- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi SalakSacma
Gunaydın naber nasılsın sorusu sordu sana muhtemelen, bu soruya ne cevap verdin?Biliyodu zaten önceden konuşmuştuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydın naber nasılsın sorusu sordu sana muhtemelen, bu soruya ne cevap verdin?Biliyodu zaten önceden konuşmuştuk
Ne ameliyatı oldu babanız? Geçmiş olsun
Ama özür diledi diyorsunuzEvet çünkü seviyorum demek sadece lafta olmamalı ben sevdiğim birinin canı yanarken benimde canım yanıyo derdini derdim biliyorum sevdiğim insanların ağıt yakmasın ama insan olanda bi geçmiş olsun iyi mi der
Ama özür diledi diyorsunuz
Bana fazla kaprisli geldiniz. Babam ufak bir ameliyat geçirdi yazmışsınız ama tavırlarınız sanki çok ağır bir operasyona girmiş gibi. Dahası özrünü dilemiş işte hala uzattıkça uzatıyorsunuz. Yetişkin insansınız bir insana tepkinizi gösterme şeklini beni arama diyip atamalara cevap vermemek mi? Takıldığınız şeye hayret ettim inerken görüşürüz dememiş. Ne var bunda insanlık hali o anlık unutmuştur. Kusura bakmayın ben de sevgiliniz bunca kaprise nasıl tahammül ediyor ona inanamadım. Beklentiniz evet doğru sormalıydı ama kendinizi ifade ediş şekliniz komple yanlış
Belki yemeyi seviyordurKahvaltısının 1.5 saat surdugunu neden belirttiniz?
GÜnaydın mı naber mi nasılsın mı ? sen beni aldatıyorsun yızıklır ılsınGunaydın naber nasılsın sorusu sordu sana muhtemelen, bu soruya ne cevap verdin?
Tam yazacaktım siz yazmışsınız , hakketen öyle adam seviyor demekki yemeyi. Hele ki açık büfeyse serpme kahvaltıysa off off..Belki yemeyi seviyordur![]()
Zaten o serpme kahvaltı bayağı fazla hepsini bitiremiyor insan denedimTam yazacaktım siz yazmışsınız , hakketen öyle adam seviyor demekki yemeyi. Hele ki açık büfeyse serpme kahvaltıysa off off..![]()
Gece gecede acıktım iyi mi ahahahahhahahTam yazacaktım siz yazmışsınız , hakketen öyle adam seviyor demekki yemeyi. Hele ki açık büfeyse serpme kahvaltıysa off off..![]()
O kadar bol koyuyorlar ki asla bitmiyor ve hep aklıma önceki müşterilerden artan şeyleri koymuş olma ihtimalleri geliyorZaten o serpme kahvaltı bayağı fazla hepsini bitiremiyor insan denedimisraf ya gerçekten bari az ve öz koyun her çeşitten fazla fazla koyup iştahlandırıyorlar ama yiyemiyorsun
![]()
Ay olabilir mi ahahahhaO kadar bol koyuyorlar ki asla bitmiyor ve hep aklıma önceki müşterilerden artan şeyleri koymuş olma ihtimalleri geliyor![]()
O kadar şeyi çöpe atacaklarına hiç inanmıyorumAy olabilir mi ahahahha