Böyle bir rahatsızlık duyan var mı?

ayy çok üzüldümm bn çok kötü oldum şimdi kucağımda kızım uyuyor ve az önce huysuzluk yaptığı için ona kızmıştım, ölüm haberini duyunca şu an hem ağlıyorum hem yazı yamaya çalışıyorum heemde kızıma sarılıyorum, Allah dağına göre kar verir, ama kimse evlat acısı yaşamasın çok zorrdur eminim.

oyyy çok kötü oldum
Allah annesine sabır versin
Allah hepimizin bebeklerini korusun sağlık versin

amin arkadaşlar.. Rabbim sabırlar verir inş. ...bugün defnedildi melek.. cennete annesini beklicek inş..

ayyy allah sabır versın yaa en kotusude bu ıste o kadar hamılelık heycanı bebısını elıne alıyosun daha doymadan yıtırıyorsun allah kımseye bu acıyı vermesın

çok zor Allah sabır versin.benim kız yeğenimde 24 gün yaşayabildi.kalbi rahatsızdı,dünyada milyonda bir görülen ve tedavisi olmayan bir hastalıktı...çok zor rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Gerçekten çok kötü oldum, su an ağlıyorum. Allah kimseciklere, düşmanıma bile yaşatmasın böyle bir acıyı.
Allah inşallah sıralı ölümleri nasip etsin...

benim komşumda benzer bi olay olmuş
bebeğin kan şekeri düşmüş mamayı zorla verince kendine gelmiş öyle baygın filan yatmış kalmış

kızlar arkadaşım cuma günü doğum yatı bebek pazar akşamına kadar ayet normalmiş...pazar gece 2 den sonra gözleri yarı açık vaziyette ne emmiş ne ağlamış..

ıgh ıgh diye tıkanmış gibi ses çıkarıyormuş... ne olabilir,? böyle bişey duyan bilen var mı.. özel hastneye götürmelerine rağmen beyin grafisi için hala sıra bekliyorlarr.............:((((((((

benim kızım 1.5 aylıkken aynı rahatsızlığı yaşadık .kasılmalar şeklindeydi elle müdahale edince tekrara hareketleniyordu.üniversite hastanesine gittik 3 aydır ilaç kullanıyoruz ıhlamalar azaldı kasılmalar bitti.bu ay kontrolü var.bebek aynı şekildeyse ilaç kullanması lazım

Back
X