- Konu Sahibi _ecrinnur_
kizlar daha önceki konularimi bilyiorsunuzdur belki..hani babam verdi bni sonra caydi..daha sonra akrabalari üzeri tehdit etti sevdgm insani..kiz miz yok onlara ne bicm aile diye...hakaretler fln...onlarla yüz yüze konusmadan meseleyi cözmeden..bi ara beni de kiskirtmislardi ama simdi aklim basima geldi..
neyse haberlerden biliyorsunuzdur, hani kizin birisi kactigi icin abisi tarafindan vahsi bi sekilde öldürülmüs. iste bu haberi izlerken annemin yaptigi yorumu size aktarayim: haketmis, kacmak ta neymis! aile istemiorsa o da istemeyecek!
bunu duyunca sok oldum..insan nasil böyle düsünür aklim almiyor hala..tamam kacmak iyi bisey degil ama yinede...yasadiklarimdan dolayi bana resmen gizli tehdit yapiyo gbi algiladim...bilmyiorum yada aceba benmi abartiyorum...icimi dökmek istedim kizlar
neyse haberlerden biliyorsunuzdur, hani kizin birisi kactigi icin abisi tarafindan vahsi bi sekilde öldürülmüs. iste bu haberi izlerken annemin yaptigi yorumu size aktarayim: haketmis, kacmak ta neymis! aile istemiorsa o da istemeyecek!

Son düzenleme: