böyle bir takıntı işte :(

Fulya irem2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
395
218
33
Merhabalar, belki çözümü yok.ama yine de paylaşmak istedim. Öyle çok büyük kemerli bir Burnum yok aslında. Ama böyle kavisli değil, ucu yukarda değil. Öyle diyim. İlk kez lise öğrencisi iken farkettim. Sonrasında kimi tanıdımsa ilk burnunun şekli dikkatimi çekmeye başladı. Tanıdığım hemen herkesi burun yapısıyla aklımda tutuyorum.aralarından bir kaç tane estetik ameliyatı vs. Olanlar oluyor.yıllar sonra görünce bile bu kızın burnu böyle değildi diyorum.kim estetik olmuş fark ediyorum.araştırdım, dinen caiz değil diye sırf Allah korkusundan estetik olmak istemedim.aslında biraz eğrilik var ve ameliyat gerekebilir. Bazı KBB doktorları olabilirsin ama çok fazla ameliyatlık değil, aşırı solunum sıkıntısı yaratmıyor aslında dedi. Bi tanesine rahatsız olduğumu belirtince eşimin yanında sen herhalde şeklinden dolayı rahatsızsın dedi.çok bozuldum eşimin burnu mesela çok düzgündür, izlemeye bayılıyorum. Estetiklerde öncesi sonrası bakıyorum, fark edilir değişimleri merakla inceliyorum..boş olduğumda genelde yapıyorum diyebilirim Kimin burnu anneye benziyor, kimin burnu babaya.onu bile irdeliyorum..yaşlı insanların gençkenki burunlarını hayal ediyorum, çocukların gelecekteki nuhtemel burun yapılarını..öyle işte üzgünüm. Belki de özgüven eksikliği yapıyor.bilemiyorum.Keşke hiç böyle olmasaydı.paylaşmak istedim.

Ben şahsen insanların burnuna dikkat etmem :) Sen taktığın için böyle düşünüyorsun kimse burnuna bakmıyor öz güvenini düşürme :)

Sağlık ve çok fazla estetik problemi yoksa karşıyım
Dinle ilgili değil bu karşı duruşum sadece insanların şekilciliği rahatsız ediyor

Ben şahsen insanların burnuna dikkat etmem :) Sen taktığın için böyle düşünüyorsun kimse burnuna bakmıyor öz güvenini düşürme :)
Belki de..bazen sırasında biraz eğrilik var diyorum.farketmedim diyen çok oluyor.hala da öyle gelmiyor diyorlar ama bakıyorum, benim burnuna benzer burunlarda estetik yapılıyor yani

Belki de..bazen sırasında biraz eğrilik var diyorum.farketmedim diyen çok oluyor.hala da öyle gelmiyor diyorlar ama bakıyorum, benim burnuna benzer burunlarda estetik yapılıyor yani
Bende burnumu severim mesela beğenirler de genelde.. Fakat çevremde birkaç arkadaşım estetik yaptırdıktan sonra sevmemeye başladım
Tamamen psikolojik bunlar hep çok düşünmekten

Burda bir uye vardi estetik yaptırmış eski burnumu istiyorum diyen ..takinti olmuş sizde bir destek alip sonra kesin kararvermelisiniz.

Bende estetige karsı olanlrdanim.

Birde cocuklarin geleckteki burnunu nasil hayal ediyorsun.çocukken herkesin burnu çok guzeldir zatn

Ben sahsen estetikli burunlari pek begenmiyorum.Hepsi ayni gibi.Millet esinin gozune bakar sen burnun asik oldun galiba

Valla canım sen bilirsin ama başka biri burnu hakkında konu açmıştı yaptırmış pişman olmuş ve buraya yazdı solunumda bile sıkıntı oldu kızın pişman bir şekilde anlattı yani çok göze batan birşey değilse bosversin ya

Mesela bu kizin burnu buyuk ama yuzu bana estetiklilerden daha karakteristik geliyor

Eklentiler

• images.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 58
esinizin burnunu mu izlemeye bayılıyorsunuz:)
kiskandim eşinizi.
benim eşim hep benim burnuma sakasina takılır.kücükkende abim takilirdi.
görseniz guzel de bir burnum var bana göre
iyi böyle özgüvenli kalabilmisim suan farkettim.
abimin ettiği laflari duysaydiniz intihar felan etmem gerekirdi
bence iyi yönünden bakin.demekki başka beğenmediğinuz bir yer yok.sadece burun takıntısı olmuş.çok şanslısınız.
burun a gelene kadar sorun edecek çok şeyi olan ne yapsin

Ben kavisli bile olsa,burun şeklinin her insana karakteristik bir özellik kattığını düşünüyorum,hoşuma bile gider o tür burunlar..
O yüzden aynı fabrikadan çıkmış gibi estetikli burunları beğenmiyorum,Yaradan herkesin yüzüne yakışanı yapmış zaten...

Birde kardeşler arasında böyle birbiriyle dalga geçmek vardır dimi :) bende küçükken çok esmerdim abim bununla çok dalga geçerdi,anıları hatırlatıp gülümsettiniz beni :)

Yazinizdan anladigim kadariyla siz estetik ameliyati kafaya koymussunuz bile. Eninde sonunda yaptirirsiniz.

Birde kardeşler arasında böyle birbiriyle dalga geçmek vardır dimi :) bende küçükken çok esmerdim abim bununla çok dalga geçerdi,anıları hatırlatıp gülümsettiniz beni :)
abim benim burnumu bir otobüsün önüne benzetirdi burnun as900 ün önü gibi derdi
yillarca anlayamadim as900 un ne olduğunu.evlenince eşime sormuştum
Allah tan ogrenmemisim de piskolojim sağlam kalmış
ah bu abiler genç kizligimin kabusuydular bizim zamanimizda.
Allah eksikliklerini göstermesin.
kardeş candir
sizide gulumsettiysem ne mutlu bana

Ben yaptırdım kimsede anlamadı. Takıyordum kafaya içten içe. Meğer kimse o kemeri fark etmemiş. Nesi vardı burnunun diyorlar.
Siz kafaya fazla takmışsınz.
Yaptırdığım için ben mutluyum o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…