Böyle bir insana nasıl tahammül ettiğime bile inanamıyorum ?

Adam odun sizde kaprislisiniz. İçinden gelmiyor etmiyor karakter böyle ve böyleyken bunları belirtmek boş. O yüzden kafalar bir olmadığı sürece iliskinin yürümesi lüzumsuz. Evet neden ayrılmıyorsunuz?

Biliyorum ben o özürleri malesef.
Sen kendini yalniz hissettin mi hissettin.
Muhtemelen özur dilip ariyor düzeni bozulsun istemiyor. Özel ilgi araba bi kiz arkadaşinin olmasi vs vs...
Şimdi belki adam çooook iyidir vs vs günah almayayim amaa
benim eski erkek arkadasin kusunce onemli sinavlara girsem bile KPSS YDS iş mülakati felan beni katiyen aramazdi ki hastalik durumlarinda da ayniydi benim ameliyatim için bile aşkim aileni aramasam sen kendine gelince bana mesaj atsa olur mu demisti....
Sonrasinda da göt gibi ortada kaldim başka bi olay sonucunda sana kissadan hisse olsun.
Arabasiz git bakayim yanina biraz mesafeli ol ama gene de sicak ol anlarsin adamin huyunu.
Malesef devir bizi bu hale getirdi bizde milleti kotu gozle bakmiyoruz
Ama belki de günahini aldik erkek arkadasinizin ama hayat bu iyi gün de var kötü günde.
Babaniz içiiiin çok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda şifasini versin.

Bana fazla kaprisli geldiniz. Babam ufak bir ameliyat geçirdi yazmışsınız ama tavırlarınız sanki çok ağır bir operasyona girmiş gibi. Dahası özrünü dilemiş işte hala uzattıkça uzatıyorsunuz. Yetişkin insansınız bir insana tepkinizi gösterme şeklini beni arama diyip atamalara cevap vermemek mi? Takıldığınız şeye hayret ettim inerken görüşürüz dememiş. Ne var bunda insanlık hali o anlık unutmuştur. Kusura bakmayın ben de sevgiliniz bunca kaprise nasıl tahammül ediyor ona inanamadım. Beklentiniz evet doğru sormalıydı ama kendinizi ifade ediş şekliniz komple yanlış

Beni arama deme sebebim o an özür dilemek yerine uzattıkca uzatıp kendini haklı görmesi
Ameliyat ufak ama sonucu önemli kanser olup olmadıgı belli olcak dolayısıyla stresliyim
Bana fazla kaprisli geldiniz. Babam ufak bir ameliyat geçirdi yazmışsınız ama tavırlarınız sanki çok ağır bir operasyona girmiş gibi. Dahası özrünü dilemiş işte hala uzattıkça uzatıyorsunuz. Yetişkin insansınız bir insana tepkinizi gösterme şeklini beni arama diyip atamalara cevap vermemek mi? Takıldığınız şeye hayret ettim inerken görüşürüz dememiş. Ne var bunda insanlık hali o anlık unutmuştur. Kusura bakmayın ben de sevgiliniz bunca kaprise nasıl tahammül ediyor ona inanamadım. Beklentiniz evet doğru sormalıydı ama kendinizi ifade ediş şekliniz komple yanlış

Takılmayın daha fazla, salın gitsin. Size karşı ne bir sorumluluğu olmuş, ne de yıllarca sizi tanıması ona bir vefa duygusu hissettirmiş. Merhamet ve vefa çok önemli.

Amaaaaan bu ne naz ne kapris ya, çocuk babani tanımaz etmez. Vahvah gecmis olsun demiştir,yetmistir yani. Ne sorsun, merak etmiyorsa (ki etmez etmez yani,zorla mı) neden arasin?
Onbeş çağriyi cevaplamayacak bir konu değil ki, bir şekilde özür dilemiş yine aynı konudan surat asmissiniz
Babanizsa sizin babanız,size kıymetli. Kocanız bile olsa onu çok sevmek, sağlığını merak etmek zorunda değil. Benim annemin babası annemin biricigidir. Cooook sever gerçekten,elleriyle besler. Dedem vefat ettiğinde mesela annem bir deri bir kemik kaldı, ağlamaktan -aylarca ölüm döşeğinde sevdiği insanla ilgilenmekten yüzü çöktü, gözleri küçücük suratta kocaman kaldı.. ama cenazesinde o kendini yerden yere atarken babam (ki annemle aralari harikadır) bir köşede oturuyordu. Ne yapsin yani adam, zor aninda-destege ihtiyacın varken zaten yanında,omzunu tutar ama otuz yildir bir bağ kuramadıgi, bir mazisinin olmadığı,beraber belki sayacak üç anisinin olmadığı adamin cenazesinde kendinden mı gecsin?
Herkesin babası da kendine acısı da kendine.
Dertleşmek istiyorduysaniz bunu ona belirtebilirdiniz, ya da tripli bir şekilde söylemişsiniz, karşılığında ondan gelecek ilgiyi kabul edebilirdiniz. Ama kendinizi kaaptip afra tafta yapıp durmussunuz.
Buluşunca da adam yakın davranmış, gönlünü almış.
Yine tutturmussunuz,babamı sormadın diye.
Baban iyi demek ki,sen giyinmiş süslenmiş sevgilinle buluşmuşsun. Daha çocuk ne sorsun,laf olsun diye.
Pufff hiç sevmediğim nazlar kaprisler. Çocuk artık bu halinize tahammül edemediği için kaçar gibi gitmiştir.
Dünyanın kendi etrafınızda dönmediğini farkına varın bence

Tam yazacaktım siz yazmışsınız , hakketen öyle adam seviyor demekki yemeyi. Hele ki açık büfeyse serpme kahvaltıysa off off.. :kk77:
Zaten o serpme kahvaltı bayağı fazla hepsini bitiremiyor insan denedim :D israf ya gerçekten bari az ve öz koyun her çeşitten fazla fazla koyup iştahlandırıyorlar ama yiyemiyorsun :D

Zaten o serpme kahvaltı bayağı fazla hepsini bitiremiyor insan denedim :KK70: israf ya gerçekten bari az ve öz koyun her çeşitten fazla fazla koyup iştahlandırıyorlar ama yiyemiyorsun :KK70:
O kadar bol koyuyorlar ki asla bitmiyor ve hep aklıma önceki müşterilerden artan şeyleri koymuş olma ihtimalleri geliyor :D

Back
X