiyorum

Ask/ sevgi sizce asagıdaki hayat/dusunce tarzı farklılıklarını tolere etmeye yeter mi evlilik dusunulen bir iliskide? Konuyu her ne kadar hayatımdaki o kişiden yola çıkarak açsam da aslında genel anlamda sormak istedim

1) aile yapısı farklılıgı
Onun aile aşırı dinci(bakın dindar demiyorum, yobaz diyorum aşırı uçlarda)/ benim aile de aşırı uçlarda buna tahammülsüz yani siyah ve beyaz gibiler Ben iki durumu da tasvip etmiyorum tam ortadayım ben o yuzden iki tarafı da tolere ediyorum

2) ailelerin sosyolültürel farklılıkları
Benim ailem aşırı modern açık düşünceli aynı zamanda kaliteli yaşamaya kaliteli beslenmeye gezmeye önem veren insanlar
Onun ailesi benimkiyle aynı ekonomik seviyeye sahip olmalarına rağmen ne aldıkları ürünün ne de yasadıkları hayatın kalitesine bakmazlar dolayısıyla ogulları da oyle gormus
Ben mesela kahvaltı icin gidip sucuk alacaksam icindekilere bakarım az çok bilinmiş bi marka olmasına bakarım o ise gider bimden en ucuz olanı saglıklı mı degil mi esek eti mi bakmadan alır cunku bunu gormus aileden
Yada corap alırken bile etiketine bakarım sağlıklı kumas olsun diye gerekirse biraz fazla oder 10 tl ye bi corap alırım oysa o gidip ucuzcudan kanserojen mi degil mi umursamadan 10 tl ye 10 çorap alır ve bunu akıllıca sayar ve bana laf eder

3) gezmeyi hic sevmez evden cıkmaz/ ben bayılırım gezmek icin ikna edene kadar bi suru tatrısırız onu da burnumdan getirir

4) ailem kıyafetlerime hic karısmadı ama o benim kıyafetlerime kısıtlama getiriyor/ denize girmemi bile istemiyor baskasının seni öyle gormesine izin veremem diyor
İlerde nasıl tatil yapcaz diyince yapmicaz yada otelin kapalı havuzuna gircez diyo ki ben sörfle ilgileniyorum onu bile istemiyo

5) biz batı kültüründeniz onlar egeli güya ama daha dogu kulturu gibi

6) ailesi ailemi asla sevemez benim ailem de onları sevemez hic bir ortak ozellikleri yok

7) anacı erkek
Annesiyle kız kardesi bunu dolduruyo dolduruyo bu da onların sozunden cıkmıyo adam dr olacak bide

8) kontrolcu erkek
İlerde ipler beyfendide olacakmıs, maaşlar onda toplanacakmış, o bana harçlık verecekmiş, ama ben de çalışıyorum kazanıyorum benim param demeyecekmişim, harcamalarıma limit koyacakmış
Daha şimdiden ilk maaşımla aldığım yüz kremlerine laf etti ihtiyacın yok ki diye

9) ailesine para yediren erkek
Bizim meslekte ortalamanın ustunde kazanma durumu var
Beyfendi diyor ki ilerde ailemin ister ihtiyacı olsun ister olmasın her ay en az 2000 tl yollicam onlara bence sen buna laf edecegine sen de kendi ailene yolla onlar bizi bu yasımıza getirdi kusura bakma

Bu kadar yeterli sanırım haydi yorum kızlar

İhtiyaçları olunca tabiki yollamanız gerek sonuçta annedir atılmaz fakat bununki biraz abartı sonuçta sizde bir aile kuracaksınız veya kurmuşsunuz kendi yatırımınızı yapın

Valla evlilikte bu sorunlar çok ama çok önemli, Tatil bile başlı başına bir sorun, kaçın kurtarın kendinizi.

Aşıkken bile bunlar senin için problemse biraz öngörülü davranıp gerekeni yapman gerekiyor.Bu kemikleşmiş davranışlar asla değişmez...

Seni cezbeden tarafı neyse emin ol evlenip sorunlar başladıktan sonra hiç gözüne gözükmeyecek.ayrıca ister modern olsun ister dindar. aileler arasında kültür denkliği olması gerek.

Maddelerden onceki acıklamanın ikinci paragrafını okuyunuz lutfen
niye kabullenmek istemiyorsunuz? adam sadakatsizmiş işte, bu sıraladığınız maddelerin de hiçbir olumlu yanı, oluru yok. ne yazmamızı istiyorsunuz bunlar önemli değil, evlenin mi? evlenin madem bulamazsınız bir daha böylesini.

Bu adam resmen kadın düşmanı... Senin kazancına el koyup ailesine para göndermesi nedir yaa... Seni aldatmış ama mayona mi karisicagim diyor utanmadan... Yaa bu adam hakkında konu açmamış olun ve topuklayin kendi iyiliğiniz için...bence bu adamların nesli tukensin artık...

