Böyle bir şey yaşadınız mı ya da şahit oldunuz mu?

Arkadaşlar merhaba;

Sizlere bir şey sormak istiyorum. Siz hiç size kötülük eden ihanet eden aldatan terk eden yalan söyleyen üzen ağlatan uykularınızda hayatınızda sıkıntıya sokan veya zarar veren vs gibi şeyler yaşatan bir insanın o insan yüzünden günlerce acı çektikten sonra sabredipte bir gün onun mutsuzluğunu ya da Allahın seni üzdüğü için onu pişman ettiğine kötü bir durumda olduğuna pişman olup size geri döndüğüne şahit oluduğunuz biri oldu mu ya da siz yaşadınız mı böyle bir şey?
Canım yaa seni anlıyorum kuzum ama beklersen olmaz bekleme klişe olcak ama .Ben kendimsen örnek veriyim donende oldu dönmeyen de bilemeyiz ki insanlar ne yaşıyor hayatlarında

Arkadaşlar merhaba;

Sizlere bir şey sormak istiyorum. Siz hiç size kötülük eden ihanet eden aldatan terk eden yalan söyleyen üzen ağlatan uykularınızda hayatınızda sıkıntıya sokan veya zarar veren vs gibi şeyler yaşatan bir insanın o insan yüzünden günlerce acı çektikten sonra sabredipte bir gün onun mutsuzluğunu ya da Allahın seni üzdüğü için onu pişman ettiğine kötü bir durumda olduğuna pişman olup size geri döndüğüne şahit oluduğunuz biri oldu mu ya da siz yaşadınız mı böyle bir şey?
Allaha havale et...

Hıc oyle bir ayrılıgım olmadı ama eşim gunun birinde beni bu kadar üErek kırarak gıderse onun benden uzak olması dısında tek dılegım kalmaz aksıne donmesını asla ıstemem

Arkadaşlar merhaba;

Görünce için soğuyacak mı sanıyorsun the Walking Dead diye bir dizi var orada bir sahne vardı o geldi aklıma adam intikam almak istedi ama çok pişman oldu çok gerçekçiydi yani senin canını yakanın canı yanınca için soğumuyor yok böyle birşey.

Allah in yüce adaletine şüphemiz yok elbette. Ama o sürünsün bende göreyim mantığı samanyolu dizilerinde oluyor :KK53: ya bu dünyada ya da ahirette kimsenin yaptığı yanına kalmaz merak etme :KK59:

Eşimle çok güzel giden bir ilişkimiz varken beni hiç bir açıklama yapmadan bir telefonla terketti (sebep ailesiydi aslında) tam 4 yıl sonra olmuyor yapamıyorum sensiz diye geri döndü (4 yıl nasıl yaptıysa artık :KK8:) geri döndüğünde hala ona aşıktım biraz tereddütle de olsa tamam dedim ve 2 yıldır evliyiz güzel giden bir evliliğimiz var. Ama şunu itiraf edeyim ki hala zaman zaman içimi öfke kaplar nasıl gidebildi diye ve çektiriyorum bu konuda eşime oda el mahkum katlanıyor

Görmedim ama böyle uzun bir cümle de görmemiştim
Demek ki o görmediğim şeyi de gün gelir hiç beklemediğim anda belki böyle vir forumda belki bir kuşun kanadında belki arkadaşımın aşkında...... görürüm........Siz bekleyin bence.

Birkac tane daha konunuzu hatirliyorum hepsi "Pisman olup size geri donen oldu mu" temali ... istediginiz cevabi alamadikca farkli sekilde mi soruyorsunuz anlamadim kelimeleri farkli sekilde kullanip.

Arkadaşlar merhaba;

Allah'ın sopası yok muhakkak herkes yaşattığını yaşar.. sizi üzen ağlayan birini boş verin zaten pişman olup gelse ne gelmese ne .

Back
X