Böyle bir şey yaşadınız mı ya da şahit oldunuz mu?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Arkadaşlar merhaba;

Sizlere bir şey sormak istiyorum. Siz hiç size kötülük eden ihanet eden aldatan terk eden yalan söyleyen üzen ağlatan uykularınızda hayatınızda sıkıntıya sokan veya zarar veren vs gibi şeyler yaşatan bir insanın o insan yüzünden günlerce acı çektikten sonra sabredipte bir gün onun mutsuzluğunu ya da Allahın seni üzdüğü için onu pişman ettiğine kötü bir durumda olduğuna pişman olup size geri döndüğüne şahit oluduğunuz biri oldu mu ya da siz yaşadınız mı böyle bir şey?

Yaşattığını yaşamadan ölmezmiş insan buna inanırım ama beni üzüpte geri dönecek insanın aklına şaşarım , bekleme dönmez ,dönse de istediğin gibi olmaz.

Öyle biriyle karşılaştım ki, canının yandığını bile gösterme bana Allah'ım dedim. Okadar kötüydü. Içinde kin ile nefret ile ömür geçmez. Unut gitsin... ahiretde hesaplasirsiniz

Bu tip konulara hep aynı şeyi yazıyorum ama yine yazayım.
Sizin beklediğiniz şey "ilahi adalet"

İlahi adaletin hesabı da çok ama çok incedir. Sırf siz üzüntü çektiniz diye karşıdaki kişi kul hakkına girdi sayılmaz. Bazen üzüntüler yaşıyoruz ama bu bizim olaya bakış açımızdan mı yoksa cidden hakkımıza mı girildi bilemiyoruz.

O yüzden Allaha bırakın ve unutun.

Evet gördüm. Bekledim mi? Sadece bir kaç ay acımın geçmesini dönmesini değil. Hayatıma devam ettim mi? Evet. Başkaları da kalbimi kırdı mı? Evet. Ve 6 yıl sonra perperişan döndü. Ben döndüm mü? Hayır :) kalbimi ne kadar kıran varsa en bu da pişman olmaz dediğim kim varsa oluyor çünkü onlara hiç bir zararım dokunmadı ama benden korktular, kalbimi kırdılar ben intikam alırım diye. Almadığım süre boyunca da bugün bişey yapar yarın yapar diye düşündüklerinden unutamadılar. Kendileri söylediler :) en güzeli Allaha havale etmek, zaten çoğu insan cezasını kendi kendine vermeye çok hevesli düşünerek kuruntu yaparak

Back
X