Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu normall sen dominant pozitif değilsindir.Eşinde dominant pozitif değildir.Yaniii bebeğinizin negatif olması imkansız değil.Ve negatif olması normal.yanii senin kan grubun diyelim rh faktörü bakımından Rr eşininkide Rr yanii sizin çocuklarınınız RR ,Rr,RR, rr.( rr : dediğimiz negatif. Yani Senin doğan ve doğacak çocuklarının Rh faktörü bu biçimde olucaktır. %25 negatif olma ihtimali varmış çocuğunun ve negatif olmuş.Anormal bir durum yok canım.)
bu normall sen dominant pozitif değilsindir.Eşinde dominant pozitif değildir.Yaniii bebeğinizin negatif olması imkansız değil.Ve negatif olması normal.yanii senin kan grubun diyelim rh faktörü bakımından Rr eşininkide Rr yanii sizin çocuklarınınız RR ,Rr,RR, rr.( rr : dediğimiz negatif. Yani Senin doğan ve doğacak çocuklarının Rh faktörü bu biçimde olucaktır. % negatif olma ihtimali varmış çocuğunun ve negatif olmuş.Anormal bir durum yok canım.)
kızlar bişey sorucam eşimle benim kan grubumuz pozotif oglumun kan grubu negtif sizce bu mumkunmu?
nsıl olur yanı acaba yalnış mı bir daha mı kan aldırsak?
slm ofeliyacım ewet cnm böyle bir şey mümkün çünkü bizimde öyle oldu ben çok şaşırmıştım senin gibi benim 0+ eşimin A+ oğlumun A _ negatif olabiliyomuş eğer ailede varsa babamın aynı kan gurubu oğllum dedesine çekmiş :44:
bu normall sen dominant pozitif değilsindir.Eşinde dominant pozitif değildir.Yaniii bebeğinizin negatif olması imkansız değil.Ve negatif olması normal.yanii senin kan grubun diyelim rh faktörü bakımından Rr eşininkide Rr yanii sizin çocuklarınınız RR ,Rr,RR, rr.( rr : dediğimiz negatif. Yani Senin doğan ve doğacak çocuklarının Rh faktörü bu biçimde olucaktır. %25 negatif olma ihtimali varmış çocuğunun ve negatif olmuş.Anormal bir durum yok canım.)
tşk ederim kızlar.inşallah sorun olmz bu ileride.cok moralim bozuldu.oglum şuan 21 aylık.dogdugundaa öyrenmişdik.dr konuşmuştuk.o zamanlar icim biraz rhtlamışdı.şimdi bir diziden yıne duydum offf inşallh srunla karşılasmz ılerıde
mrb bitanem.benım halamın kızı negtif ondanmı gectiki
tşk ederim canım benım
Kan uyuşmazlığını kastediyorsanız yanlış hatırlamıyorsam o hastalık siz negatif, oğlunuz pozitif olursa sorun yaratır, sizde tam tersi bir durum var.Korkulacak bir sorun olmaz bu konuda.
iyiyim bitanem sen nsılsın?olabilir cnm neden olmasın nasılsın bu arada topikte karşılaşamıyoduk seni bulmuşken bi bakayım dedim sana güzelim takma kafanı olağan şeylermiş bu gibi durum![]()
amin canım benimm:)))) negatif kan grubu hastalık değil ki birinden geçsin :))
Kalıtsal bir durum, kan da Rh faktörünün olup olmaması duruma bağlıdır.
Ailede bilinen akrabalar içinde olmasa bile ortaya cıkabilecek bir durum.
Arkadasın anlattığı gibi dominant ve çekinik karakterlerin kombinasyonu
bunu belirliyor. Sizlerde çekinik karakterde negatiflik olma durumu var
ama dominant karakteri taşıyan geniniz olduğu için ( R- dominant ,
r-çekinik ) pozitif olarak isimlendiriliyorsunuz zaten. Bebişiniz de
hem sizden hem babasından çekinik ( rr ) genleri aldığı için ve dominant
gen bulundurmadığı için Rh - olarak isimlenidriliyor.
Hiç bir sorun yok yani. Allah sağlıkla, sevgiyle büyütmeyi nasip etsin
inşallah.
moral bozacak başka bişi kalmadı mı allasen yaa
benim de babam negatif biz pozitif yani nolmuş
ayrıca halanın kızından geçmiş diye bişey yok
genler anne babadan geçer
onun annesiyle senin baban da kardeş
annesinden ve babasından gelen genler birlikte etkiliyo çekinik gen olduğu için
hem sizin aileden hem de baba tarafından geçmiş ona da