Böyle Bir Saat Bulabilir miyim?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.643
6.058
Sevgilime kaliteli bir saat almak istiyorum. Arkasına özel bir şey de yazdırabilirim ama ben,
arkası açılsın ve fotoğrafımız olsun istiyorum. Yani bakıldığında normal bir saat ama arkasındaki yer açılıp fotoğrafımız olsun istiyorum orda da. Anlatabildim mi bilmiyorum. Böyle bir saat bulabilir miyimm ?

Çok iyi fikir ama saatin orjinalliği bozulur bence sizin resminiz yine yaratıcı olan farklı bir hediye düşünebilirsin

farklı olsun istemiştim. ya da arkasına yazı yazdırabilirim ama farklı bir hediye aklıma gelmiyor :)

Not: Saatin içi açıldığında garanti kapsamından çıkar bilginiz olsun pahalı bir saat alacaksanız bu risklere girmeyin derim
Arkasına baş harflerinizi yıl dönümünü vs yazdırabilirsin ama o da çok da yaratıcı olmaz .Ben erkek arkadaşıma nette bir siteden çok güzel hediyeler yaptırıyorum herkez çok beğeniyor "hediye denizi " diye bir site .şimdiye kadar o siteden 3 hediye aldım hatta erkek arkadaşım da çok beğenmiş olucak ki o siteden bana farklı kişisel bir hediye yaptırıp yollamıştı :)

Not: Saatin içi açıldığında garanti kapsamından çıkar bilginiz olsun pahalı bir saat alacaksanız bu risklere girmeyin derim
Arkasına baş harflerinizi yıl dönümünü vs yazdırabilirsin ama o da çok da yaratıcı olmaz .Ben erkek arkadaşıma nette bir siteden çok güzel hediyeler yaptırıyorum herkez çok beğeniyor "hediye denizi " diye bir site .şimdiye kadar o siteden 3 hediye aldım hatta erkek arkadaşım da çok beğenmiş olucak ki o siteden bana farklı kişisel bir hediye yaptırıp yollamıştı :)
teşekkürler bakacağım mutlaka :)

X