- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Belki de..bazen sırasında biraz eğrilik var diyorum.farketmedim diyen çok oluyor.hala da öyle gelmiyor diyorlar ama bakıyorum, benim burnuna benzer burunlarda estetik yapılıyor yaniBen şahsen insanların burnuna dikkat etmem :) Sen taktığın için böyle düşünüyorsun kimse burnuna bakmıyor öz güvenini düşürme :)
Bende burnumu severim mesela beğenirler de genelde.. Fakat çevremde birkaç arkadaşım estetik yaptırdıktan sonra sevmemeye başladımBelki de..bazen sırasında biraz eğrilik var diyorum.farketmedim diyen çok oluyor.hala da öyle gelmiyor diyorlar ama bakıyorum, benim burnuna benzer burunlarda estetik yapılıyor yani
Valla canım sen bilirsin ama başka biri burnu hakkında konu açmıştı yaptırmış pişman olmuş ve buraya yazdı solunumda bile sıkıntı oldu kızın pişman bir şekilde anlattı yani çok göze batan birşey değilse bosversin yaMerhabalar, belki çözümü yok.ama yine de paylaşmak istedim. Öyle çok büyük kemerli bir Burnum yok aslında. Ama böyle kavisli değil, ucu yukarda değil. Öyle diyim. İlk kez lise öğrencisi iken farkettim. Sonrasında kimi tanıdımsa ilk burnunun şekli dikkatimi çekmeye başladı. Tanıdığım hemen herkesi burun yapısıyla aklımda tutuyorum.aralarından bir kaç tane estetik ameliyatı vs. Olanlar oluyor.yıllar sonra görünce bile bu kızın burnu böyle değildi diyorum.kim estetik olmuş fark ediyorum.araştırdım, dinen caiz değil diye sırf Allah korkusundan estetik olmak istemedim.aslında biraz eğrilik var ve ameliyat gerekebilir. Bazı KBB doktorları olabilirsin ama çok fazla ameliyatlık değil, aşırı solunum sıkıntısı yaratmıyor aslında dedi. Bi tanesine rahatsız olduğumu belirtince eşimin yanında sen herhalde şeklinden dolayı rahatsızsın dedi.çok bozuldumeşimin burnu mesela çok düzgündür, izlemeye bayılıyorum. Estetiklerde öncesi sonrası bakıyorum, fark edilir değişimleri merakla inceliyorum..boş olduğumda genelde yapıyorum diyebilirim Kimin burnu anneye benziyor, kimin burnu babaya.onu bile irdeliyorum..yaşlı insanların gençkenki burunlarını hayal ediyorum, çocukların gelecekteki nuhtemel burun yapılarını..öyle işte üzgünüm. Belki de özgüven eksikliği yapıyor.bilemiyorum.Keşke hiç böyle olmasaydı.paylaşmak istedim.
esinizin burnunu mu izlemeye bayılıyorsunuz:)
kiskandim eşinizi.
benim eşim hep benim burnuma sakasina takılır.kücükkende abim takilirdi.
görseniz guzel de bir burnum var bana göre
iyi böyle özgüvenli kalabilmisim suan farkettim.
abimin ettiği laflari duysaydiniz intihar felan etmem gerekirdi
bence iyi yönünden bakin.demekki başka beğenmediğinuz bir yer yok.sadece burun takıntısı olmuş.çok şanslısınız.
burun a gelene kadar sorun edecek çok şeyi olan ne yapsin
Yazinizdan anladigim kadariyla siz estetik ameliyati kafaya koymussunuz bile. Eninde sonunda yaptirirsiniz.Merhabalar, belki çözümü yok.ama yine de paylaşmak istedim. Öyle çok büyük kemerli bir Burnum yok aslında. Ama böyle kavisli değil, ucu yukarda değil. Öyle diyim. İlk kez lise öğrencisi iken farkettim. Sonrasında kimi tanıdımsa ilk burnunun şekli dikkatimi çekmeye başladı. Tanıdığım hemen herkesi burun yapısıyla aklımda tutuyorum.aralarından bir kaç tane estetik ameliyatı vs. Olanlar oluyor.yıllar sonra görünce bile bu kızın burnu böyle değildi diyorum.kim estetik olmuş fark ediyorum.araştırdım, dinen caiz değil diye sırf Allah korkusundan estetik olmak istemedim.aslında biraz eğrilik var ve ameliyat gerekebilir. Bazı KBB doktorları olabilirsin ama çok fazla ameliyatlık değil, aşırı solunum sıkıntısı yaratmıyor aslında dedi. Bi tanesine rahatsız olduğumu belirtince eşimin yanında sen herhalde şeklinden dolayı rahatsızsın dedi.çok bozuldumeşimin burnu mesela çok düzgündür, izlemeye bayılıyorum. Estetiklerde öncesi sonrası bakıyorum, fark edilir değişimleri merakla inceliyorum..boş olduğumda genelde yapıyorum diyebilirim Kimin burnu anneye benziyor, kimin burnu babaya.onu bile irdeliyorum..yaşlı insanların gençkenki burunlarını hayal ediyorum, çocukların gelecekteki nuhtemel burun yapılarını..öyle işte üzgünüm. Belki de özgüven eksikliği yapıyor.bilemiyorum.Keşke hiç böyle olmasaydı.paylaşmak istedim.
abim benim burnumu bir otobüsün önüne benzetirdi burnun as900 ün önü gibi derdiBirde kardeşler arasında böyle birbiriyle dalga geçmek vardır dimi :) bende küçükken çok esmerdim abim bununla çok dalga geçerdi,anıları hatırlatıp gülümsettiniz beni :)
Aynen ya dayak yemiste sismis gibi dudaklar,gogusler iki tane kucuk top koymus gibi.Ben erkek olsam istemezdim esimin yapay durmasini.Bi de niye hepimiz ayni olalim kedicikler gibiBurunlara, dudaklara ve goguslere ozgurluk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?