Böyle bir insana nasıl tahammül ettiğime bile inanamıyorum ?

Beni arama deme sebebim o an özür dilemek yerine uzattıkca uzatıp kendini haklı görmesi
Ameliyat ufak ama sonucu önemli kanser olup olmadıgı belli olcak dolayısıyla stresliyim

Arayacaktım demiş işte ama doğru ama yalan. Sizin uzatma konusunda ondan aşağı kalır yanınız yok. Bir hafta geçmiş, hazırlanmış buluşmuşsunuz yine konuyu getiriyorsunuz vay sen babamı sormadım. Babanızla sizinle aynı oranda ilgilenmesini, düşünmesini, telaşlanmasını beklemeniz fazla. Tamam sorsaymış iyi olurmuş ama sürekli dillendirdiğiniz bir durum değilse unutmuş olabilir. Ameliyatın sonucunu geldiğinde siz de paylaşabilirsiniz. İstiyorsunuz ki karşı taraf içinizi okusun. Açıkça stresinizi, sorunlarınızı, isteklerinizi paylaşmanız lazım

Bence unutmuş.
Sen söyleyince arayacaktım diye kivirmis.
Belki sabah sendromu ayılamamistir. Kafası yerine gelmemiştir.
Üzüldüğünü belli etmiş.
Sen fazla uzatmışsın.

Ozur dileyip duruyor daha ne yapabilir?

Arabadan o şekilde inmesinin anlami : yeter çok uzattın. Seninle mi uğraşıcam.
Yani artık karar ver ya affedeceksin ya görüşmeyeceksin.
Hem görüşüp hem trip atmaya devam etmenin amacı ne?

Simdi mesela odun diyerek onu tatli poncik gibi gostermeye calismissiniz ya sevimsizi. Heh iste onunla evlendiginiz zaman goreceksiniz asil o poncigi. Basima geldi cok aci geldi. Tum bekar kizlara soyluyorum bak kolu olmasin bir gozu olmasin yakisikli olmasin hersy bos. Sadece evlenirken adamin merhametine bakin. Birde ssksina bakin. Duzenli calismissa (asgari ucrette olsa. ) dusukte olsa. O adam duzenli bir isi merhameti varsa hayvana kadina dilenciye cocuga. O adamlar evlenin. Cunku bu insanlar evliligin hastalikta ve saglikta kisminda karakteri ortaya net cikiyor.

Hiçbirşey yapmayın ne yapacaksınız? Yapabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Kimseyi değiştiremezsiniz..
Salın gitsin..

Back
X