Kızlar önceki konuları biliyorsunuz, sevgilimin sadakatsizlik meseleleri. Ama bu konuda bambaska noktalara deginmek istiyorum

Ask/ sevgi sizce asagıdaki hayat/dusunce tarzı farklılıklarını tolere etmeye yeter mi evlilik dusunulen bir iliskide? Konuyu her ne kadar hayatımdaki o kişiden yola çıkarak açsam da aslında genel anlamda sormak istedim

1) aile yapısı farklılıgı
Onun aile aşırı dinci(bakın dindar demiyorum, yobaz diyorum aşırı uçlarda)/ benim aile de aşırı uçlarda buna tahammülsüz yani siyah ve beyaz gibiler Ben iki durumu da tasvip etmiyorum tam ortadayım ben o yuzden iki tarafı da tolere ediyorum

2) ailelerin sosyolültürel farklılıkları
Benim ailem aşırı modern açık düşünceli aynı zamanda kaliteli yaşamaya kaliteli beslenmeye gezmeye önem veren insanlar
Onun ailesi benimkiyle aynı ekonomik seviyeye sahip olmalarına rağmen ne aldıkları ürünün ne de yasadıkları hayatın kalitesine bakmazlar dolayısıyla ogulları da oyle gormus
Ben mesela kahvaltı icin gidip sucuk alacaksam icindekilere bakarım az çok bilinmiş bi marka olmasına bakarım o ise gider bimden en ucuz olanı saglıklı mı degil mi esek eti mi bakmadan alır cunku bunu gormus aileden
Yada corap alırken bile etiketine bakarım sağlıklı kumas olsun diye gerekirse biraz fazla oder 10 tl ye bi corap alırım oysa o gidip ucuzcudan kanserojen mi degil mi umursamadan 10 tl ye 10 çorap alır ve bunu akıllıca sayar ve bana laf eder

3) gezmeyi hic sevmez evden cıkmaz/ ben bayılırım gezmek icin ikna edene kadar bi suru tatrısırız onu da burnumdan getirir

4) ailem kıyafetlerime hic karısmadı ama o benim kıyafetlerime kısıtlama getiriyor/ denize girmemi bile istemiyor baskasının seni öyle gormesine izin veremem diyor
İlerde nasıl tatil yapcaz diyince yapmicaz yada otelin kapalı havuzuna gircez diyo ki ben sörfle ilgileniyorum onu bile istemiyo

5) biz batı kültüründeniz onlar egeli güya ama daha dogu kulturu gibi

6) ailesi ailemi asla sevemez benim ailem de onları sevemez hic bir ortak ozellikleri yok

7) anacı erkek
Annesiyle kız kardesi bunu dolduruyo dolduruyo bu da onların sozunden cıkmıyo adam dr olacak bide

8) kontrolcu erkek
İlerde ipler beyfendide olacakmıs, maaşlar onda toplanacakmış, o bana harçlık verecekmiş, ama ben de çalışıyorum kazanıyorum benim param demeyecekmişim, harcamalarıma limit koyacakmış
Daha şimdiden ilk maaşımla aldığım yüz kremlerine laf etti ihtiyacın yok ki diye

9) ailesine para yediren erkek
Bizim meslekte ortalamanın ustunde kazanma durumu var
Beyfendi diyor ki ilerde ailemin ister ihtiyacı olsun ister olmasın her ay en az 2000 tl yollicam onlara bence sen buna laf edecegine sen de kendi ailene yolla onlar bizi bu yasımıza getirdi kusura bakma

Bu kadar yeterli sanırım haydi yorum kızlar
Bir evlilikte olmaması gereken her şeyi yazmışsınız.

Aşkım her ay para göndermeye uğraşma ya benim maaş kartımı direk annemlere veririz deseydin Soz meclisten dışarı ama hani eşek varya burada ben yiyemedim al sen ge diyecek deseydiniz. Bırakın ya bu adamı ve şu konuda haklisiniz saçama sapan yorum yapanlar sırf yorum yapmak için gelenler boşverin dine göre yaşamak başka birşey dini alet edip yobaz olmak başka birşey

Allah aşkına sadakatsizlik zaten başlı başına bir sebepken şu maddelerle kombine edilmiş bir çiftin mutlu bir sonu var mı sizce? Olabilir mi?

Ayrılın acınızı çekin paşa paşa ama şu kangren olmuş cıvık ilişkiden kurtulun.

Okudukça daraldım , bu nasıl bişey? Sormanız bile hata bunca şeyi görmenize , farkında olmanıza rağmen hala soruyor musunuz? Huzursuzluk şimdiden belli.Aldığınız çoraba laf eden insan çorap yahu çorap...Ay neyse.Olmaz diyorum.Olursa da Allah yardımcınız olsun.
Konuya yorum yapacaktım sizin nicki görünce vazgeçtim:) gideyim de biraz friends izleyim :KK45: bu uye zaten yazılanları dinlemiyor daha önce de konu açmıştı.

Ay bu ne içim daraldi.Böyle koca düşman başına Dr olsa ne yazar tövbeler tövbesi kaç kurtul yol yakınken.Şimdi cok sevsen de ilerde nefret edersin o anlattiklarini gordukce vr yasadikca ..Akla kara gibisiniz.

Back
X