Saç Kesim Şekilleri böyle bir saç için ne yapılabilir (ısı kullanmadan)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248

bu saçı saç kremi tarzı ürünlerle yapabilimritim yada saçım banyodan çıkıp ıslakken yapabileceğim bir yöntem varmıdır

bryantin , sıvı jöle , elidorun saç kremleriyle elde edebilirsin fakat, saçın buna yatkınsa olur, fotoğraftaki doğal hali değil bence ama bu ürünler herkeste farklı etki gösterir

bryantin , sıvı jöle , elidorun saç kremleriyle elde edebilirsin fakat, saçın buna yatkınsa olur, fotoğraftaki doğal hali değil bence ama bu ürünler herkeste farklı etki gösterir

ıslakken jöle sürsem sabaha bozulur mu acep napsam bilemedim:S

jöle kullanmanı pek tavsiye etmem, katı olanı. hiç bozulmasın istiyosan ultra güçlü olanlardan kullanabilirsin. ama onlarda çok katı duruyo daha doğal duranlarda tabiki sabaha birebir aynı olmaz ama hafif ıslatıp tekrar biraz bekleyebilirsin. ben lisede o şekilde kullanıyordum saçımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…