Böyle bir rahatsızlık duyan var mı?

saime77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
448
3
96
Adana
kızlar arkadaşım cuma günü doğum yatı bebek pazar akşamına kadar ayet normalmiş...pazar gece 2 den sonra gözleri yarı açık vaziyette ne emmiş ne ağlamış..

ıgh ıgh diye tıkanmış gibi ses çıkarıyormuş... ne olabilir,? böyle bişey duyan bilen var mı.. özel hastneye götürmelerine rağmen beyin grafisi için hala sıra bekliyorlarr.............:((((((((

Allah acil şifalar versin canım çok üzücü bi durum ya.

Annesini emerkenmi tıkandı acaba..

Allah şifa wersin yawruya..hiç duymadım daha önce..ne korkmuşlardır yazık kıyamam.bencede araştırma hastanesi çocuk hastanesi filan olsa daha iyi olur gibi sanki.

off..çok geçmiş olsun allah şifa versin....bencede araştırma veya üniversite hast. gitsinler..böle vakalarla oradakiler daha çok karşılaşıyorlardır inanıyorumki....:(((

ayyhhh canım benim yaaaa,nasıl olur neymiş peki...Allah annesine sabır versin inşallah...cennette annesinin yanında olacak kuzusu... çok ama çok kötü oldum ben yaaa...

Allah kimseye yaşatmasın böyle acıyı, annesine sabırlar versin. :Saruboceq:

teşhis konulamadı blue.. kalbi duruyormuş ... nefes alamıyormuş.......yavrum benim bu dünyada 4 gün yaşayacakmış....

çok üzüldüm Allah en başta annesine büyük sabır versin. Demekki doğuşkan kalp sorunu vardı doğduğu anda dr ların detaylı muayene etmesi lazım.

teşhis konulamadı blue.. kalbi duruyormuş ... nefes alamıyormuş.......yavrum benim bu dünyada 4 gün yaşayacakmış....

çok üzüldüm..aynı şeyleri ben de yaşadım..benim ilk kuzumda 6 gün yaşadı..teşhis konulamadı...Rabbim en kısa zamanda inşallah sağlıklı bi yavru bağışlar onlara..Allahım sabırlar versin..onca zaman bekleyip de kaybetmek çok zor...

cnm bnm başları sagolsun nasıl teşhis koyamadılarki ya allahım anne babasına sabır dayanma gücü versinnn senağlama

Back
X